Woohoo, nova epizoda Shippuudena je vani. I da, pjesma koju su izvele u K-On-u je baš fora.
Printable View
Woohoo, nova epizoda Shippuudena je vani. I da, pjesma koju su izvele u K-On-u je baš fora.
U nemogućnosti nabavke TBD:02, krenuo sam sa starijim Tetswuan Birdy OVA serijalom.
Trenutno sam na drugoj epizodi... Ova verzija se čini puno mračnijom od novijeg TV serijala, ali ujedno je i mnogo komična [Tsutomuov stari ftw. :) ]. Jedna stvar koje nedostaje doduše, su specijalni efekti- bilokakvi, ili pak objašnjenje za neke stvari. Jer u TV seriji recimo, kad Birdy nešto izvodi, tipa grinda po zgradama, daje super puncheve, trči po vodi [Jesus was an Altarian! :) ], njeno odijelo vidljivo reagira i proizvodi raznorazne efekte... Dok u OVA serijalu to potpuno izostaje- vidimo Birdy kako skače desetke metara u zrak, hoda po zidovima nebodera, baca kamione- a sve to zahvaljujući nečemu što, bez gore spomenutih efekata, izgleda kao najobičnije latex odijelo. :I
Izuzev toga, imao sam žešći deja vu na jednoj sceni u drugoj epizodi, koja se također pojavljuje u seriji, iako u potpuno drugačijem settingu, pa i djelomično sa drugim likovima~
I oh, lulz na scenu kada se Tsutomu pred Natsumi transformira u Birdy, nisam to očekivao.
"It'll all work out."
Rajt. :)
Just a tip, na bakabt je došao Uchuu no Stellvia, u boljoj kvaliteti, tko voli žanr mogao bi chekirati. Ja svakako budem ^^
Pogledah epizodu 3 TB OVA...
Pobogu, kako su u animeu neke stvari izmješane u odnosu na ovo. Kao da su priču stavili u mikser~
A primjetio sam i poveći continuation fail... Onak, u prvoj epizodi Birdy pomoću svog odijela generira električni izboj te njime ubije Tsutomua, a sada, dvije epizode kasnije se "ne sjeti" te svoje moći, te Undine dokrajči također električnim šokom... Ali tek nakon što ju je ova pošteno isprebijala, i to tako što joj ruku zabije u razvodnu kutiju. Hm. :I
Izuzev toga, lulz na Natsuminu nenormalno smirenu reakciju na činjenicu da joj se frend svako tu i tamo pretvori u ženu.
Inače, nevezano za TB, maloprije sam slučajno naletio na ovo:
Lolwat. :)
http://myanimelist.net/people/1938/Osamu_Tezuka
OMG, koja divovska lista :pray:
Čovjek je radoholičar? :)
Enihau, dovršio Tetsuwan Birdy OVA.
Rushed storyline is rushed, badass fight is badass, inconclusive ending is inconclusive. 8/10.
Dobar avatar Raz
Tnx. The Residents ftw! :)
Nego, nešto što će predatora zanimat:
http://www.animekon.com/news-1156-2n...e-Rumored.html
Oh! <3
Iako, nekak brijem da će prvo izaći nova sezona Shakugan no Shana... Ali ono, fingers crossed! :3
Na početku ljeta prvo gledam index i railgun.
Lulz, tek sad primjetio poll na stranici...= Citat =:
Izvorno postao Raz
:))))))))))))= Citat =:
How absurd are 2D loli bans, on a scale from 1 to 10?
1. Over 9000
Over 9000 votes
Other than that, izašla je nova epizoda B Gata H Kei.
A ja počinjem sa Gunslinger Girl...
Double post nyaa~!
Pogledao sam prvu epizodu Gunslinger Girl. Izgleda zanimljivo, ali ne znam još što bih mislio o animeu... Premisa radnje mi je prilično fucked up. Izuzev toga, nisam očekivao engleski OP i talijanski ED, fora~
Pogledah i epizodu 8 B Gata H Kei...
