-
Re: Što trenutno radite i kako se osjećate?
Clan group photo. :)
Samo kaj nas pola fali. >_>
-
Kolko testosterona na jednom mjestu.
-
Predatore ja znam da ti znas da to ovdje nikoga ne zanima. I da ispadas retard svaki put kad postas nesto takvo.
Zanima me zasto gubis vrijeme radeci to? Sta nebi bilo bolje da to vrijeme koje provodis na forumu provedes kvalitetnije ? Npr gledajuci neke animeje. Ako nista drugo onda se barem drzi samo anime teme.
-
Kad se pojave na Korejskoj televiziji u nekom turniru, svi ćete zažaliti.
-
= Citat =:
Izvorno postao Paran0a
Predatore ja znam da ti znas da to ovdje nikoga ne zanima. I da ispadas retard svaki put kad postas nesto takvo.
Zanima me zasto gubis vrijeme radeci to? Sta nebi bilo bolje da to vrijeme koje provodis na forumu provedes kvalitetnije ? Npr gledajuci neke animeje. Ako nista drugo onda se barem drzi samo anime teme.
I ja se to pitam, isto kao da na forumu o stolariji pricam o plasiranju sprejeva za nos u Tajland.
Nema smisla zaista.
-
= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Clan group photo. :)
http://i.imgur.com/za9xO.jpg
Samo kaj nas pola fali. >_>
http://i.imgur.com/8lDx0.gif
-
= Citat =:
Izvorno postao Paran0a
Zašto itko išta piše u GMK jebote, pogotovo ovakvim temama. Čisto iz dosade.
Ko da se meni čita što je ovaj napravio kikflip na skejtu ili onaj završio u bolnici.
Also bokte, nije da se radi o igri za PC a forum se zove PCPLAY.
-
Jesi li ikad vidio da nekom drugom seru zbog postova koje su ovdje stavili? Pogledaj reakcije na svoj post.
Mene boli k iskreno sta ti pises samo me zanima sta se desava u toj tvojoj glavi. Jer ocito ne shvacas neke stvari.
Also bokte ovo si napisao u gmk ne u gaming opcenito.
-
-
http://i.imgur.com/za9xO.jpg
ovime si izgubio ikakav kredibilitet za ikakvu raspravu na ovom forumu. ovo je... vrhunac.
anime treba banat sa foruma. u svakom obliku.
-
Leonarde, mahune ti se hlade.
-
= Citat =:
Izvorno postao Paran0a
Jesi li ikad vidio da nekom drugom seru zbog postova koje su ovdje stavili? Pogledaj reakcije na svoj post.
Mene boli k iskreno sta ti pises samo me zanima sta se desava u toj tvojoj glavi. Jer ocito ne shvacas neke stvari.
Ane, nitko nikad nikom ne sere u ovim temama, totalno.
Ekšueli, ak nisi primjetio, ljudi uglavnom samo seru. Jer, guess what, dosadno je i vama. Samo ste retardi pa umjesto da odgovorite na thread, pravite se face i serete drugima. Good job.
-
Ovo je nešta najsmješnije što sam ikad vidio. Toliko je smješno da je ustvari jako, jako tužno.
-
= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
= Citat =:
Izvorno postao Paran0a
Ane, nitko nikad nikom ne sere u ovim temama, totalno.
Ekšueli, ak nisi primjetio, ljudi uglavnom samo seru. Jer, guess what, dosadno je i vama. Samo ste retardi pa umjesto da odgovorite na thread, pravite se face i serete drugima. Good job.
. . . Ajme
Sta ti je prolazilo kroz glavu kad si isao stavit onu sliku? Nisi niti na sekundu pomislio da ce te svi popljuvat ? Boli te k sta drugi misle? Onda mora da si to zbog postkaunta napisao.Ako te i za to nije briga onda stvarno ne znam. I nemoj se izvlacit na jebenu dosadu. Sta si radio prije neg kaj si dosao na forum. Gledao animeje? Igrao tu jebenu igru?
Ja stvarno mislim da si ti klinicki slucaj. Odi trazi pomoc.
-
-
Tino, rekao ti je da si jebeni retard i to je ocito.
-
-
E, oćete vidit sliku mojih prijatelja u Runescape?
-
-
= Citat =:
Izvorno postao Paran0a
. . . Ajme
Sta ti je prolazilo kroz glavu kad si isao stavit onu sliku? Nisi niti na sekundu pomislio da ce te svi popljuvat ? Boli te k sta drugi misle? Onda mora da si to zbog postkaunta napisao.Ako te i za to nije briga onda stvarno ne znam. I nemoj se izvlacit na jebenu dosadu. Sta si radio prije neg kaj si dosao na forum. Gledao animeje? Igrao tu jebenu igru?
