ma nisam ni gledao film, al ono za ubit vrijeme se cini kolko tolko dobar. iako me nervira taj gl. glumac. ne ocekujem nista, ali sta sam sve gledao, ovo jos i moze proc= Citat =:
Izvorno postao Dreamer Deceiver
Printable View
ma nisam ni gledao film, al ono za ubit vrijeme se cini kolko tolko dobar. iako me nervira taj gl. glumac. ne ocekujem nista, ali sta sam sve gledao, ovo jos i moze proc= Citat =:
bruno!
Neki film za ubiti vrijeme! Kad ono smećarija!= Citat =:
Izvorno postao Medolina
Ima jedna polusmješna scena i to je to!
The Bucket List
Genijalan film! Niti jedna jedina zamjerka...
9,998/10
Finding Forrester
Genijalan film! Niti jedna jedina zamjerka...
9,999/10
Don't Be a Menace to South Central While Drinking Your Juice in the HoodSaka. Ne Budi Zao Dok Ispijaš Juice U Predgrađu.
http://www.imagesforme.com/out.php/i...3.LZZZZZZZ.jpg
Ovisi koliko volite crnačke komedije, ali ovaj film je definitivno "Daaaaamn!" materijal. :)
Arby taj film je legendaran, gledo sam ga x puta i opet je zabavan! :thumbs2:
Nego ja sam pogledo Finding Nemo, dobar film ima scena di sam se dobro nasmijo! 7.5/10
I pogledao sam Dodgeball, iako ja nevolim bas Ben Stillera film je dobra komedija :D http://www.imdb.com/title/tt0364725/
Pogledaj Friday, Next Friday i Friday after Next!= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
S:D
Bartuc?= Citat =:
ovaj put se slažem sa w3dranom :D
ne, bartuc ima ok ukus s par odstupanja :D= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
al dinix, dinix ga stvarno nema. Znam da svi imaju pravo na svoj ukus, al njegov je jednostavno loš :/
The Insider
http://www.feto.fi/Kuvat/insider.jpg
Gledao to jucer na hrt 2. Vrhunski film, snimljen prema istinitom događaju. Nebi sada u detalje oko kvalitete, samo cu reci da je film bio nominiran za 7 oscara. Sasvim zasluzeno. Topla preporuka
ocjena:9.5/10
[quote=Dreamer Deceiver]ne, bartuc ima ok ukus s par odstupanja :D= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
al dinix, dinix ga stvarno nema. Znam da svi imaju pravo na svoj ukus, al njegov je jednostavno loš :/[/quote:4szt1hs8]
Nije tačno, sry.
Bartuc uistinu ima najlosiji ukus.
Bartucova krivica je većim dijelom ta što dopušta da ga cura povlači gledati šrot filmove u kino, filmove koji redovito sadržavaju likove u toplesu koji se šamaraju međusobno.
Rec cu vam sta sam reko bartucu
its a fetish
BRUNU...xD :rotfl:
Znači, treba dichnut curu?S:D= Citat =:
tako je
i kakav ti je= Citat =:
Izvorno postao M3T4L1C4
http://galeri.horozz.net/data/media/27/kit.gif
Gluma je srednja žalost, kao i radnja koja je užano predvidljiva... dakle, imamo bad guys koji žele uništit svijet i tako to, good guys koji stalno pokušavaju forsat neki svoj wannabe humor i super auto koji mi je jedina pozitivna strana filma, jer je kulan... iako ne kao onaj iz originala jer mu fali one elegantnosti. Sve završava sa happy endingom ofkors, dobrice pobjeđuju i pokažu zločestim ljudima tko je gazda. Jedna od dobrica čak i pogine no dobiva screen time od ~5 min tako da me nije briga za nju. Kraj ima filing - "Luke... I'm your father!" te zatim izletanje iz aviona u stili James Bonda... LOL. Sve u svemu, dobio sam osrednjo-loš filmek.
5/10
A sta drugo ocekivati od takvog uratka. To vec na naslovu vidis da nece valjati... :(
Preporucam da ovaj tjedan gledate 2. program navecer, serija filmova s Al Pacinom... :pray:
= Citat =:
Jebiga, gledam sve filmove, i dobre i loše, ali na kraju svaki dobi ocjenu kakvu zaslužuje. To kaj gledam govno od filma ne znači da mi je dobar :D Dobio sam status lika sa najgorim ukusom zato što sam Transformerima dao visoku ocjenu i zato što sam odustao od Fucking Reservoir Fucking Dogsa Shit Fuck... Lol, svašta :|
Dajte mi još koj primjer di sam dao lošem filmu dobru odnosno dobrom filmu lošu ocjenu!? :P Nema, samo ta 2 filma bodu određene frikove u oko :D
Nije pojedinac. I ja mislim da su Transformersi dobar film :)
za transformserse se slažem,ali Reservoir Dogs i onaj,kako li se zove,fast and furious 5-6 koji vec ne.
Reservoir Dogs ne sumnjam da je kvalitetan, zato ga i nisam ocjenio pošto sam odustao jerbo mi je išao na živce dijalog, možda ga jednog dana i pogledam do kraja ukoliko skupim volje i živaca za fuckfest... Ali zadnji FF je katastrofa, pre dosadan, pre loše snimljen, bez radnje, bez dobrih auti itd.
