Nemam instalirano. A Sagat, bilo mi je žao ubijat te s Danom, presramotno nekako. Na Sagata se možeš žalit.
Printable View
Nemam instalirano. A Sagat, bilo mi je žao ubijat te s Danom, presramotno nekako. Na Sagata se možeš žalit.
Zivim u domu. Ne zelim imati PC u sobi od 10 m[sup:rmjr0jst]2[/sup:rmjr0jst].= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Jedino se na Blanku možeš žalit. Svi ostali su koliko toliko okej.= Citat =:
Izvorno postao StormCr0w
@Chupa U tih 10 m2 stane 10 PCa.
Ne kad imas 3 ormara, 3 kreveta i 3 pisaca stola.
YAY, more news!
+ za novi diffculty, jedino nisam siguran kako će funkcionirati resetiranje skillova.
http://skyrim.nexusmods.com/news/292/
I eat bugs for brakefast! (Finnaly!)
Šteta što je fake.= Citat =:
Izvorno postao Mirogamemasta
Tata Einar je @ lvl 73 i fura steel plate armor set, gold diamond necklace i gold diamond ring s magičnim efektima uz koje roka destruction i restoration for free @ master difficulty kao gospodin. Zmajovi se upišaju u gaćice kad me vide.
JEDNOG DANA CU I JA IGRAT OVO, MAJKU VAM VASU. :(
Budi sretan što si pošteđen muke.
Tak sam ja za Oblivion govorio. Heh= Citat =:
Izvorno postao Chupacabra
Jel tko probao ovo?
Tropical Skyrim mod is like Far Cry with swords
Mod je na: http://skyrim.nexusmods.com/mods/33017
Dovoljno sam već igrao Skyrim da mi nije baš previše zanimljiv, ali mogo bi rerollati još jednom samo zbog ovakvog moda :D
Lol, nevjerojatno čega se ljudi sve sjete :D Fora ideja ali izgleda mi pre umjetno, a i rula mi zimski ugođaj u igri...
Vraćam se Skyrime tebi... tebi na obale Hjaala... :D
Uf što volim novi update za Mod Manager, odlično su napravili sortiranje modova, btw sve modove sam uspio instalirati za pola sata...superiška!
Znaš proceduru, ako je 100% stabilno, okači SS modova i redoslijeda u Mod Manageru tak da crpimo inspiraciju kod sljedeće instalacije...
Imaš sad odličnu opciju sa novim MM-om. Import/Export load order. Genijalna stvar! :bravo:
Da sam bar prije nego sam stavio nove winse ovo znao... ali modovi trenutno rade kako treba, tako da mi to nije ni trebalo. (Za sad...)
Stao sam igrat jer SkyRe ima zbuggani perk. Ne znam točno kako se zove, ali se odnosi na heavy weapons (2H) i omogućuje ti da s nodachijima svaki uzastopni udarac dobivaš sve brže swingove, a zapravo ti se nakon prvog udarca lik ukoči i ne možeš više udarat. Stao sam tu jer se od svojeg posrebrenog nodachija ne odvajam.
Zakon mi je taj lik. Skoro sam se ugušio kad sam gledao njegov Hearthfire DLC video.
:rotfl:
Only a bad dream :pray: :pray: :rotfl: Pre savršeno xD
Možda napokon unajmim companiona.
http://www.uesp.net/wiki/Akavir:Akavir
Prvi april je gotovo sigurno. Bilo bi dobro da je stvarno. :)
evo sad sam instalao skyrim, koje sve patcheve i modove mi preporucate da normalno odigram igru?
Oficijelni patchevi, Dawnguard ekspanzija ako može jer uvodi Vampire i Werewolf skillove, W.A.T.E.R., SkyUI (meni javlja neke errore ali ljudima očito radi, za ovo ti treba SKSE), Immersive Armors/Weapons, Hectrol FX Raindrops, Flora overhaul, Lush grass (ako imaš jebački hardver), Static mesh improvement, The Beauty of Skyrim (isto kao i za lush grass)...
Ne mogu se sjetit više, ali to bi bilo to.
Eventualno Frostfall i Realistic needs & diseases (+ cloaks) za drugi prelazak.
Prvo i osnovno bi trebali bit modovi za tweakanje borbe kao DUEL recimo. I nešto da ti smanji noobovski health regen. To se doduše može i iz konzole.
i patcheve koje sve, jer ima dosta bugova i crashanja
Jebiga kad igraš piratsku igru, normalno da će bit crashanja.
Traži unofficial onda.
za full užitak onda bolje kupiti igru?
Hah. Skyrim i užitak.
a igra mi se neki rpg, zadnji koji sam odigrao davnih dana bio je morowind, ako je bar upola dobar, vrijedi igrati
Jesi li igrao Oblivion?
noup, bolji je od skyrima?
ili zbog priče ima kakve veze? pošto je on između morowinda i skyrima?
Meni je nešto bolji od Skyrima, ali je to možda zato jer sam njega prvog igrao od svih TES-ova.
Možda će ti neke stvari biti jasnije ako odigraš njega prvo, ali sve bitno saznaš i u Skyrimu.
Odigraj ga, ako imaš volje i vremena, stvarno je dobar.
Ne bih se složio, po svemu je inferioran u odnosu na Skyrim.
Meni su uglavnom (osim main questa) questovi bolji, atmosfera također, a i svijet (i veća je mapa).
Dosta stvari je i maknuto iz Skyrima, npr. puno manje je opreme, oštećenja oklopa i oružja nema, ne možeš raditi nove spellove itd.
Ipak, moram priznati da je combat dosta bolji u Skyrimu.
Combat je isti, samo su animacije poboljšane.
Ne znam, ima mi drugačiji osjećaj.
Za mageove je dosta drugačiji, a i čini mi se da je stealth malo poboljšan.
joj joj, jedva sam se natjerao da skyrim krenem igrati, sad jos i oblivion :D
jel u oblivionu lakša stvar sto ce tice patcheva i modova ako imaš kretensku igru?
Mislim da je.
Vidio sam te da igras Mesiju u zadnje vrijeme. Kak ide?= Citat =:
Izvorno postao Xero
Stealth ne radi.