Motao sam se po forumu kad mi je lik iz klana poslao fotku. Bilo mi je fora kak je ispala. Uto sam naletio na ovaj thread, koji se, vidi čuda, zove Što trenutno radite i kako se osjećate?, pa sam odlučio, ajde, idem ju tu nabacit.
I da, boli me k kaj drugi misle, pogotovo retaji poput tebe.
Na forum sam došao prije 5 godina i tu sam se odavno udomaćio, tak da postam kaj mi pukne. On topic je, tako da me zaboli. Also btw, preko ovog foruma sam zapravo i počeo gledat animeje, tako da ono lol.
Ya happy now?
-
-
Tino retardu, napusti forum
-
= Citat =:
Izvorno postao System
A koji si ti od njih?
Electro...
-
Isuse bože forume šta si mu napravio! Zahtjevam da mu se administracija osobno ispriča!
-
Vide im se gacice, hihihihihhi
-
= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
= Citat =:
Izvorno postao Paran0a
. . . Ajme
Motao sam se po forumu kad mi je lik iz klana poslao fotku. Bilo mi je fora kak je ispala. Uto sam naletio na ovaj thread, koji se, vidi čuda, zove
Što trenutno radite i kako se osjećate?, pa sam odlučio, ajde, idem ju tu nabacit.
I da, boli me k kaj drugi misle, pogotovo retaji poput tebe.
Na forum sam došao prije 5 godina i tu sam se odavno udomaćio, tak da postam kaj mi pukne. On topic je, tako da me zaboli. Also btw, preko ovog foruma sam zapravo i počeo gledat animeje, tako da ono lol.
Ya happy now?
Cisto da nebih pomislio da te napadam zbog animeja.
Pogledaj druge osobe na ovom forumu koji gledaju animeje. I pogledaj njihovu reputaciju.
Aral-a napadaju jer je lud za jeftinim filmovima , sonic je gej i tako to. Ostali su cak i normalni.
A ti si jebeno bolestan,eto.
-
-
-
Od animea sam postao peder, nemojte dopustiti da se to dogodi vašoj djeci :cry:
Za mene je kasno :cry:
-
Hahaha al kako se Sonik lose trudi :D
Sto se uvijek nadjes prozvan uskakati u temu s oftopicom ne bi li skrenuo raspravu cim ti netko frenda dirne, ne kuzim to
-
= Citat =:
Izvorno postao Paran0a
Pogledaj druge osobe na ovom forumu koji gledaju animeje. I pogledaj njihovu reputaciju.
Aral-a napadaju jer je lud za jeftinim filmovima , sonic je gej i tako to. Ostali su cak i normalni.
Super.
I što to tebe boli pimpač?
-
= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
= Citat =:
Izvorno postao Paran0a
Super.
I što to tebe boli pimpač?
ocito nam ides na kurac
a sonik je kategorija za sebe, cim se negdje prica o pederluku ili animejima osjeti draganje po supku i moralnu duznost da se javi. i bla bla ja sam liberalan ja sam gej svako ima pravo na animeje ovo ono sranja pa se onda pita zas mi ide na kurac.
-
= Citat =:
Izvorno postao TeraBajt
a sonik je kategorija za sebe, cim se negdje prica o pederluku ili animejima osjeti draganje po supku i Smoralnu duznost da se javi.
S tim da ga u 80% slučajeva zapravo prozivaju, ali u redu
-
bilo bi tako kad bi bio filter koji bi gej pretvaro u sonik.
-
-
OK lol, zašto se vi svađate?
Ne znam ono, ni mene ne zanimaju te stvari od predatora, pa preskočim, a tu je i ignore.
Da nije nitko ništa reagirao, sad bi sve bilo mirno i svi bi zaboravili na tu sliku, sad će bit nekoliko stranica spema i nekoga će banati zbog vrijeđanja koje nema mnogo smisla na forumu :)
-
MOD INTERVENCIJA, SAD STE GOTOVI. :killyou:
ANIME SVETINJA!!!
-
STALA BRAĆA DA OBRANE NAŠE ANIMEJE
-
STOJI SONIC DO PREDOJA, OTAKUJI SMO SVIIII
NEĆETE U AKIHABARU DOK SMO ŽIVI MIIII
-
Čitam zadnji par tema i smijem se, svaka čast :rotfl: Takvih nema ni kod mene u Vrapču.