Guverner je u stripovima psihopat, a Andrea je onak jedan od najbitnijih likova trenutno.
Negan mi je jedan od dražih likova u stripu trenutno, višestruko zanimljiviji negativac od Guvernera.
Printable View
Guverner je u stripovima psihopat, a Andrea je onak jedan od najbitnijih likova trenutno.
Negan mi je jedan od dražih likova u stripu trenutno, višestruko zanimljiviji negativac od Guvernera.
Ja sam na stripovima stao, nije neki spojler al ajde
koji je to broj i jel ih izašlo dosta od toga?
Nije, jedno 6-7 brojeva je izašlo. Danas baš pročitao 112. i rula.
= Citat =:
Izvorno postao Maloki
također :D Guts all over the place :D
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.n...43505687_o.jpg
Mogao bih se natjerat napokon pogledat zadnje 2 epizode i pročitat tih 6-7 brojeva, pa da vidimo. Jel to možda Neganu upućeno? :D
Luther S3E03
:pray: :pray: :cry:
ja ne znam, ne mogu vise ici u korak s tim EMOCIONALNIM ROLERKOSTEROM
EDIT
wtf sad sam saznao da ova sezona ima svega 4 epizode, dakle iduca je zadnja
Pogledao sve tri sezone Walking Deada da vidim oko čega je tolki hype. Prestao bih na prvoj epizodi treće sezone da su ostavili
Pogled'o Luthera. Uuuuuuuuuuuuuuu!
= Citat =:
Izvorno postao flander
Počeo sam gledati Community, rula. :)
Gledam House of Cards,Teen Wolf,Justified i Breaking Bad trenutčano
Breaking BadSje produkcijski odličan i da sam imao kontinuitet i volju ga gledati kako Bog zapovijeda bi mi bio puno bolji sada, ali kako sam ga gledao malo pomalo i ne po redu, sada mi je sve hektično i nije mi 10/10,best thing since the Wire.
8/10
JustifiedSvolim. Stvar koja bi gledao usred noći kada ne mogu spavati zbog mora. Totalni chill. Totalni kuler. Totalno mrzim redneckove.8/10
Teen WolfSje tinejđerska sapunica sa dobrom dozom WoD-like atmosfere. Gledam ju zato što je 1)chilll,mozak na pašu serija. 2)Volim supernatural temu 3) Ima prehot glumce. Uvodna špica mi je jedna od boljih, posebno dio sa Daleom.
7/10
House of CardsSje politička-triler drama. Kevin Spacey je F.Underwood i glumi američkog kongresmana koji je izuzetno sposoban i beskrupolozan. Često razbija četvrti zid (obraća se publici) i komentira neke ljude,događaje ili baci neko zrnce mudrosti. Jako se fokusiraju na njega i nije loše, ali ne mogu se poistovjetiti sa njime. On je meni samo narator i subjekt događaja. Peter Ruso sa druge strane mi je prekul lik, u totalnom uzjebu frajer.
9/10
New Girl je smeće,a niti Under the Dome me nije previše impresionirao makar mi se knjiga svidjela.
Gledam Mad Man 6. Nekak mlako zasad, možda se nakon "mergera" stvari zakuhaju. S Hannibalom sam sad na trećoj epizodi, rula.
Pogledao sam neki dan prvu sezonu Hell on Wheels i iako sam bio skeptičan pošto ga je preporučio Windwalker, meni je odlična. Volim western žanr, a nije baš da je izbor serija ogroman.
Pogledao prve dvije ep od Orange is the New Black. Ok je, ali više sam očekivao.
Under the DomeSprestajem gledat, ne zanima me.
The Shield. Veoma dobro, lik je prezao. :D
LutherSnovi - prva underwhelming, druga ok; bacam se na 3.
ShamelessS- 3. sezonu počeo, ok mi je serija.
treća sezona Teen Wolfa je zasad žešći treš. Ove alphe su totalno loše i glupe. A efekti su bogu za plakati. Nije da prva i druga nisu imale neke super efekte, ali ovo sada :pray:= Citat =:
Izvorno postao Nodakim
Ja sam se odlučila za Luthera umjesto Breaking bad, pa ću to gledat uz Wire. Javim dojmove.
PS: Pročam o Teen Wolf
To mi cura gleda, po njenom opisu sam dobio dojam da se radi o gay vukodlacima i da je serija festival kobasica (tek kaže da su sad došle 2 glumice).
Moj ukus je bezgrješan.= Citat =:
Izvorno postao Hexfire
Shvati to.
Idris Elba u obje serije razvaljuje :D= Citat =:
Izvorno postao Dania
Mogo bi i ja Luthera pogledat kad ga već toliko hvalite. Još da ga Boz popljuje i definitivno bi krenuo gledati
It's funny cause it's true.= Citat =:
Izvorno postao Windwalker
http://www.serijala.com/ostalo/objav...s-medu-elitom/
Naravno. :(
Trebao bih početi gledat House of Cards, jel se isplati više od Game of Thronesa?
Bez ikakve dileme, pogotovo ako ti pašu političke teme. Više manje sve je bolje od GoT. Ajd prva sezona se još donekle i da probaviti.
Lol američka politika.
"Centuries from now, when people watch this footage, who will they see smilling just at the edge of the frame?"
gg
Gledam ovo.
Skidam prvu epizodu Fireflya
POZELITE MI SRECU
I envy you, man.
Nemoj imat prevelika očekivanja i bit će ok.
Kaylee is best girl
Imaj i prevelika očekivanja i bit će ti svejedno jedna od zabavnijih serija, ikad.