-
Re: Koje ste filmove u zadnje vrijeme pogledali?
Da, foršpan niti približno ne dočara taj film. Zato kažem da sam ja mislio da je neka SF Drama u pitanju, sudeći prema foršpanu!? A ono ostao u WTF modu :D Cura mi se stisnula, neke scene nije niti mogla gledati, lik ispred mene skakao po stolcu i komentirao koliko se naježio na film, druga cura kraj mene se isto stepavala xD Baš je bilo do jaja :D
A Cage je bio vrlo dobar, ono standardno, jedan od kvalitetnijih glumaca.
PS: Knowing je, ne Seeing. Razumna greška s obzirom da su to naši preveli Proročanstva.
-
Anđeli i demoni. Film mi je bezveze. Ne kažem da je strašno loš, ali nije niti dobar; recimo da bi mogao dobiti 5-6/10. Ništa novoga, preokret koji to nije; meni je bilo monotono. Jedina dobra scena je ona sa specijalnim efektima (<-- pokušaj ne spoilanja, oni koji su gledali će znati).
-
Upravo sam rezervirao "Noć u muzeju 2" za sljedeću srijedu, nisam dugo pogledao komediju...
Nego DA, sad kad sam bio u srijedu, odvrtili su foršpan od filma po imenu "Hangover" iliti po naški "Mamurluk" :pray: Ajme meni, kino je plakalo od smijeha, brijem da je film fenomenalan i to smo rekli da MORAMO pogledati kada izađe. Evo trailera, do jaja je film :rotfl:
Hangover TrailerS- OligCf4SyYE
PS: A i dolazi "Bruno" u kina :D Nasljednik od Borata. Film je tolika katastrofa da ga se isplati pogledati xD Samo brijem da to nećemo u kinu gledati nego doma...
Bruno TrailerS- fAGpmNb2xfQ
-
Čujem od gildmastera u WoW-u da je Noć u muzeju 2 žešće sranje od filma. Inače, sutra planiram pogledati Knowing. Ako je upola dobar kao što tvrdiš, bit će zabavno. :D
-
A ne seri :(
Ajde, budem i StarTrek rezervirao, pa da imam na izbor :D
-
Najozbiljnije. Tip je popljuvao tamo nekog faraona i nekakvu glupost oko Earhartice. (Nečem spojlati).
-
Evo, rezervirao sam i StarTrek, pa ću se još premišljati do srijede. Oba filma sam u zadnjem redu na samoj sredini kina 8)
Hvala na upozorenju. Niti jedinica nije bila nešto spektakularna ali je film bio OK za pogledati i malo se opustiti uz štosnu atmosferu...
-
Ja sam na jedinici bio s curom, nisam vidio previse puno filma...(na noc u muzeju mislim) hahahha.Tako da cu definitivno morati opet pogledati jedinicu.
-
= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Evo, rezervirao sam i StarTrek, pa ću se još premišljati do srijede. Oba filma sam u zadnjem redu na samoj sredini kina 8)
Znači TI si taj koji stalno graba ta najbolja sjedala?
-
Pa baš i ne :D Uvijek netko prije mene ugrabi samu sredinu, mada sam i ja često na samoj sredini. Ali važno da sam red A, a sjedala su uglavnom što bliže sredini :P Svega sam 3-4 puta bio ispod reda A 8)
-
The Wicker ManS(1973).
Napokon sam nabavio titlove i shvatio film u potpunosti. Odličan je. Napeto, sa izvrsnim soundtrackom i filmskim lokacijama.
-
= Citat =:
Izvorno postao Drugs Bunny
se7en-10/10, gledo ga juće po drugi put i bio mi je još bolji ^^
E pošto se ne sjećam, možeš mi reći što je bilo za oholost(pride ili hubris)?
Odličan film btw.
-
Ono za lijenost mi je bilo :shock: .
-
Thick As Thieves
http://i42.tinypic.com/2jdonie.jpg
Iz naslova se odma vidi da je krađa gl. tema film! Ono, film dosta podsjeća na Oceanovih 11, samo je sve to loše izvedeno! Prvo što je njih dvoje i lako upadaju u najčuvaniji trezor tj. nije lako, ali je glupavo! Kao i svaki film slične radnje, i ovaj ima twist na kraju, koji me i iznenadio (jedan dio) no malo je traljavo izvedeno! Solidan film za ubiti vrijeme!
The International
http://media.callegro.com/thumb3/the...1234942650.jpg
Film mi je bio pre dosadan i to iz razloga što svakih 10-ak do 20 min. uvedu nekog novog lika u priču i odma umre! Ono, teško je za pratiti jer kasnije samo imena spominju pa je teško povezati ime s likom tj. facom! Kraj mi je malo razočaravajuć, no film je dosta realan i to mu je jedan od većih pluseva! Nema baš previše akcije, tako da to nemorate tražiti u ovom naslovu!
-
gledal sam X-men Wolverina, a ono dobar film, niš posebno da bude graciozno ^^
jedino ko me fakat zainteresiral je onaj mutant sa dve katane ^^
http://images2.fanpop.com/images/photos ... 80-853.jpg
jedino mi se on najviše dopal u cijelom filmu, kao nastavak će bit o njemu, jebenica
-
ponovno pogledao Mirrors sa keiferom sutherlandom. 7/10
-
Pogledao sam film Assault On Precinct 13(napad na policijsku stanicu 13) od Carpentera,fenomenalan film,remake nije ni približno dobar.10/10
http://www.lonelyreviewer.com/wp-con...976_poster.jpg
-
Pogledo sa starcima Get Smart. Nije zabavno kao prvi put :(
-
meni nije bi zabavan ni prvi put, dosadan je film
-
The deaths of Ian Stone, dobar film. 8/10
Saving Private Ryan, po ne znam ti koji put. 10/10
-
Behind Enemy Lines
Jako COOL film.
Mogu reći da mi je jedan od najboljih ratnih.
A i odvija se u susjedstvu, za vrijeme našeg rata.
Zakon!
-
Pogledao SWAT.
Pa ono, OK je.
-
= Citat =:
Izvorno postao Windwalker
Behind Enemy Lines
Jako COOL film.
Zakon!
To bi mogao ponovno pogledat,jedan od boljih filmova.
-
= Citat =:
Izvorno postao Constantine
= Citat =:
Izvorno postao Windwalker
Behind Enemy Lines
Jako COOL film.
Zakon!
To bi mogao ponovno pogledat,jedan od boljih filmova.
O, da. To je jako dobar film, jedino me smetala nerealističnost nekih situacija (pogotovo zadnja scena s ekstrakcijom).
-
mirrors
8/10
stvarno me iznenadia
scena u kadi je zakon :pray:
-
Lol, dobra je scena bila :pray: :scared: Detaljno prikazana :D
Trebam nabaviti neki film za sutra... dobar, relativno nov, žanr akcija ili komedija. Dajte mi nešto preporučite...
-
Disturbia
Vrlo dobro.Pogledati .
-
One last dance (2005). Genijalan film zaista. Ljudi sa HRT-a nisu mogli odabrati bolji film za ove sate. Još tek pojava Harveya Keitela. :pray: Čistka desetka za ovo čudo i topla preporuka svim ljubiteljima q.t-ovskih filmova.
-
Gledao sam Proročanstva ("Knowing"). Očekivao sam neki niš koristi horor-triler, al me film zapravo ugodno iznenadio :)
-
Pogledao sam Matrix ponovno nakon dugo vremena,fenomenalan film,idem pogledat i ostale nastavke.10/10