http://www.dailyhaggis.com/wp-conten...9/08/o_rly.jpg
Printable View
Bičam po današnjem danu. Sranje u svakom pogledu. Bičam i po narednih mjesec dana. Sve otišlo u mičku paterinu :<
Ispiti?
Upis na fakultet, ali to mi je najmanji problem. Imam neke lične probleme a fali mi ispušni ventil.
Bičam po kreditsima u igrama koji se ne mogu prekinuti. Kog boli prozor što je Ping Pong Lee bio assistant lead designer,ili Kata kakvogodprezime art designer. 15 minuta moram blejat u ekran da bi završilo.Ne kužim čemu forsanje takvih pizdarija, kog zanima nek odabere credits iz menija pa bleji,a nas ostale nek ostave na miru...
Also, bičam po Activisionovoj web stranici. Prvo, ako stisnem Register now ništ se ne dogodi.Drugo,za login treba upisati email adresu,a u kvadratiću nemoš napisat manki (@), niti c/p-at.Kako onda očekuju da se itko ulogira, u tri vražje matere?
Valjda bi mogao pokazati malo poštovanja pošto su ti već priuštili tih nekoliko sati zabave.
Mislim da je poštovanje izraženo i više nego dovoljno u parama koje sam dao za dotične igre, koje usput rečeno,nisam kupio da bih blejao u neka rendom imena,nego da bi ih igrao.
aha, ti tako.. ja to skinem pa mi nije bed gledat creditse
Nije ti to izlika za ilegalne radnje :D
Javi se kad otkljućaš sve završne animacije u mortal combtat 4 (moraš igru završit sa jedno 30-ak likova, a nakon svakog završetka idu 10 minutni creditsi koje ne možeš prekinut..)
Alt-F4 i pali igru opet :D Mislim da sam ih otključo oko 28.
Pravi muškarci ne quitaju.
Nakon 10 puta su mi dopizdili.
Bičam po prelaganim zadacima na ispitima.
Očekuješ da će ti dati nešto užasno komplicirano i onda kad riješiš zadatak sljedi čisti mind fuck jer misliš da si nešto pogriješio.
^This.
On topic, bičam po... Ne znam, pospanosti prek dana. :/
Koji ovo Isusi pišu Wikipediju :D= Citat =:
Godine 1664. carska vojska je strahovito razbila Turke kod sv. Godharda
Hrvatska wikipedija, kad imaju članaka - što se rijetko događa - užasno saka.
:pray: :pray: :pray:= Citat =:
Hvarski puk pod vodstvom Matije Ivanića ustaje protiv vlastele 1510. godine, kojeg su Mleci ugušili brutalno.
Proklet bio steam,10 puta sam skino sliku,resizo potrosio 20 minuta na to i jos nemogu odabrat avatar,odaberem sve tocno 184 pixela i pogodite,normalno nije mi uploadovo
EDIT:ipak sam resizo da valja
Isusati nije valjda da si kupio/la/lo to smeće?
Ta kola ima previse šećera,stvarno bljak al mogu je popit
To sam kod frenda na rođendanu pio jer nije bilo drugih dobrih pića i gadila mi se preslatka mi je.= Citat =:
Izvorno postao Sgt. Bull
Ah, shvaćam. Vjerovatno vas se htio riješiti frend xD
vjerojatno.
Kola,sky kola mi je isti drek vise. Sad samo pijem juice. Kolu jednom u nekoliko mjeseci a i tada u malim kolicinama.
To se inače za bambus koristi...
Sky Cola je ok, ali Vindi Cola je najbolja od svih.
meni se vindi cola gadi još više.= Citat =:
Izvorno postao Wishmaster
sad sam se sjetio još jedne
http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:A...UtsjcSYRNYSK4H
:yuck: