Zato jer da mu jebeno nacrtaš opet ne bi shvatio.....= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
Kiwi hvala što si to lijepo i kratko sročio. Meni se nije dalo , ljen sam.
Printable View
Zato jer da mu jebeno nacrtaš opet ne bi shvatio.....= Citat =:
Kiwi hvala što si to lijepo i kratko sročio. Meni se nije dalo , ljen sam.
Kako volim citat ovaj topic uz jutarnju kavu, odma mi se digne volja.
Pa baš i ne bi.= Citat =:
Izvorno postao Lord Ragnarok
Čisto zato jer su svi oni melee likovi koje Vayne može napadati čim se približe minionima, a ako se koji i približi njoj Q+E se probrinu da se oni vrate tamo gdje su i bili.
Je li se ti ovo zajebavaš?= Citat =:
Fix'd! :D= Citat =:
Izvorno postao sickpetey
= Citat =:
Izvorno postao Schadenfreude
ne uopce, 90% tih heroja nema gap-closer.
a-a
nikako.
sad bitchajte po ovoj izjavi jer bome vise ovaj topic necu previse otvarati:
carrya ne cini samo njegov dmg output, vec i survivability. vayne to nema i zato kazem da je ispod prosjeka.
poppy ima ulti i armor boost od 2. skilla.
noc ima spell block i smanjuje vision neprijateljima sa ulti+ gap closer.
olaf incomming dmg reduction i immune to disables.
volibearova pasivna, 30%hpa je pun kurac hpa kada ga se napravi sa malo vise hpa.
riven extra hp bonus i ministun (tosanje u zrak ajd)
tryndamire uopce nema ~100%crit sa ulti na 0 hpa
za vecinu ovih range necu garantirati jer ih ne volim opcenito, al sam siguran da ju TF moze pojesti kroz cjeli game.
i ne, vayne uopce nema ogroman attack range pa moze napadati iz daleka -.- nije tolko puno rangea da bi joj davalo ogromnu prednost ko drugim herojima
Jel ti igras lol uopce bokte jebo? Ili pises bezveze?
Tryndamere upotrijebi E da dođe do Vayne, Vayne upotrijebi Q+E, Tryndamere se nađe debelo izvan melee dometa, a više nema gap-closer.= Citat =:
Je li ti problem sada jasniji?
Ako je suditi po ovoj listi ti uopće neznaš što je točno ad carry jer je jedini ad carry na ovoj listi Tryndamere.= Citat =:
Probaj ti igrati ad TF-a protiv Vayne pa nam javi kao je prošlo.= Citat =:
[quote=Lord Ragnarok]= Citat =:
Izvorno postao Schadenfreude
ne uopce, 90% tih heroja nema gap-closer.
a-a
nikako.
sad bitchajte po ovoj izjavi jer bome vise ovaj topic necu previse otvarati:
carrya ne cini samo njegov dmg output, vec i survivability. vayne to nema i zato kazem da je ispod prosjeka.
poppy ima ulti i armor boost od 2. skilla.
noc ima spell block i smanjuje vision neprijateljima sa ulti+ gap closer.
olaf incomming dmg reduction i immune to disables.
volibearova pasivna, 30%hpa je pun kurac hpa kada ga se napravi sa malo vise hpa.
riven extra hp bonus i ministun (tosanje u zrak ajd)
tryndamire uopce nema ~100%crit sa ulti na 0 hpa
za vecinu ovih range necu garantirati jer ih ne volim opcenito, al sam siguran da ju TF moze pojesti kroz cjeli game.
i ne, vayne uopce nema ogroman attack range pa moze napadati iz daleka -.- nije tolko puno rangea da bi joj davalo ogromnu prednost ko drugim herojima[/quote:2ovp0xpl]
ROFL
Nickelback suxcks
Oho. Good one :)
http://eune.leagueoflegends.com/news/ch ... ves-expert
Cro4LoL serija kupova nudi vam vrijedne nagrade u obliku Riot Pointsa i champion bundlova te ponovo nagrađujemo čak 4 najbolje ekipe. Na vaš zahtjev ponovo sa double elimination bracketima! Sve potrebne informacije vezane za prijave i sudjelovanje na turniru slijede u nastavku. Link za signup potražite u tablici na dnu vijesti.
http://www.esl.eu/hr/lol/news/183971
da li postoje replayi proslih kupova, download sekcija je prazna.= Citat =:
Izvorno postao Čux
[quote=Gu$ht3r]da li postoje replayi proslih kupova, download sekcija je prazna.[/quote:1n58nxml]= Citat =:
Izvorno postao Čux":1n58nxml]Cro4LoL serija kupova nudi vam vrijedne nagrade u obliku Riot Pointsa i champion bundlova te ponovo nagrađujemo čak 4 najbolje ekipe. Na vaš zahtjev ponovo sa double elimination bracketima! Sve potrebne informacije vezane za prijave i sudjelovanje na turniru slijede u nastavku. Link za signup potražite u tablici na dnu vijesti.
