Vidiš vidiš, baš bi i mogao; neki lik se vozika na motoru i sl. Sjećam se da sam trailer i najavu već vidio al sam uopće zaboravio na njega.= Citat =:
Izvorno postao Raz
tnx ^^
Printable View
Vidiš vidiš, baš bi i mogao; neki lik se vozika na motoru i sl. Sjećam se da sam trailer i najavu već vidio al sam uopće zaboravio na njega.= Citat =:
Izvorno postao Raz
tnx ^^
Izašla je epizoda 14 Letter Bee, kao i prva epizoda Hanamaru Youchien. Ne kontam jesu li likovi u tom animeu crtani u chibi obliku, ili su jednostavno pola likova bebači. Kakogod, trenutno me ne zanima dovoljno da bi provjeravao.
Očem vaše mišljenje. :@
Inače, Raz, čitam sada da su onaj Qwaser silovali cenzori... :@
Dobila sam preporuku za The Bride of the Water God. Itko čitao, jel čemu?
Onaj tko mi kaže tko je Akira Toriyama dobije 5 kuna od mene :D.
Dragon Ball.= Citat =:
Izvorno postao Nee Joe Hendrix
Imaš 5 kuna :D= Citat =:
Izvorno postao Worthaur
http://big.freett.com/tatsubon0222/WR01.gif
Jel ovo neki anime? Ako nije ima li neki sličan? :D
U tom slučaju, meh. Ionako imam pametnijih stvari za gledat... poput animea sa curama koje se pretvaraju u limenke :pray:= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Ali ozbiljno, Akikan i Quasera ću jednog dana morat bar škicnut čisto zbog lolza. :)
Došao do 36. epizode FMA-B, postaje sve zanimljije...
@ Ante- Sauce
= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
E,smeće od animeja...
Ma nije, baš je ok. Pogotovo ak si gledao Index pa se ovo čudo kao nastavlja na to. Još kad Misaka opali railgun. Ovo je kao nekakav K-On sci-fi il tak neš xD
= Citat =:
Izvorno postao Mr. Ante
to ti je nartuo
Slično je al nije ;)
Onaj vrtić anime rula :D
Eda,
http://www.animetake.com/seikon-no-qwaser-episode-1/
Plot: In St. Mikhailov Academy, Oribe Mafuyu meets a silver haired boy called Alexander. He is a Qwaser, a being who can manipulate iron and draws his power from breast milk.
A mystery surrounding an icon tranforms the academy into a setting for conflict between the various Qwasers
Koji kurac :pray:
Sporo kopčaš Hansi. :@
Inače, taj vrtić anime... Rofl, došao je download link na Animetake... Piše: Hanamaru Youchien Episode 1 – WATCH THIS NOW, a iznad plot summary-a ogromnim crvenim slovima: AN AWESOME SHOW FOR AWESOME PEOPLE... Subberi su se malo nabrijali, eh? :)
Kakogod, čekiram... a i Quaser ću kad stignem.
I opet samo neke moe animeje pratiš (izuzevši Vampire Dance in Bund) :@
Pogledao konačno Legend of KoizumiSi umro na količinu manlinessa, epskoga mahjonga i epske glazbe. :D
Jak mi je bio onaj teaser za 2 nova bossa na kraju.
Zato i je smeće...= Citat =:
Izvorno postao Aral
Prodavanje generičnih fora hrpi otakua nikada nije bilo tako lako.
Japan je stvarno ima impresivnu kapitalističku kulturu.
Ti si svojom nealternativnošću alternativniji od Wedrana.
A sad ajdemo prestati biti retaji i pokušavati objektivno odrediti je li neki anime dobar, i nastaviti s temom.
Još uvijek sam na polovici Bebopa, eh.
Oke,Railgun je loš jer nije dovoljno moe.
Eto sada sam subjektivan,i svejedno je smeće...
No dobro, ja sam velim da mi je ok jer tak i tak ne gledam moe, između berserkera, gitsa 2nd gig i michiko to hatchin ubacim ponekad i pokoju epizodu railguna, ovisno kak izlazi. Ajmo dalje ^^
Sad i nije tak loše kada su ubacili ovoga lika...
Not true, trenutno samo čekiram što više novih stvari. :@= Citat =:
Izvorno postao Raz
Kojeg lika? Toumu?= Citat =:
Izvorno postao Nodakim
Na kojoj si ti uopće epizodi, i jesi li uopće gledao Index?
Jer ono, ako nisi, ova rasprava uopće nema smisla. Onak, Railgun je nastao iz Index lajt novela kao posebna priča samo zato jer je publika htjela moar Biribiri [becuz she's awsum]. Samim time, očito je da će u animeu biti više moea.
A da ne govorim da se onak, u svakoj drugoj sceni pojavljuju kul suptilne reference na Index, i koliko je anime potpuniji nakon gledanja Indexa.
Zašto se više uopće trudite oko Nodakima, lol.
A i to što kažeš. ;(
Evo ti jedna random Konata zato što si me podsjetio:
http://www.imagesforme.com/thumb/thumb_2ae3d549.jpg
:3
Inače, izašla je druga epizoda Chu-Bra. :3
Dušice <3
Jea, to je jedna od kulnijih slikica.
2. epizoda Sora no Woto je izašla. ♥
I jesam li to samo ja, ili dizajn openinga i one poze pomalo podsjećaju na cover Elfen Lied-a? :o
Testirajte dokle vam pedo i moe sklonosti idu; pogledajte Hanamaru Youchien... fičring djecu iz vrtića. :)
Pfff, kad želim djecu koja se ponašaju apsolutno nerealno, gledam hentai, ovo mi nije zanimljivo. :)
Ono, bookworm u vrtiću? Rajt.
Da, spominjao sam to već... Vrijedi li išta, što se tiče fun factora?= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Sora no Woto gledam odmah. <3
E da, počeli su izlaziti i nekakvi Kampfer specialsi, waat? :O
EDIT: Pogledao prvi Kampfer special. Wat. xD
Totalno blesavo, onak, tri one Entrail animals u nekakvom talk showu pričaju o tome kako povećati svoju prodaju. Kasnije dovedu i Akane da ju upitaju za savjet...
Ali lol, sve to je odrađeno onak, potpuno statično, nema uopće animacije, samo slike njih kako blebleću... Wut?
Uglavnom, pretpostavljam da je ovaj special napravljen za ekipu koja fepa na voice actorice Entrail animalsa, koje su, inače, sve odreda neke od najpoznatijih voice actorica uopće...
Odoh gledati Sora no Woto ili neš.