Izvorno postao C
@Lord Ragnarok - Šta će nam noževi?
-Neki su kolekcionari, neki misle da su face ako imaju nož kod sebe (jednom takvom sam nabio šljivu; nož mu nije pomogao ni najmanje), neki su kao kolekcionari i služe im za ukras (npr. slika), nekima poput mojeg ujaka treba skakavac za guliti jabuke, strugati nešto i za rezati meso kada je na roštolju, neki se osjećaju sigurnije kada uz sebe imaju bilo kakvo oružije (ima likova koji nose palice sa sobom, teleskope, boxere, itd...netko nosi nož), neki bolesnici nose nož zato jer traže frku, a neki poput mene nose nož i barataju (vježbaju svaki dan) nožem zato jer nas je okolina na to prisilila, u mojem slučaju zakleo sam se da ću ubiti onoga tko mi naudi i cijelu njegovu obitelj. Osobno sam nož kupio u oružarnici dok još nisam imao 18 godina, frend iz vrtića mi je tamo radio, pa mi nije bio problem išta nabaviti, ovaj gore nož je star oko 4 godine, gdje god idem, uvijek je uz mene, znam borilačke vještine (ujak mi je majstor kung-fua, a ja sam trenirao punih 10. godina karate s svjetskim prvakom), sve pokušavam riješiti mirno, a ukoliko dođe do tuče, znam se tući, a nož služi isključivo za sakaćenje i ubijanje, ako pomislim da sam u životnoj opasnosti, nema sumnje da neću povući okidač ili nož. U glavnom, kada sam bio 7 razred osnovne, došlo je do neke pizdarije gdje je čiča od 100 kg mene uhvatio za vrat da me ubije, tako reći da nisam ni znao zašto, ukratko, bio sam na fontanici kada je doletio čiča, uzeo me jednom rukom za vrat i bacio na kombi, gušio me sve dok nisam počeo gubiti svijest, tresti se, dok mi zjenice nisu počele same od sebe ići prema gore, i sl. simptome gušenja, a preko puta je autobusna stanica na kojoj je bila hrpetina ljudi sve to gledalo (misliš da se itko sjetio pomoći mi? -nije, prepušten si sam sebi uvijek), vjeruj mi, nakon tako nečega što proživiš kao klinac čudo je da ne dosim raketobacač sa sobom, jer bi ga ti na mojem mjestu sigurno nosio, i sigurno bi se zakleo da ćeš ubiti svakoga tko ti pokuša nanijeti ozbiljniju ozlijedu. U glavnom, neću se dva puta dovesti pred smrt.
@Lord Ragnarok - Airsoft gun koji si stavio, teško da možeš s time nekoga ubiti, jedino da pogodiš čovjeka iz blizine u oko, pa da mu metak uđe u mozak, onda bi ga ubio, ovako ne bi ništa s pištoljem napravio, naravno, ako neprijatelj ne skuži da je pištolj samo replika. Taj pištolj smije svatko imati i nositi sa sobom, naravno, samo stariji od 18, i ne smiješ ga imati na nekom vidljivom mjestu (da policija ne bi reagirala na tebe).
@Lord Ragnarok - Kuhinjski nož?
-Ha, čuj, zavisi, sigurno nećeš kao onaj iz petka 13 nositi kuhinjski nož sa sobom, jer nije toliko elegantan. Ovakvi noževi su napravljeni da lijepo prijanjaju za ruku i da se s njima lako može ozlijediti čovjeka, tj. da se s njima može lako baratati i da su fleksibilni, a naravno i materijal izrade pridonosi tim stvarima. Ovaj moj mož je star 4 godine, bio je po kiši, po blatu, po pijesku, po vodi, nema gdje sve nije bio padao i šta sve nije preživio, a da je to bio kuhinjski nož, puknuo bi već 40 puta do sada.
@Angel Eye - Smiješ, sve što ti treba jest 18+ godina. Imaš razne šokere za kupiti s raznom jačinom i raznim izvedbama, recimo imaš one standardne za koje svi već znamo i imaš one koji su u slovo C i između vrhova mu je razmak od 10 cm, i na tih 10 cm je napravljen da pušta tako dobru iskru i zvuk koji para uši, jedino je problem s takvim šokerima što su prejaki, recimo 10.000.000 volti, a ta jaka iskra iskri tek 1 cm od tvojih prstiju, da te to pogodi, legla bi odmah, vjerojatno bi poginula, neke bolje izvedbe tako nečega su boxeri. Oni neki standardni šokeri su ti kojih 700+ KN, 1.000.000+ volti.
Šok stunovi se koriste samo za daljinu, princip im je isti, samo što još imaš pištolj koji to ispaljuje, korisno je za daljinu, ali nema boljeg od cijepanja na melee. Naravno korisno je s time gađati u aute, pa autu sjebeš elektroniku.