-
Re: Koje ste filmove u zadnje vrijeme pogledali?
@Bartuc,znas sto me jos smeta kod tvog filmskog ukusa,to sto ponekad odlucujes između dva totalno različita film,jedan je neka retardirana glupost a drugi je odlican stari/novi film i ti radije odes u kino gledat to sranje od filma nego pogledas doma neki kvalitetan ili u kinu neki kvalitetan.
-
Ice Age 3,super film,na razini prva dva dijela.Ocjena bez razmišljanja 10/10
-
= Citat =:
Izvorno postao Constantine
@windwaler,ne 8,nego prije 8,5,serija je 10/10.
Ipak 8. A serija 10 bez imalo sumnje.
= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Serenity je tu negdje za 4-5.
Nakon genijalne, duhovite i orginalne serije, film je parada mlake akcije, jeftine filozofije i drugih nabacanih gluposti u dva sata radnje. Čisto razočarenje.
Mene su jedino razočarali 'resetirani' likovi u filmu. Kao da se odnosi koji su se razvili tijekom serije nisu ni dogodili.
Ali sve ostalo je zakon i sigurno zaslužuje osmicu.
= Citat =:
S
/cut
Serenity ima odlicnog glavnog negativca koji je uznemirujuće spokojan i ubojit,kraj Fireflya me totalno razočarao,onaj lik je nista posebno i mislim da nije dovoljno iskorištena River u seriji.
Firefly NEMA kraj. Ono nije završna epizoda, jer serija nije dovršena.
Ali onaj lik iz te posljednje epizode mi je veća faca od glavnog negativca iz filma (iako je i on zakon). Sviđa mi se kakvu filozofiju baca, i kako završi na kraju te epizode.
A što se River tiče, pa taman ju je Wheadon zagrijavao i pripremao tijekom tih prvih epizoda, a onda mu odjednom seriju ugase.
Tako da nije stigao rasplamsati priču i bolje iskoristiti River (pa je to morao nabrzinu u filmu).
-
= Citat =:
@Bartuc,znas sto me jos smeta kod tvog filmskog ukusa,to sto ponekad odlucujes između dva totalno različita film,jedan je neka retardirana glupost a drugi je odlican stari/novi film i ti radije odes u kino gledat to sranje od filma nego pogledas doma neki kvalitetan ili u kinu neki kvalitetan.
Gle, u mjesecu idem barem 3 srijede u kino, kadkad su dobri, kadkad su lošiji naslovi u pitanju. Ne mogu ići na dobar naslov ako je taj tjedan prosjećan naslov u kinu. Od 10 dobrih filmova što pogledam u kinu, zalomi se 1-2 razvikana naslova od kojih očekuješ puno, ali dobiš malo (tipa Twilight, svjetski hit, a film je govno). Ako sam ovaj put propustio recimo Gangstere, a pogledao Outlandera, to ne znači da neću za tjedan ili 2 nadoknaditi Gangstere. Ovaj put je zadnji termin bio u 21:15, a to mi je bilo pre rano.
Ostane mi samo nedjelja za gledati filmove kod kuće, ili ako se slučajno zalomi koj dan u tjednu. Kada uz to uzmeš u obzir da sam već pogledao jedno 95% dobrih/kultnih/najcjenjenijih filmova, što mi ostane za gledati!? Eventualno nadoknaditi neki dobar naslov koji sam propustio ili pak gledati koliko toliko dobre novije filmove...
Ostalo mi je možda još 4-5 dobrih naslova koje moram nadoknaditi... 4-5 u moru loših naslova. Kaj kada to pogledam, opet će me se prcati što gledam nove/lošije naslove, što je mutavo. Normalno da ću gledati nove/lošije kada su mi samo oni i ostali (zanemarimo kineske/japanske kakve već horrore, to mi se ne gleda pošto mi nemre biti strašan film u kojemu plačem od smijeha tuđem dijalektu :D).
-
V for Vendetta
Iz nekog meni nepoznatog razloga propustio sam pogledati ovaj film sve do danas. Odličan je :thumbs2: .
-
Beowulf....
Krasno
10/10
Meni najbolji film.
To je sve što ću reći.
Dobro ajde nije baš najbolji, ali u prvih 5...
-
Pogledao sam Zeitgeist :shock:
Preporucujem ga svim ovim V wannabe radikalima.
-
= Citat =:
Izvorno postao Tyrion
:thumbs2: "Film ti otvori oči" Odlicno! :wink:
-
u definitivno preporuka, gledao sam zeitgeist: Addendum, moram jos ovaj drugi
-
= Citat =:
Izvorno postao stiiipa
= Citat =:
Izvorno postao Tyrion
:thumbs2: "Film ti otvori oči" Odlicno! :wink:
Da jebote, dok nisam odgledao to, nisam znao ko sam. Taj film mi je otvorio oci i pokazao put. To je nesto najbolje ikad. Treba ga napravit u trista miliona komada i djelit po kucama.
