Ded Spejs, jedinica.
Nabijem onog tko izmisli ovu "over the shoulder" kameru.
Inače kul igra, ali kao horror avantura nije mi ni do koljena jednoj Penumbri. A kao horror shooter, Elijeni i Doomovi su više kult... :P
Printable View
Ded Spejs, jedinica.
Nabijem onog tko izmisli ovu "over the shoulder" kameru.
Inače kul igra, ali kao horror avantura nije mi ni do koljena jednoj Penumbri. A kao horror shooter, Elijeni i Doomovi su više kult... :P
Ma nije toliko loša kamera, navikneš se s vremenom. :)
Prelazim Mass Effect 2.
http://i.imgur.com/nEV4P.jpg
Zakaj ova trojica nece da se sklone? zapravo otkako sam loadao zadnji save nijedan NPC nece da prica sa mnom
Gledao sam walkthrough i treba biti neka uzbuna pa da se ovi strazari sklone ali poenta je da ja ne moram nista uraditi, to se treba desiti kako napredujem kroz level
What say you?
Btw igra je Half-Life 2
Trebaš u konzoli uključit AI. Pretraži malo po netu, zaboravio sam već kak se to radi.
Splinter Cell: Chaos Theory. Prvo sto sam primjetio je da grafika zesce rulla :pray: , cak i na low reci. Jos sam na prvom levelu pa nemam previse utisaka, ali primjetio sam da Sam ima nekako cudne kretnje, nekako ne staje nikako nego i kad ga ne micem tijelo mu je u pozi kao da je u pokretu :D
To se često zna desiti na pratskim igrama.= Citat =:
Izvorno postao Kid A
Yup, to je to, rijesio sam= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
Hvala
Bfbc2 i coho.
SWAT 4 dx11
Shogun 2 Total War <3
dragon age 2 :thumbs2:
= Citat =:
Izvorno postao Lucky.Strike
Odkad ima dx11?= Citat =:
Izvorno postao Deno
i zavrsio sve tri.= Citat =:
Izvorno postao _baldrick
The Longest Journey, dragulj avanturističkih igara :pray:
Splinter Cell Chaos Theory. Trenutno sam na 8. misiji i moram rec da je igra odlicna :pray: . Cak mi je bolja i od jedinice. Nivoi su raznovrsni, dugi i skroz pristojno teski. I dalje je to na isti kalup kao 1. i 2. ali mislim da to odlicno pase ovoj igri i ne zamjeram im to uopce.
P.S: I opet pricu ne pratim :(
Front Mission 3S
Igra rula na veliko, ovakvo šta se više nepravi... 18 sati igranja za sad i još sam daleko od kraja.
http://img690.imageshack.us/img690/4...tookithard.jpg
Stalker: Call of Pripyat
WinSPMBT (Steel Panthers: Main Battle Tanks)
Stara igra sa zastarijelom grafikom, al odlična igrivost i jedna od rijetkih u kojoj je zastupljena Hrvatska i Jugoslavija :D
Gameplay:
AC: Brotherhood. Veri najs!
Killzone.
FPS kontrole na konzolama su najgora stvar jos od raspeca Isusa ali igram nekako
Gran Turismo 5, LittleBigPlanet 2, Killzone 3
Sly Cooper. Poprilično lagano i polakog tempa nakon frenetične Bayonette.
Vidim da je to PS2 igra. Igraš neko HD reizdanje?
1. dio? Dobar, ali drugi i treći su zakon (posebice drugi, moj omiljeni). Humor, cartoonish grafika, likovi..... Igra je zakon!= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
OT: Bulletstorm se dere online i, naravno, RDR- koljem vukove po pustinji ^^
Archlord. Ništa novo po tom pitanju.
FF na PSPu. Nemam inspiracije za neku novu igru ._.
♥= Citat =:
Izvorno postao pat
AC: Brotherhood.
http://upload.wikimedia.org/wikipedi...Collection.png= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
Odlično remastirano, kao i God of War. Ima čak i par Move mini igara.