Mnogo rofl na početku, potom nešto romance i onda... Drama? :O
Nisam očekivao da ću čuti tužne tonove u ovom animeu... Sad mi je žao Kosudu. :(
Htio bi sad nabaciti ovdje neki rofl qoute, ali nemrem se odlučiti, ima ih previše. :)
Ona Yamadina frendačica je prezakon, a razrednica im je opaka. ^^
:rotfl: :rotfl: :rotfl:
Pogledao K-on... jadna Mio. :)
I ono, jeli to all girls school ili to ona nema muških fanova? :P
All girls school pobogu.
I nekak brijem da ih je dosta yuri. :P
Mislim da je to prvenstveno napravljeno da otaku ekipa ne podivlja kada vidi potencijalnog dečka jer bi u suprotnom svaki dan gledali slike zapaljenih mangi i vijesti samoubojstava. :P
Još uvijek čekam da Tsumugi napravi prvi korak... nakon što su joj stavili sailor kostim u ED-u, sve je jasno. :)
Jao, ane ono. :)
E, sad se sjetih kako je to bilo s Kannagi... Otakuji umrite. :(
Pogledao 8. epizodu Angel Beats... TK je najjači lik ikad. IKAD! Već dugo nisam vidio tako epsku scenu smrti, doslovce je skočio na oštricu. :rotfl:
Pogledao naruto.. oke epizoda, sam mogli su jos nes ubacit unutra... nekak je prebrzo sve proslo, ne mislim zato jer je uberzakon bilo nego, je 1/3 epizode kak ovaj njima one jezike vadi il neke qrtze, c'mon.. :S
Naruto je općenito u kurtzu, jbte čekaš tjedan danao kao gladan kruha da bi dobio 5 min. radnje i 13 min. nekih suvislih monologa!
Ko i svaki anime, osim kaj kod onih kratkih žure se pričom a ovdje mogu sve fino razradit. S obzirom da čitam mangu, anime mi super dođe. Po meni, jedna epizoda zanimljivija od druge, pogotovo kad se sad približava THE fight.
Woop woop woop, stižu vijesti o novom KyoAni projektu:
“Nichijou” Anime Announced – A Bridge Too Far for KyoAni?
Zvuči fora~
Inače, jučer u Splitu sam naletio na knjigu "101 Sci-Fi Movies You Must See Before You Die"... U cijeloj knjizi nalaze se samo dva animirana filma, oba japanska- Akira i Ghost in The Shell. :3
Morao bi ih i ja konačno pogledati...
Eh, nisam još pogledao ni epizodu 8 Angel Beats...
Fix'd. :)= Citat =:
Izvorno postao Aral
@ Arby - Čini mi se da si ti pratio Souten Kouro... jesu li sve epizode subbane ili samo 12 komada kojih sam našao?
Koliko ja znam samo 12.= Citat =:
Izvorno postao Raz
Ne znam što se dogodilo sa ostatkom budući da su i te izašle dolazile na kapaljku.
Damn, a baš sam ga mislio pogledat u komadu. :(
Inače, nova epizoda FMA:B je izašla... check it out.
FFFFFFFFFFFFFFFFFFUUUUUUUUUUUUUU
Koji prokleti cliffhanger, hijao mrzim ih, totalno ih mrzim
Gledam sad FMA i došao do 7 epizode i mogu reći da je radnja prebolesna (nemislim dobra, nego jednostavno bolesna), ako se ovako nastavi bit će dobro!
evo za ljude koji kažu da je crtež one piecea loš
Tko bi to uopće rekao? Meni je One Pice predobro nacrtana manga, skupa sa Naruto; s obzirom kolko ekipe radi na tome, kakvu plaću imaju i kak ih često štancaju :)
Check it out. ^^
Highschool of The Dead, Occult Academy, Sengoku Basara 2 i Shi Ki će se pratit.
Nurarihyon no Mago, Amagami SS, Ookamisan i Tono to Issho možda provijerim.
Ostalo izgleda generično i nezanimljivo, barem trenutno.
Prvi Kuroshitsuji je bio dobar, ali sada mijenjaju butlera i glavnog lika tako da je sve to upitnik. Inače, OYAKATA-SAMA! i Highschool of the Dead :)
Ali moglo bi se naći još nečega tu... ako zanemarimo zadnja 2-3 retka sa moe~ bezvezarijama i Digimonima.