-
= Citat =:
Izvorno postao Hansi Kürsch
Beowulf....
Krasno
10/10
Meni najbolji film.
To je sve što ću reći.
Dobro ajde nije baš najbolji, ali u prvih 5...
Majko mila...
Lik ne može s mačem doći do srca, prereže si ruku, još uvijek ne može. Onda bez mača, i s pola metra manje, lik uspije doć do srca?
Užas, inače je OK film :)
-
= Citat =:
Izvorno postao DrugsBunny
Ja sam glupo, primitivno smeće koje ima previše vremena.
Fix'd. Ovako govoriš jer nisi vjerojatno nisi pogledao .
-
= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Normalno da ću gledati nove/lošije kada su mi samo oni i ostali (zanemarimo kineske/japanske kakve već horrore, to mi se ne gleda pošto mi nemre biti strašan film u kojemu plačem od smijeha tuđem dijalektu :D).
i onda se čudiš što ti drugi govore da imaš loš ukus? (ne zato jer ne voliš japanske horrore, nego zbog glupog razloga zbog kojeg ih ne želiš gledati)
-
= Citat =:
Izvorno postao Tyrion
= Citat =:
Kako volim ovakve likove, koji odgledaju Zeitgeist i onda misle da su povukli boga za muda.
-
My Bloody Valentine (remake)
5/10
loše
-
= Citat =:
Izvorno postao megalodon
= Citat =:
Izvorno postao Tyrion
= Citat =:
Kako volim ovakve likove, koji odgledaju Zeitgeist i onda misle da su povukli boga za muda.
Ja s druge strane volim ljude koje se isfuravaju stavljajuci Vija u avatar i usput toliko fejlaju u biti da je to zalosno.
Inace, ja sam samo napomenuo da nije pogledao film. Vjerojatno nisi ni ti, ali nema veze.
Ne da mi se da ovo postane neki flejm o teorijama zavjere.
-
= Citat =:
Izvorno postao Tyrion
Ja s druge strane volim ljude koje se isfuravaju stavljajuci Vija u avatar i usput toliko fejlaju u biti da je to zalosno.
Inace, ja sam samo napomenuo da nije pogledao film. Vjerojatno nisi ni ti, ali nema veze.
Drzim jer mi se svidja avatar, a i strip mi je okej, nije bas da furam to i da sam neki fenboj, ali okej. Jedino sto je zalosno su tvoji pokusaji uvrijedit mene i Drugs Bunnyja jer komentarisemo film koji volis. Slobodno cu zakljucit da imas 14-15 godina i da si retardiran. Naravno, ovo nema smisla pricati tebi, jer ti si odgledao Zeitgeist, i postao veliki intelektualac i jedan od grupe odabranih koji su spoznali sve tajne zivota.
-
Snow Dogs
http://www.kansascitygoods.com/store..._dogs.jpg.jpeg
Obiteljska komedija sa mnoštvo humora, ne kužim šta su ljudi očekivali od ovog da je dobio tako lošu ocjenu. Remek djelo sigurno nije ali je dobar za jedno dosadno posljepodne. Možda čak i najbolji Disneyev film (ne mislim na animirani) koji sam vidio. Čak je bilo i djelova na kojima sam se nasmijao... kao čitanje oporuke recimo. Svidjet će se klincima i onima koji se tako osjećaju.
7/10
X-Men Origins: Wolverine
http://joshfrost.files.wordpress.com...ie_poster3.jpg
Ne predobar no ne ni loš, malo background priče o Wolverineu je dobro došlo. Otprilike mi je u rangu sa X-men 3. Nadam se da će Origins Magneto bit ipak nešto bolji...
8/10
-
LoL, baš sam i ja jučer pogledao wolverina..
Ocjena; 9/10
-
= Citat =:
Izvorno postao Tyrion
Ne znam po cemu si zakljucio da ga nisu gledali? Pa nisu retardirani da idu po necemu srat ako nemaju pojma o tome, u ovome slucaju da nisu gledali film.
Da i ja sam gledao Zeitgeist i necu ga nazvati bas smecem, al dokumentarac je osrednji, ima i boljih...
Ne znam, pretpostavljam da su te "ekstremne zavijere" u tebi izazvale shock the monkey efekt i sad mislis da ti je sve jasno, imas drugi pogled na sve itd...dokumentarac je upravo raden za takve, sklone teorijama zavjere i dosta toga u njemu su lazne cinjenice...tak da ohladi, zajebi to :)
OT:
The Silence Of The Lambs
http://www.imagesforme.com/out.php/i...ambsposter.jpg
Nisam jako dugo gledao pa...klasik.
