Da, naravno da ti treba perk.
I isto tako, treba ti volja nositi oklop koji je lošiji, ružniji i teži za napravit od Daedrica.
Printable View
Da, naravno da ti treba perk.
I isto tako, treba ti volja nositi oklop koji je lošiji, ružniji i teži za napravit od Daedrica.
Ružniji je subjektivno, meni je daleko ljepši. Uostalom, dragon scales/bones su lakše naći neko daedra hearts. A i razlika je u svega nekoliko bodova armor ratinga, koji su ionako nevažni pošto se defense jako malo mijenja nakon što prijeđeš 650 armor ratinga.
Kak je laške naći kad moraš ubiti zmaja, a srca kupiš kod alkemista :D
Ja kad bi koristio Heavy Armor, koristio bi Ebony pošto mi je najsexy.
Trenutačno ga i ja koristim.
Ebony mail, doduše,i uobičajene boots i gauntlets. Uz to imam HD ebony retexture mod i mod koji zamjenjuje izgled ebony helmeta sa onim od nightingale (uz nightingale prime mod :) ), tako da izgleda jebeno dobro.
Skinio sam i mod koji fixa da ebony mail se računa kao dio ebony seta, tako da iako ne koristim najjače armore dostupne,svejedno imam preko 700 armor ratinga :P
Dajte neke dobro modove,patcheve...:D
= Citat =:
Izvorno postao Looky
A jebem ti sve :rotfl: :rotfl:
Nabavio Pale Blade vjerovatno najbolji one-handed mač u igri. Boss je bio prilično težak, ali pošto dual wield radi veći damage od pet zmajeva zajedno nije bilo prevelikih problema.
Pa i nije nešto taj mač. Ima puno jačih u igri.
Nema. Ja sam ga dobio na levelu 43 pa je scalean lijepo.
Ja na 44 ili 45 pa je svejedno slab. Ni blizu npr ovima: Blade of Woe, Daedric Sword, Dragonbane...
Nadam se da će napraviti mod kao u Oblivionu - Quest Award Leveler... Tak da se ti "skalabilni" (wtf) itemi levelup-aju zajedno sa tobom. Šteta naći neki unikatni mač ili armor na mizernom levelu pa da postane beskoristan na kasnijim levelima i da si primoran koristiti standardnu opremu. To mi je uvijek bio must have mod, savršen.
O jebemu, pa kaj su to uspjeli zasrat?
Koji k....?
Zašto nisu unique itemi stvarno unique, kao u Morrowindu?
Da su jaki, pa makar bio lv1, ali da su dobro zaštićeni, pa da ih ni nemreš dobit prije recimo lv20.
Ovako ispada kao da su ideju uzeli iz nekog jadnog hack&slasha.
Sad protivnici ne leveliraju s igračem, al zato oružja leveliraju s igračem skroz dok igrač ne dođe u posjed istih.
Ali zašto?
Pa zato postoje klase oružja.
Dok si slab, imat ćeš loše iron, dok si mrcina nalazit ćeš ili izgradit daedric.
A unique bi trebali biti unique, isto jaki ili jači od daedrica, s unique izgledom i enchantmentom.
Pa nek ih stave u najteže dungeonse i gotovo.
Ali ne... Fuck!
Slažem se, levelanje itema je u najmanju ruku retardirano. Pogotovo s obzirom da si kroz prvih 20-ak levela već riješio praktički sve frakcije i dobio sve unikatne iteme. Osim ako namjerno odgađaš questove ili slučajno fulaš koji quest.
ja nisam skoro nist rijesil, koristim samo two handed i opet mi je obican ebony battleaxe jaci od hammer of might (neznam kak se tocno zove) i nekog tak soul trap greatsword-a... dal ima umbra il nest slicnog u igri? a da je two handed?
Onda igraj Maximal Hard Core Masochism Mode! Na početku igre si cheatom postavi level na 50, ali bez levelanja skillova. Have fun.= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
To te ja pitam, samo neka ih naštancaju što više prije Božića :D= Citat =:
Izvorno postao Aral
Jedino se bojim ako imaš modanu igru na Steamu i onda dođe auto update... da li onda to zasere igru do neigrivosti ukoliko modovi nisu kompatibilni sa patchom!? :D
Ja nisam stavio niti jedan patch. Sve mi radi najnormalnije. Zaključak; patch je nepotreban.
Ja sam isto odigrao bez patcha, ali patch je uvijek dobrodošao pošto pegla ono što ne valja, stvari preko kojih bez patcha MORAŠ stisnuti zube i preći...
PS: Polako peglaju retardacije koje su se javile zbog lošeg portanja na PC.
meni patch opće ne treba... jedino što mi treba je mod da skroz promijeni ovaj mutavi, konzolaški inventory i općenito interface...
Imam ja mod s kojim se "updejtaju" svi leveled itemi (uključujući i unikatne iteme). Samo stisnem "," tipku i on automatski updejta sve u mom inventoriju što se može updejtat u skladu s mojim trenutačnim levelom. Mogu naći link ako ikoga zanima.= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
OvdjeSimate listu svih leveled ajtema i lvla kad se upgrejdaju.
Also, za sve unikatne stvari iz daedric shrine questova morate biti minimalno ili lvl 20 ili 30,kako za koji.
Krivo.= Citat =:
Izvorno postao Niko Bellic
I meni sve radi. Al s ovim radi još bolje. Neznam jel mi se to čini al nakon ovog patcha igra ide još fluidnije, iako mi je i do sad letila.
Nisam još ništa od toga našao :(= Citat =:
Izvorno postao Wolfwrath
Ako vam igra šteka jer imate slabiju konfiguraciju, ovih je dana Nvidia izdala vodič za optimizaciju Skyrima, pa probajte:
http://uk.geforce.com/optimise/guides/t ... weak-guide
p.s. tu vam objašnjavaju mnoge stvari koje se tiču optimizacije igre općenito, znači da je vodič primjenjiv i ako imate Ati grafičku.
Ne čini ti se. Napravio sam mali test. Sa 1.1 proc se koristio ~60%, a sa 1.3 se drži na 70-80%, čak poleti do 90%. Tako da je igra stvarno fluidnija. Je li još netko to primjetio?= Citat =:
Izvorno postao Aral
Misliš, Nvidia je platila Ghaziju da svoj vodič objavi na njihovoj stranici? :D= Citat =:
Izvorno postao W1k1n6
Hvala za link, njegovi guideovi su extra!
EDIT: e zajeb, mod pliz spoji postove. Sorry -_-
Pričaš o Skyrim ili Oblivion modu? To si ti radio? Link? :D= Citat =:
Izvorno postao Wolfwrath