Highschool of The Dead, Sengoku Basara Two obavezno, Occult Academy, Shi Ki te eventualno Kuroshitsuji, pošto sam gledao prvu sezonu do pola, moram je završit. Ostalo je malo bezveze al možda se nađe neš pametno. Pitam se kad dolazi Highschool of The Dead...
July 2010
Ah da, sad sam se sjetio kad si napisao. Onda ima još vremena.
Pogledao Giant Killing, predobra epizoda kao i uvijek, baš me znaima kak će se završit. Žao mi je jedino kaj ima samo 13 epizoda, već je na 8. a priča i dalje ide polako. Pretpostavljam da će bit druga sezona, jer 13 epizoda je fakat prekratko za ovako dobar anime.
Oh, konačno je izašao popis, čekao sam kad će se pojaviti...
Sigruno ću gledati Highschool of the Dead, Shi Ki, te Sengoku Basara 2... Ali tek kad dovršim prvu sezonu. :I
Mogao bih baciti i oko na Occult Academy, ali tek nakon što od ostalih dobijem prve dojmove.
Vjerojatno ću po random izboru čekirati i neki od ovih moej moej animeja, čisto da uspostavim ravnotežu. :)
Možda Mitsudomoe ili Asobi ni Iku Yo...?
Also, definitivno moram vidjeti ovaj Osaka Hamlet, čisto iz razloga jer me neodoljivo podsjeća na onaj Korean Comic... Iako se možda varam.
Other that that... Pa, definitivno ću gledati i Hellsing OVA VIII koji bi također trebao izići ovo ljeto, ali ga na trenutnoj verziji popisa, kao ni drugih OVA- nema.
Odoh sada konačno gledati epizodu 8 Angel Beats...
Nope. Amagami SS... dat sex hair!! :)= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Shi Ki mi inače zajedno sa High Schoolom izgleda najviše obečavajuće, kao morbidniji Higurashi.
S kosom ili bez, anime mi ne zvuči odveć smiješno [a na to ciljam kod takvih], a i ono, synopsis mi zvuči bedasto. [Nije da su drugi bolji, ali ajd.]
Enihau, pogledao epizodu 8 Angel Beats!
-Kanade!
-Školski satovi.
-TK.
-Samoubojstva.
-TK! :))))))))
-Yuri, najsu fajtou
-Kanade!!
-CLIFFHANGER. щ(゚Д゚щ)
Uglavnom, mnogo rofl epizoda od strane svih sporednih likova, cijelo vrijeme sam se cerekao... Do negdje pred kraj. Tachibana. :cry:
Izuzev toga, za sve koji [za razliku od mene]Snisu na usranom laptopu koji ne podržava najnoviju verziju flasha, jave, ili čegaveć, na ovojSstranici možete pogledati produžene previewe svake epizode. Prezirem vas.
Also...
"For all our sake, I will sing and pee my heart out!"
:P
Ma samo se šalim u vezi 'sex haira' i gledanja istog. :)
Ja ću to prvenstveno provijerit jer lajkam seinen dizajn likova i jer bi mogla bit jedna od ozbiljnijih romansa sa normalnim character developementom i razvijanjem veze u kojoj neće biti forsanja humora svake minute. (da, gledam u tebe B Gata H Kei :<).
Nego, čudno mi je što nema Iron Mana i Wolverine-a još uvijek...
Oh. :)
Mda, ja trenutno nisam u moodu za neke ozbiljnije romanse... On the other hand, rado bih u dogledno vrijeme pogledao nešto tipa Strawberry Panic. :3
Inače, ne znam dokle si došao s BGHK, ali u zadnjoj epizodi s krenuli s nešto ozbiljnijim prizvukom...
Što se američanskog dvojca tiče, još je nepoznato kada će biti airani, ali možda saznamo početkom lipnja... Ipak, brinu me eventualne kvake u vezi s Marvelovom licencom, uslijed koje bi se moglo dogoditi da je anime nemoguće nabaviti na sajtovima poput Animetakea. [Kao što je to bilo sa Halo animeom, naprimjer.]