10/10
-
Jel se isplati gledati taj Zeitgeist, da se mogu posteno izroflati na kolicinu tardluka u njemu?
-
= Citat =:
Izvorno postao croat1gamer
Jel se isplati gledati taj Zeitgeist, da se mogu posteno izroflati na kolicinu tardluka u njemu?
Gle, kad pogledaš Zeitgeist spoznat ćeš Istinu. Da, Istinu, ne istinu. Tko vlada svijetom, zašto su izbili svi ratovi (osim Domovinskog, to se zna da je zbog podijele BiH), kako se oduprijeti, zašto moraš davati tako puno para za benzin itd.
Čitaj: hrpa sranja koja ti može okupirati maštu na koji tjedan- dva. Nekoliko mjeseci maksimum, ali samo ako imaš manje od 17 godina... Ili više od 50. Sve to dobro zvuči, ali kad pogledaš neke ČINJENICE, a ne pretpostavke temeljene na principu: "NIŠTA NIJE ONAKO KAKO SE ČINI" sve to padne u vodu kao avion kućne izgrade.
-
= Citat =:
Izvorno postao McPingvin_v2.0
= Citat =:
Gle, kad pogledaš Zeitgeist spoznat ćeš Istinu. Da, Istinu, ne istinu. Tko vlada svijetom, zašto su izbili svi ratovi (osim Domovinskog, to se zna da je zbog podijele BiH), kako se oduprijeti, zašto moraš davati tako puno para za benzin itd.
Čitaj: hrpa sranja koja ti može okupirati maštu na koji tjedan- dva. Nekoliko mjeseci maksimum, ali samo ako imaš manje od 17 godina... Ili više od 50. Sve to dobro zvuči, ali kad pogledaš neke ČINJENICE, a ne pretpostavke temeljene na principu: "NIŠTA NIJE ONAKO KAKO SE ČINI" sve to padne u vodu kao avion kućne izgrade.
Zanimaju me te tvoje cinjenice.
A za ostale suptilne flamere. Ja nisam rekao ni da je film loš, ni dobar, ni istinit.
To što vi pljujete po filmu kojem nije namjenjen zaradi, daje neki drugi pogled na svijet i zeli vas nesto mozda i nauciti.
Ja slobodno mogu reci da su Transformeri za neuke megauber seljacine, isto tako.
I da, pokusavajuci svesti ovu raspravu na raspravu o godinama samo pokazuje kako ste "zreli".
-
= Citat =:
Izvorno postao olio
My Bloody Valentine (remake)
5/10
loše
ma najbolji dio filma je kad zenska trci gola :rotfl:
-
I ja kazem da su Transformersi smece. No ako ti ne kazes da je dobar, ni da je los, niti ista o njemu, koja je poenta ove rasprave, zasto se uopste suprostavljas i recimo napadas mene jer imam Va u avataru?
Jedino sto donekle ima smisla je treci dio, i donekle je tacan. To ti moze reci svako ko iole poznaje istoriju.
-
Jučer sam napokon pogledao Terminator Salvation.Bio sam pakleno umoran od treninga i malo je falilo da ne zaspnem.Film me održao cijelo vrijeme budnim :D.Isplatilo se ostat budnim do 3.Ocjena 10/10.U zadnje vrijeme samo nailazim na dobre filmove.Još jedan + filmu jer se "arnold" pojavio.
-
= Citat =:
Izvorno postao McPingvin_v2.0
= Citat =:
Dakle preporuka, zajedno uz filmove za promociju scijentologije?
Moram gledati.
-
Scarface
Dobar film.
Glavni lik je ljigavi gad, ali ima neku karizmu.
Kraj je dobar, i lik završi točno onako kako je trebao.
Neznam zašto ga neko uspoređuje s Kumom, kad filmovi nisu niti malo slični, osim teme o organiziranom kriminalu.
Za razliku od Kuma, ovo je čisti akcijski triler.
8/10
Nabavio sam prije kojeg tjedna Freddy kolekciju, pa sam ih napokon sve odgledao.
A Nightmare on Elm Street
Klasik!
Početak jedne sjajne filmske horror ikone.
8/10
A Nightmare on Elm Street 2: Freddy's Revenge
Loše!
Ima par dobrih scena, ali promjenili su Freddyjev način ubijanja, stavili su da on opsjeda nekog ljigavog klinca.
A i glupo su 'sredili' Freddyja. Sreća da on ipak na kraju sredi njih.
