Oh. Nvm then
Printable View
Oh. Nvm then
Hahaha, jel' to onaj bez noge?
da
vratio se WoWu ali samo na 7 dana pošto su mi poslali free 7 days, i kupio Dead Space pack (1,2) na steamu, to prelazim sad tjedan dva...na hard pomogučnosti
Ponovno se posvetio Guild Warsu, startao Dervisha.
Crysis 2.
vec neko vrijeme nisam odigrao neku noviju igru.
ostao sam zapanjen kada sam vidio graficki izgled :0
Mafia II. Super zasad.
Uh, kako je to jebena igra. Vizualno nesto najsavrsenije ikad.= Citat =:
Izvorno postao Systematic Reverse
OT: Stalker:CS i WC 3 kampanju tu i tamo. Odigra san dote na tjedne ali kampanju taka nisan
indeed.
btw, wc3 ima super kampanju:)
Trine. Koja ljepota, igrao već prije al do pola samo, al ne sjećam se da je ovako lijepa igra bila, čisti gušt. :thumbs2:
Super Meat Boy
Koja je ovo droga platformerska ;_;
Simpatične su mi retro reference. Jedini problem je što doživljavam čudna ubrzavanja i usporavanja (brijem da nekad igra postane brža nego što bi trebala biti lol), ali bolje je kad prebacim na windowed.
Brothers in Arms: Hell's Highway
Jedna od nepravedno najpodcjenjenijih pucačina ikada .Priča je odlična i filmski prezentirana ( ne COD "filmski" ) .Napucavanje je zabavno i taktički uz odličan osjećaj oružja.
I onda nam nakon ovakvog remek djela najave sprdačinu od "nastavka" koju ne želim ni pogledati :( .
Terrariu po ne znam koji put
DOWII: Retribution
Slazem se :thumbs2:= Citat =:
Izvorno postao bezimeni
Inace trenutno igram Stalker:Call of Pripyat.
Jedan od najboljih FPS-ova koji sam igrao ikad! Atmosfera je savrsena(pogotovo kada je noc i jos kad te napadne bloodsucker),
neprijatelji nisu glupi i tesko ih je savladati,citava zona je ogromna i interesantna jer bi mogao citavu igricu samo da istrazujem zonu,
misije nisu dosadne itd... uglavnom,sto je vise igram sve je bolja,tako da zasada ova igrica je savrsena! :)
(jeste da ima poneke bug-ove ali pored svega ovoga sto sam rekao i dalje je po meni savrsena igrica)
<3= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Jel' igraš s tipkovnicom il' kontrolerom?
Tipkovnicom naravno.
:thumbs2:
Portal 2.
Ne znam kad sam zadnji put toliko guštao u nekoj igri, niti kada sam (ako ikada) vidio drugi nasttavak fenommenalne igre koji je još bolji od originala.. Gladosin humor je doduše podbacio, ali ga onaj mali okrugli robot i pokvareni turreti i više no nadoknađuju.
STO
konačno
Bittrip runner, ludnica od igre haha, ne mogu vjerovati da je nisam prije probala :D
Skidam, moram barem probati :D= Citat =:
Izvorno postao fear
nisam slušao zvukove fazora od Bridge Commandera tako da mi je ovo odlično palo.= Citat =:
Izvorno postao Kostolomac
I ja, nadam se da je dobro. :)= Citat =:
Izvorno postao Kostolomac
ZAKON= Citat =:
Izvorno postao Dania
GET ALL THE RAINBOWS
Igra je super fora.
LOTR: War in the north. Odavno nisan igra ovako nesto. Kao titan quest samo zabavnije :D.
Batman: Arkham Asylum.
Prelazim po prvi puta, rula^^
takodze, iako sam malo stanku napravio
max payne. posle eventualno max payne 2, nikad ga nisam igrao
saints row the third i dragon age:origins/awakening
MW3 :killyou: - čisti adrenaline rush, a sutra se bacam na Rise of the Argonauts.
MW3 i Supreme Commander 2
Metro 2033 opet.
Primjetio sam da podosta novih igara ima jednu fora stvar a to je da izgledaju gotovo identično što se tiče maksimalnih i minimalnih postavki, ne ubrajajući AA i AF.
Evo npr Metro 2033 kad ga uključiš na MAX dx 11 melje sve pred sobom, ko dobije iznad 40 konstantnih fpsova na single gpu kartici u 1080p, svaka čast.
I sad ja dođem i upalim ga tako da je reza max šta monitor drži, znači meni 1680x1050, i stavim u opcijama LOW.
I šta bude? igra izgleda poremećeno dobro, bolje od većine današnjih igara, čiste, bistre teksture, snijeg leti fluidno okolo, dim, vatra, meke sjene itd. Sve to u dx 9 na low :D
Na 4 godine staroj kanti, na grafičkoj s 256mb memorije :D
Fascinantno mi je da sve te neke kerefeke zahtjevaju toliko resursa, a kad ih isključiš, igra izgleda jedva primjetno lošije, totalni apsurd da se uopće ne vidi realno POBOLJŠANJE koje bi opravdalo tolike zahtjeve.
Mene to odma asocira na losiju optimizaciju :) . Metro mi se odlicno vrtija na medium i istoj rezoluciji kao tebi, bas se vidio pad/rast fps-a ovisno od detaljima koje stavim. Ali recimo novi Splinter Cell, Crysis, AC 2 + brotherhood uopce nisu reagirali na to. Ako je igra odlucila na nekim djelovima (cesto cak) past ispod 25-30 slicica, ona ce to napravit stavija ja sve low ili high, sa ili bez AA/AF. Mislim da sam na HL 2 + episode, najvise primjetija razliku izmedju low, med, high, kao i kod dosta "starijih" igara.
OT: Witcher
zadnjih mjesec dana sam igrao isključivo skyrim, s time da sa igrao samo side questove i levelao do 33. lvl... od major side questova, mislim da još jedino thieves guild i college of winterhold nisam prošao... mislim da college niti neću u ovom prolasku.. i još par daedra questova imam za obaviti...
sad sam uzeo malu pauzu od igre da prođem battlefield 3 SP kampanju konačno, a nakon toga završavam skryim main quest line... :D
Prešao MW3. A lijepo sam im rekao da dvojku i tricu spoje u jednu cijelu igru ali oni neće slušati....
Šta mislite, hoćemo li vidjeti neku drugu priču sada, pošto je sa zadnjim nastavkom čitava stvar privedena kraju.
Odustao od Argonauta zbog silnog rušenja, prebacujem se na Witcher 2.
Mislim da je svejedno. Da u MW 4 ponove cijelu priču iz MW 3, ionako nitko ne bi skužio.
Istina..u MW je priča ionako sporedna stvar...
I bolje, jer igra je generalno smeće.= Citat =:
Izvorno postao Mirogamemasta
Nije bila vrijedna svih tih novaca koje si na nju potrošio.