Znači tu je 1 film koji sam krivo ocjenio sudeći prema 3-4 ljudi, odnosno kojega sam dobro ocjenio sudeći prema 10-ak ljudi... Tu je Reservoir Dogs kojega nisam ocjenio i Fast and Furious koji je fakat govno ali ajde... 3 filma zbog kojih se pjenite :D Očito sam nekome stao na žulj sa Reservoir Dogs pošto vam je to jedan jedini argument za kritike :P
tako je,reservoir dogs je glavni krivac.
Neznam kaj se svi tolko pjene oko tuđih ukusa.
Jedini film koji mi je upao u oči, a da ga je Bartuc loše ocijenio je Serenity.
Dao mu je 7, a zaslužuje 8. Eto! :D
Imaš glupi avatar!= Citat =:
Izvorno postao DrugsBunny
Reservoir Dogs...ukusi su različiti ali ...
Glumci: Harvey Keitel , Tim Roth , Steve Buscemi , Michael Madsen ... :shock: ...pa to su kultni glumci koji pucaju od kulnosti i svaki od njih zasebno može snimiti odličan film a ovdje su svi na jednome mjestu ...nemere bolje .
Redatelj: Quentin Tarantino...tu ne treba ni trošiti riječi ...njegovi filmovi dovoljno govore sami za sebe .Jedan od najhrabrijih beskompromisnih redatelja ikada.
Radnja: sedmorica međusobnih stranaca koji krenu u pljačku ne znajući ni međusobna imena kao ni međusobni karakter .S jedne strane savršeno jer u slučaju hvatanja nekoga od njih mala je šansa da nekoga oda s druge strane veliki rizik zbog nepredvidivosti pojedinaca. Kroz film se svaki od likova opisuje na interesantan način...u filmu ima nekoliko zanimljivih preokreta.
Film je stilski odlično odrađen sa odličnim dijalozima .Npr. onaj početni u baru kada filozofski raspravljaju o važnosti napojnice...od trivijalnosti su napravili zanimljivu raspravu koja nema nikakve veze sa radnjom ali svakoga od njih dobro opisuje kao likove.Ili kada objašnjava svojem mlađem kolegi kako uvijek moraš imati neku zanimljivu anegdotu kada zagusti koju češ znati uvjerljivo ispričati kako bi nekome zamazao oči...neprocjenjivo.
Film je sniman sa smješno malim budžetom tako da ga ne treba promatrati iz tog aspekta. Nema tu velikih i skupih scena ali stilski i sadržajno nudi više nego 90% daleko skupljih filmova.
po meni remek djelo 9/10.
Ako uđeš u detaljnu analizu, skužit ćeš da uvodna scena u restoranu prepričava cijeli film, karaktere i ostale važnosti.= Citat =:
Izvorno postao bezimeni
= Citat =:
Izvorno postao Windwalker
Možda bi bio i 9 da sam pogledao Firefly prije :D
Danas sam trebao ići u kino na Gangstere ili na Stranca, ali propalo :( A možda i nije... Kako god ispalo, ta 2 filma, Taking of Pelham 123 i G.I.Joe gledam sljedeća 4 tjedna u kinu, svake srijede :D
@windwaler,ne 8,nego prije 8,5,serija je 10/10.
Serenity je tu negdje za 4-5.
Nakon genijalne, duhovite i orginalne serije, film je parada mlake akcije, jeftine filozofije i drugih nabacanih gluposti u dva sata radnje. Čisto razočarenje.
tebi je sve razočaranje :(= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Serenity ima odlicnog glavnog negativca koji je uznemirujuće spokojan i ubojit,kraj Fireflya me totalno razočarao,onaj lik je nista posebno i mislim da nije dovoljno iskorištena River u seriji.
Već viđeno. :(
Ja jedva cekam muvi Gamer, bas me zanima na sta ce to ličit...
Trailer: 9ubYTIazskQ
Info: http://www.imdb.com/title/tt1034032/
Pogledao sam My Name is Bruce. Trash horror-komedija s Bruce Campbell-om u glavnoj ulozi. Prva polovica filma je prilicno dobra, ali nakon toga film ipak pada. Dajem solidnu sedmicu - 7/10.
http://www.imagesforme.com/out.php/i645785_mnib.jpg
The Usual Suspects
9/10
nemam riječi
I bolje ti je jer bi te mogao posjetiti Keyser Soze .
Film je legendaran.
Evo me iz Cinestara, gledali smo OutlanderSiliti Stranac.
- gluma je relativno loša i neuvjerljiva, ali specijalni efekti su fenomenalni, film je strašno brutalan i krvav te lagano koraća u horror vode po mom mišljenju. Priča je vrlo dobra, akcija je odlična. Ima loših scena ali ne puno, početak je blago razočaravajuć ali ubrzo se film zakuha i postaje vrlo dobar. Beštija je genijalno animirana, jedna od boljih animacija koje sam vidio, čak bi se i Transformeri mogli posramiti (ali ne puno). Također je sporedni glavni glumac (lol), lik koji glumi Wulfrica totalno loš izbor. Lik ima ručice s kojima valjda pimpek nemre dići, a kamoli mač. Morali su naći ipak malo masivnijeg lika pošto je riječ o Vikinzima, a ne o djelatnicima McDonaldsa. Jednostavno lik nemre proći kao Viking :D
Sve u svemu, zadovoljan sam.
7/10S - da je bolja gluma, mogla bi biti i viša ocjena.
Sljedeći tjedan gledamo The Taking of Pelham 123Siako je danas počelo prikazivanje G.I.Joea. Karta je pre skupa pošto je predpremijera, pričekati ću onu iza srijedu za taj film.
Bogte....film fakat kasni. Gledao sam Outlandera još prošlu zimu...klikS.