4/10
A Nightmare on Elm Street 3: Dream Warriors
Povratak originalnoj ideji donio je jedan od najboljih nastavaka serijala.
Pravo osvježenje poslije dvojke.
7/10
A Nightmare on Elm Street 4: The Dream Master
Iako je ovaj dio pun gluposti, to je film koji sam gledao barem 10 puta u djetinjstvu, te je ostavio nekakav utisak na mene.
A ima i zabavna ubojstva.
6/10
A Nightmare on Elm Street 5: The Dream Child
Prvi put kad sam ga gledao bio mi je pomalo dosadan i nepotreban, ali sada mi je sasvim u redu.
A i atmosfera nije loša.
6/10 (možda sam trebao dati 5/10, ali neka mu, jer je remek-djelo prema onome što slijedi)
Freddy's Dead: The Final Nightmare
Znam da filmovi (a pogotovo horror-serijali) gube na kvaliteti svakim nastavkom, ali ovo je ipak previše.
Ovo je nekakva niskobudžetna fanovska sprdačina, i proklinjem dan kada je nastala.
Gluma je za povraćati, dođe ti da baciš nož u televizor i nadaš se da ćeš ubiti te 'glumce'.
I što je najgore, neki na kraju prežive, i ubiju Freddyja.
Stvarno neznam ko je mogao režirati ovakvo smeće, i zašto Englund u tome glumi.
Jedino kaj u filmu valja je gluma Johnny Deppa, koji se pojavi u filmu punih 10 sekundi (ali zašto, nije mi jasno).
0/10 (na IMDB-u moram upisati 1/10, ali ja to zapravo smatram nulom)
Wes Craven's New Nightmare
I ono što je nevjerojatno, nakon onakvog pada Freddyja, dođe još jedan nastavak.
Wes je poludio i rekao: 'E nećete mi onako uništiti Freddya!', te nam dao ovo djelo.
I mogu reći da je GENIJALNO!
Sama priča je nešto najgenijalnije što sam vidio.
A i sam Freddy je opet postao boogeyman, a ne klaun.
Također ima nekoliko stvarno izvrsnih scena.
Možda i pretjerujem što se tiče ocijene, ali film me oduševio.
9/10
-
= Citat =:
Izvorno postao Windwalker
Scarface
8/10
Wes Craven's New Nightmare
9/10
lol.
-
Evo pogledo maloprije Tenacious D in The Pick of Destiny
prejebeno
-
= Citat =:
Izvorno postao Windwalker
cut
Pogledaj si Freddy vs. JasonS:D Fora za pogledati, pogotovo ako si već pratio sve Freddy nastavke :D
-
Gledao sam davno, i nije me baš oduševilo.
Ali ipak je 100 puta bolje od Freddy's Dead.
-
Commando
E to je pravi film, klasika 80ih
1000/10
Znam mozda pobija i Bartucov "los" ukus ali ovaj film je klasa za sebe
-
Gledao jučer Kartel.Veliki plus filmu zbog vin dizela sa bradom,dobra priča(slična priči iz max paynea,ubiju mu ženu i kreće u osvetnički pohod...).Puno lajkam film i način kako se vin riješava ubojice svoje žene.Jedino što mi ne sjeda u glavu je to da majstor sa ekipom ubija ubija ubija(suspendiran) otkrije Diabla i nda mu se svi grijesi oproste....Ocjena 9/10.
-
= Citat =:
Izvorno postao Teon
Commando
1000/10
Svaki film sa Šarafcigerom rula. :D
-
Yes Man
http://www.wildaboutmovies.com/image...sManPoster.jpg
A malo sam razocaran.....gledao sa sestrom,na zadnjih 20 min filma samo sto nisam zaspao.Jim Carrey se svim snagama trudio da iscupa ovaj film i ono,jedva.....da je neko drugi glumio,dao bi mu i nizu ocjenu.Ovako,prosjek.
5/10
-
Da, dobro si me sjetio, jučer sam gledao:
Bruce AlmightyS
http://www.kingroom.com/movies/2007/...e_almighty.jpg
Jim Carrey glumi, koji je odličan glumac, a film mi je predobar.
Ono, freaking majmun mu je izašao iz šupka, majmun! :pray:
10/10
-
= Citat =:
Izvorno postao Teon
Commando
1000/10
To je pravi klasik.
Nego, gledao sam:
IRON MAN
Par nerealnosti tu i tamo, ali sve ostalo je zakon.
9/10
-
Commando
Film prepun morbidnog humora iz osamdesetih. Uloga kao napisana za švarcija. :thumbs2: .
-
Da, obožavao sam Commandoa ko klinac. Jedina konkurencija Rambu na polju jednog protiv svih :D