Iron Maiden (666 plays) Play
Printable View
Iron Maiden (666 plays) Play
Mafioz0r do sada sam poslušao - Dethklok - The Dethalbum, i dojmovi su mi solidni. Nije mi baš savršeno, ali se može lako slušati. Vokali, gitare, bubnjevi dobri.
Sada ćemo još neš poslušati pa se javim :)
rešio sam da ne skidam albume pre nego što poslušam bar 2-3 pesme sa istog, pa me zanima gde to mogu da uradim? znam za youtube, ali mi je mnogo spor, a last.fm ima samo po 30tak sekundi od pesme..
znači, nije mi problem da nađem albume da skinem, nego negde gde ću da poslušam koju pesmu bez skidanja.. zna li neko za neki takav sajt, ili kako da nađem tako pesme na googleu?
ako je piraterija, a jeste, može odgovor na pm.. hvala.
inače, pišem ovo ovde jer najčešće slušam mjetal.
Pa mislim da ti je jedini izbor Myspace bendova, bar ga ja uvijek koristim za preslušavanje.
Ovisno o popularnosti, možda nešto nađeš i na youtubeu i last.fmu.
Eo ja se bacio na Archeon i Norther nešta malo više u zadnje vrijeme. Dečki peglaju sise :pray:
izasao je novi album beherita - ENGRAM :pray:
http://www.spinefarm.fi/images/cover...gram_200px.jpg
:shock:= Citat =:
Izvorno postao D.E.M.O.
Zakon, nisam ni znao da su radili na novom albumu, Drawing Down the Moon je genijalan album. U kakvom je opće stilu taj novi, znam da su zadnji albumi njihovi bili nekakav bolesni ambient ?
novi je.. bleeekeerijaa :)
Beherit - Engram - 03 - All in Satan
Beherit - Engram - 04 - Pagan Moon
Beherit - Engram - 06 - Suck My Blood
da se zakljuciti prema imenima pjesama :)
album me je malo razocarao, ali samo zato sto nije bila niti jedna sporija pjesma (kao "the gate of nanna" sa drawing down the moon).
gitara u nekim dijelovima zvuci odlicno iako mi je stara bila draza :)
kako god, ako ti se svidja stari beherit pronaci ces barem nesto u ovom :D
ni ja nisam znao da se snimao novi beherit, odlicno:)
prema ovome sta si napisao...nisam preveliki fan staroga beherita, al svakako cu dat priliku albumu...al nazivi pjesama su toally black meatu :D
http://www.myspace.com/insomnismusicS
Odlican progressive,pjevaca iz Osijeka,trenutno je u Hrvatska trazi zvijezdu onaj visoki.Ugl ak vam se neda slusat uvodne instrumentale,poslusati trecu stvar.Produkcija i svirka na svjetskoj razini.
Evo vratio se s Quo Vadisa
Predgrupe zakurac, al oni su zato bili pre... Jedan od boljih koncerata na kojim sam bio
Ček, Avicularia je bila zakurac ? Oni su po meni jedan od najboljih i najperspektivnijih Death bendova na Balkanu, nadam se da je ozvučenje bilo krivo za tako loš dojam :(= Citat =:
Izvorno postao Worthaur
Pa lako moguce, ozvucenje im je bilo katastrofa
neznam, ovo bas i ne spada ovdje vise u rock topic al ovdje smo aktivniji pa da pitam..
naime zahvaljujuci daletu preslusao sam malo floyda, i The Trial mi je nesto najbolje sta sam cuo u zadnjih godinu dana...pa da pitam dali netko zna jos par slicnik stvari ? :(
thnx
podrzavam ovo.
owna the trial.
moram reći da Akercocke rula, odlično mi paše taj crossover deatha i blacka.
Eo u zadnjih par dana sam se bacio na ovo moje sranje što radim... I možda uskoro ako budem imo opereme i bdem imo vremena snimit, možda bdete čuli i Lorlonov Demo :D
Sjecam se jednog britanskog kriticara u Seven Ages of Rock...na pitanje kako bi najkrace opisali heavy metal,odgovorio je sa "retardirani mladji brat bluesa" :)
Samo old school nista ovo MTV-mainstream sr...
ajd snimi da cujemo zanima me, sretno ;D= Citat =:
Izvorno postao LorlonWarrior
Bravo on.= Citat =:
Izvorno postao xarabas
Poslušah sve one albume što mi je Mafiozor dao i samo me je Dethklok i Illdisposed dojmio, a ostalo sam osta ravnodušan.