[url="http://www.esl.eu/hr/lol/news/183971
ne jer ih niko ne objavljuje, upitno je ko ih i snima opće. Imam doduše neke snimke podcastova koje znamo napravit tu i tamo pa moš i tu zavirit. Uglavnom su to Go4LoLovi, EMS i slično, al ima par komada sa Cro4loLova prijašnjih.
http://www.twitch.tv/guru_gaming/videos
@Lord Ragnarok odi ti na Dotu2 jer oćito o LOL-u pojma nemaš....kako smiješan lik :S
Jel svi članovi teama moraju biti lvl 30? >.>= Citat =:
Izvorno postao Čux
netrebaju.= Citat =:
Izvorno postao Maja
ne, level nije bitan za sudjelovanje.
samo ces imat cigledan hendikep u usporedbi s lvl30 igracima
Just checkin' :D
ma meni je super ovaj lol, nekuzim uopce hejt za igru, jedino sto je community u kurcu i prepun djece i idiota
bas me ide u zadnje vrijeme, zadnjih par gejmova sve ogromni scorovi i carryanje, jax i gp tako nenormalno rulaju :D
U čemu je stvar da ljudi tijekom igre prozivaju protivničke igrače: ajmo 1 na 1, poslije ove idemo custom pa ćemo vidjeti tko je bolji i sl. gluposti ... Ajde da ovo nije timska igra, ništa ne bih rekao ali ovako ...
Ego trip. Želja za dokazivanjem.
Aka totalni kretenizam.
neke stvari, naprimjer u honu ili doti sf ili ss 1v1 mid only, 600 golda, nema ferryanja boce, nema runa, nema dzungle pokazuju stvaran skill, ali ovdje neznam bas, nisam nikad ni probo 1v1 u lolu
I opet ti to kurca znaci ako neznas u cw-u se postavit sa sfom kako spada.
true dat, ali ako nekoga rastavis sa sf-om, onda ga valjda znas iskoristit kako treba u teamfightu
nakon par dobrih gameova opet idioti koje nebi bog carryao
I tak ce ti bit u iducim mjesecima/godinama igranja u normal solo queue-u. Uvijek se zareda par odličnih timova, pa par debilnih i tako unedogled. Ako stalno hoćeš igrat s dobrim timovima, jedina šansa ti je da se u ranked mečevima digneš na nekih 1500-1600 ELOa i da igraš samo njih.= Citat =:
Izvorno postao hansi
ma znam, uvijek je tako, al nekuzim boze kako neki ljudi mogu biti u istom bracketu, ljudi imbecili koji ko da igraju sa lijevim batrljkom i imaju epilepsiju
A odakle ti bizarna ideja da ćeš tamo dobivati dobre timove?= Citat =:
Zato sto preko 1500 ide lagano do 1900 i onda opet nekim cudom padnes na 1500 i jebes se malo i pomolis se Bogu i vratis se na 1900
Mali podsjetnik svima, danas se odrzava Cro4LoL #6 sa vrijednim nagradama!
Sve informacije na linku: http://www.esl.eu/hr/lol/news/183971/
Igrali smo. Mi. Moj team. Nas pet s oko 200 pobjeda. I onda... Dođe neki team s oko 1000 pobjeda, svi neki nabrijani...
Zbedirala sam se QQ
gledaj na to ovako, ti si toliko dobra da te igra bacila s likovima od 1k mečeva!!! Ja bih bio ponosan!
Broj pobjeda u ovoj igri ne znači apsolutno ništa. Žalosno je koliko sam puta naletio na likove s 800-900 pobjeda koji recimo nisu znali ni što je last-hitanje. O "naprednim" mehanikama poput wardanja da i ne pričam.= Citat =:
Izvorno postao Maja
Mozda zato jer niko nemari za normal game. Ja kada igram normal probavam drukcije buildove i druge heroje
ali, gle, svejedno last hittanje je jedna od esencijalnih stvari
-> no last hit
-> no gold
-> no build
jedino ako uspjevaš ubijat tolko jako puno da nadomjestiš gold silnim killovima, međutim to je less likley :d
to mi je najbolje kad majmuni pocnu rageat da je netko nafeedan, a pogledam CS i on ma jedno 5 puta vise nego oni.= Citat =:
Izvorno postao Looky