@ Grim, aha, nisam se sjetio.
Printable View
@ Grim, aha, nisam se sjetio.
U zadnje vrijeme kad u ovo doba pogledam na sat taman pogodim 13:37.
Konačno je sad svemir na svojem mjestu.
Dobijem 5 iz latinskog za ispravan prijevod, odgodim ispravak iz geo te ju nagovorim da mi ne upise -2 i rijesim ispit iz tal generalno vgg (4+ ocekujem).
:>
Sad moram samo jos procitati ~100 A4 stranica nekog romana na mobitelu jer nemam pristup kompu.
I ocekujem da skinu ovome na 3. mjestu 2.5 boda, ocu njegovo mjesto. >:U
Ispred mene su samo iz .A.Mohorovicica i iz prve Susacke.
Decent, i'd say.
Prokleti hrvatski, uradim od 30+ rečenica sve, i na kraju od toga 7 točno, koji kurac, i fali mi jedan bod za dvojke te moram radit ponovljeni, on je još gori tako da ne znam kako će sve ovo ispasti
Koje silovanje mozga danas. 5 sati analiticke prostorne geometrije gdje sam slusao čak kako se ponasaju objekti u directx-u i open gl-u, zatim 2 sada rada na projektu, pa jos 2 sata ucenja operacijskih sustava te dodatno citanje knjige. Na rubu sam :(
Ti ides na FOI, jelte?
*note: do not go to FOI*
Mislim da to vec cijeli forum zna :)
A nadam se samo da ce mi se isplatiti ova jebada jednog dana. Jer dok 5 sati gledas lika opcinjenog vektorima te prica o njima kao ja o sisama, place mi se :(
Čekaj koji FOI, ja sam se zanimao za taj fakultet ali nisam siguran, treba mi neko osobno mišljenje
Fakultet Ojebote Isus
Fakultet organizacije i informatike u Varaždinu. Riječ ti je o mješavini informatike, ekonomije i organizacijskih kolegija. Biras si 2 usmjerenja, između poslovnih i informacijskih sustava te ti o tome zavisi koje ces na kraju usmjerenje uzet na diplomskom. Da ne pricam previse, imas sve detalje OVDJE
Ovako iz prve ruke, faks ti je dosta težak. Jako puno informatike, matematike, programiranja te dosta ima i ekonomije. Provodi se punokrvna bolonja(moras biti na svim predavanjima, seminarima, labosima) te jednostavno trebas sve kolegije kolokvirat, inace mucis muku s ispitima kojih ima jako malo(rokova). Faks je i dosta skup, al ono, ako ga upises i redovoto upisujes godine, nemas skolarine(po novom zakonu jelda).
Enikejs, ako te zanimaju kakvi jos detalji, sibni pm.
Alan Osmanagic and Božo Androić became fans of Hey Cupid can you shoot both of us next time? Thanks.
Spoznala sam da me bole leđa :/
15k.... soon™.
U cvetu mladosti? A ništa, uzmi kosmodisk.= Citat =:
Izvorno postao angel eye
@Arby: Je li to forumski rekord???
Hah, kosmodisk xD= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Spoznala sam da je bol bila u trajanju od dva dana i da se samo trebam više gibat :D
Ako je vjerovati forumu. Iako sam ispred Bartuca za samo ~300 postova jer ga nije bilo neko vrijeme. :)= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Spammer xD= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Gratz Arby.
Da je Windows Movie Maker zakon.
Do ljeta si n°2, just a heads up.= Citat =:
Oh, is that so? :)
Spoznao sam da su derivacije prelagane i da me nastavnica iz matematike mrzi. :(
Yes, it is :3= Citat =:
Hell je imao ~16k u trenutku brisanja + ~4k bi bili njegovi ostali postovi.
Moras jos zganaca jesti arby. :)
Dobro, ja sam na starom acc-u imao preko 7k, što sad? :)
To se ne računa :)
17k
Sad mars natrag u svoj kut.
Mojih 11.5k+ starih 7.5k daju 19k.= Citat =:
Izvorno postao croat1gamer
SPAMSPAMSPAM OMNOM
WOMAN
Ja ne spamam, ja dominiram kvalitetom. Požderite se. :)
/IB Pingu iskopa neki moj spamerski post.
^Found it.= Citat =:
Meni samo nije jasno kako je Arby koji je godinu dana prije mene registrira ima 10k postova više od mene
Da je prof. iz fizike najveća šaljivdžija na školi :rotfl:
Da sam jebeno zakon...Kao i inace.
Kako je Just Cause 2 super igra. :D
Van ovog podforuma, naravno. :)= Citat =:
Izvorno postao McPingvin_v2.0
@Jopax:
Više postam? :D
Spoznao sam da pošto mi je još uvijek acc bannan da sam primoran napraviti novi.
Upravo naručio V for Vendetta comic. :)
Da sam napravio makeover
ja napravio novi sig da s proljecem unesem malo boje u crno-bijeli svijet
Spoznao sam da je nebo plavo :shock:
Zapravo nije!