Sada želim neki bend i album(e) da vrvi solo dionicama, vokal može growl ili clean totalno mi se jebe zato, any suggestions?
Astarte - God I Hate Them All
LsxqTaLKXQY
tek sad otkrio ovaj bend...pagan black al u bendu su samo curke, seksi^^, ak nist radi njih pogledajte :D
:rotfl:
Kako sada na last.fmu čitam shoutove onih kretena koji se svađaju koji je više true... kako ne kužim koji im kurac znači jesu li true ili nisu. Koliko sam skužio, jedan lik koji je true wannabe sluša iste bendove kao jedan lik koji je pravi true lik. Dakle taj wannabe sluša bendove kao i on al ih nastavlja slušati iako mu se ne sviđaju, a tako je u 90% slučaja. Ne kužim zašto ljudi ne slušaju jednostavno ono što se njima sviđa...
možda jer onda nisu true ? :D
A ne znam, jebla ih ta truenoća više. U koju god grupu pogledam neki se mulci svađaju oko toga... nisu mi više zanimljivi, još su im argumenti pravo zanimljivi... :rotfl:
Jučer bio na Darkest Hour u Boogaloou, kojeg su upropastile navodne zvijezde večeri, Cradle of Filth. Trebalo je bit pet bendova - Stribog, Dead Shape Figure, Turisas, Moonspell i ovi zadnji, kak se već zovu. Stribog je uz Turisas bio glavni razlog za odlazak na koncert, a kad ono, nisu svirali. Navodno ih CoF-ov menadžer nije htio. Kak kul.
Dead Shape FigureS(obratite pažnju na ime bivšeg gitarista :pray: ) sam propustio, pošto sam došo negdje na pola nastupa, a nije mi se dalo gledat ih do kraja. Sljedeći su Turisas, koji su pošteno rasturili, makar je publika bila žalosno mala - negdje 50-80 ljudi uz ogradu, ostalo sve prazno. Ubio bih da ih vidim na nekom većem metal festu, jer kolko god im zvuk/tekstovi/izgled bili forsirani, likovi ownaju uživo, ova snimkaSje dovoljan dokaz.
Moonspell ne slušam niti su me ikad posebno zanimali, al koncert je bio savršen - predobar izbor pjesama praćen razumljivim vokalom i odličnim spotovima u pozadini. Čak ih ni osrednji razglas u Boogaloou nije upropastio, sve se jasno čulo. Definitivno bend večeri. Još jedan plus je to što je sve prošlo bez loših pokušaja "nabrijavanja" publike između pjesama, kao što hrpa bendova pokušava i fejla. Fakat ih moram proučit, danas počinjem s prvim albumom Wolfheart.
Alma Mater
I na kraju dolaze Cradle of Filth, uvjerljivo najgori bend kojeg sam imao nesreću vidjet uživo. Iritantno skvičanje Dani Filtha, odvratno loše i dosadne pjesme i razglas koji im je upropastio dio pjesama su dovoljni da odbiju sve osim hardkor fanova (koji su nažalost činili dobar dio publike i svršavali na Dani-jevo skvičanje). Video u pozadini su uglavnom činili pentagrami različith boja i veličina - svaka im čast na kreativnosti, jel. Al moram priznat, dosad se nikad nisam toliko trgo od smijeha na nekom koncertu kao na CoF-u jučer. Nakon par pjesama je na stage došo 2.5-metarski kostur s grim reaper kapuljačom koji je : bengao, svirao air guitar, klanjao se Dani-ju i stajao iznad njega gledajući ga pedo pogledom i svjetlećim crvenim očima. Ne stvarno, ne znam dal se na to treba plakat il smijat.
Inače sam ovih dana namjeravao proučit Cradle, da ne serem po njima prije nego ih poslušam kak se spada, al ovo jučer me fakat odbilo od slušanja. Pathetica i ja smo utekli prije kraja koncerta - sat vremena zijevanja na CoF je bilo više nego dovoljno.
