Ja sam se evo pokušo loginat, prvi put je bilo busy i drugi put sam odma ušo bez čekanja.
Printable View
Ja sam se evo pokušo loginat, prvi put je bilo busy i drugi put sam odma ušo bez čekanja.
Evo nakon 2 sata što je bilo upaljeno (1h čekanja) buraz me pozove u game i prihvatim i SESSION CLOSED. I sad je server busy. GG :/
Ozbiljno razmišljam da se vratim na US samo radi jebenog čekanja na EU serverima, kreteni jedni.
ma dobro je sad, nego das mi na pm eu acc, igram sa novih , pa te nemam.= Citat =:
Izvorno postao Jopax
Ma ok, začas me ubacilo. A moraju nekaj napraviti ljudi su nezadovoljni. LOL!
Dada katastrofa živa.
yup, danas je uzas... nisam niti jednu odigro. 4 puta dosli do champ selectiona i onda se njih par ne spoji i ponovo matchmaking... reko zajebi!
mah,meni se sad smrznulo na loading screenu pri logiranju...njesra ne mozes vise ni igrat normalno,imam filing ko da sam na nekom privatnom wow serveru :cry:
NA for life 8) , kak mi je lijepo citat kak se svi mucite :)
NA ftw, nikakvih problema nemam :D
:D ajd ne seruckajte gringosi, sve radi ovdje :D
Kako mrzim ove 'im drunk' priče... :/ Useru cijelu partiju.
? :D nisam naisao na takve
radi server da,no ja iz nekog nepoznatog razloga nisam dobio ip za zadnja 2 matcha.ubicu nekog. :twisted:
http://eu.leagueoflegends.com/news/rece ... ues-europe
ajde bar daju RP
Hehe, da NA for life :P
Baš ste bezveze :-x
Nice, sad cu imat 900 RP-a :D
ulti me podsjeca na nocturnovu paranoju xD
i koliko dugo treba otprilike dok razmotre moj slucaj?= Citat =:
Izvorno postao Lord Ragnarok
:P
edit; jel itko od vas dobio do sada rp?
1.7 ce se dobivati rp...
ne, DO 1.7. ce podjeliti svima, mene samo zanima jel netko s nasih prostora dobio, pošto su poceli djeliti jučer.
;)
Yep, ja sam dobio danas :P
ja sam dobio jucer :D
volim onaj osjećaj kad te nidalee fula 15 puta zaredom kopljem.... :rambo:
i fali mi 15 xp do novog lvl :? ....koliko vas igra a da ste loši poput mene??
Jučer ponovno instalirao.
Previše lagga :(
ja još nisam dobio RP :(
1.7. je za pet dana.
I tak ja uđem u igru sretan nakon neočekivano kratkih 5 min login queuea, i onda u team picku dobim gangplanka koji ima revive kao summoner spell, u chatu spamma "yar yar" i najavljuje AP/Tank build. Čekam do zadnjih par sekundi, nitko ne želi queue dodgat, pa moram ja. Krenem se opet ulogirati, gdje me sad dočeka poruka "Approximate waiting time: 3 hr 20 min". Jebali ih EU serveri, da ih jebali.