:D
:D= Citat =:
Izvorno postao Mafioz0r
isss :pray:= Citat =:
Nakon par pjesama je na stage došo 2.5-metarski kostur s grim reaper kapuljačom koji je : bengao, svirao air guitar, klanjao se Dani-ju i stajao iznad njega gledajući ga pedo pogledom i svjetlećim crvenim očima. Ne stvarno, ne znam dal se na to treba plakat il smijat.
nadam se da bude na ytubu :D
Midian i Dusk... su mi dobri= Citat =:
Inače sam ovih dana namjeravao proučit Cradle, da ne serem po njima prije nego ih poslušam kak se spada, al ovo jučer me fakat odbilo od slušanja.
e da...ide ko na Vital Remains?
pretpostavljam da misliš na koncert vital remainsa u zagrebu, a ne na onaj koji će biti u osijeku
kako god, ne idem niti na jedan
Još nema, al vidim da je netko uploadao snimku s jednom zanimljivom spodobom koju sam zaboravio spomenut - tip u rogatom gimp suitu s brusilicom. Link.= Citat =:
Izvorno postao mortician
Ne fakat, otkud im ispiracija? :rotfl:
SDun hav nuff monies.= Citat =:
Izvorno postao mortician
Ovog tjedna sam potrošio hrpu para na koncert i još dosta toga, sad se oporavljam za buduće koncerte (Arch Enemy između ostalog), a i novi live DVD Rotting Christa, kojeg moram imat originalnog.
Ccc, kakav bi bio a da nije orginalan... :)
Jel zna netko još koji film kao Metal - A Headbanger's Journey?
Možda Global Metal, praktički nastavak spomenutog filma, meni osobno i puno bolji, a otkrio sam i par odličnih bendova preko njega.= Citat =:
Izvorno postao Mr. Ante
ajme, moram i ja komentirat jučerašnji fiasko, tj više njih.
daklem, prvi šok: di je stribog,bogova im striborovskih! nema. ak su za to krivi menađeri onih silovatelja onda smo mi rvati zadnji papci kad nam naše bendove sa scene otjeraju takvi foliranti. dsf nis čula kak spada, neću komentirat. drugi šok: turisas. wtftv su oni izvodili, il bolje pitanje, kak to da su se svi oni čru metalci razbacali na taj turbofolk, i prije neg me svi podave da kaj imam protiv folk metala il još gore, cajki rađe ću crknut neg povuć izjavuS-.-
zatim dolaze najveći carevi, moonspell:jednostavni,čvrsti,ne forsaju se,nema puno priče,više svirke koja je full kvalitetna,imali najviše publike(i neka im!), ali: prekratko su trajali i taman kad se moje uho naviklo na njihov psihodelični nastup,eto partybreakera :twisted:
treći šok koji je bio previše: cradle of filth... neznam jel to zbog neviđene denijeve ljepote, njegovog gay dvometarskog loverboya ili sadomazo kovača smještenog iza denija(opaa)...
ugl sve ste čuli prije i svakako pogledajte na netu snimke jer ovakva komedija se ne propušta, a ja sam ju ipak nasreću propustila prije kraja inače bi bilo fatalno.
Harmonika nije turbofolk, dovraga :(= Citat =:
Izvorno postao Pathetica
Ma nije samo to, nego je žemskinja harmonici svirala, da citiram frontmena, "zvuke Balkana". Istina, zvučalo je ko cajke, publika se razbacala, al sve je bilo čisto iz zajebancije.
Ignoriraj Patheticu, ona ne podnosi bilo kakvu turbofolk-related zajebanciju. Jelda, draga? :D
nećete si priznat ružnu istinu, but I was there and i know... :rotfl:
da, nije me oduševila ta balkanska zahebancija, bar priznajem naglas
ps: nisam draga.
bah, to je stara priča, i više je smorila.. ljudi su još mali i imaju potrebu da negde pripadaju, pa se dele po muzici.. gluposti, i više totalno nezanimljivo.= Citat =:
Izvorno postao Mr. Ante
inače, taj cradle of filth mi se uopšte ne sviđa, sviđa mi se fazon i atmosfera dok ne krene krljanje.. a onda se više ništa ne čuje, meni je to baš samo buka, i to jedina vrsta muzike za koju to mogu da kažem.. ali to sam samo ja, kontam da se nekom sviđa, a pošto mi se ukus stalno proširuje, možda će i meni nekad..
Yep.= Citat =:
Izvorno postao LL21
Svaka čast Coflekima, u rangu su s Calibanom i Cold Snapom. :(
k= Citat =:
Izvorno postao Pathetica
Bivša draga. :(
Lol.
ali svejedno su ružni :(= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
čak su gori nego manowar :(