Počni gledati prave animeje, ne Naruto. :)= Citat =:
Izvorno postao Frky
Inače, FMA:B će pravo završiti jer ima još samo jedan chapter do kraja mange. Čuvajte se spoilera.
Printable View
Počni gledati prave animeje, ne Naruto. :)= Citat =:
Izvorno postao Frky
Inače, FMA:B će pravo završiti jer ima još samo jedan chapter do kraja mange. Čuvajte se spoilera.
Znam da je naruto u kurtzu ali me podsjeća na pokemone i yu-gi-oh, to sam obožavao (pokemone jer sam bio mulac, yu-gi-oh mi je bio dobar jer je bio mračniji za razliku od pokemona)!
Mene je od Naruta odbio glavni lik, pogledao sam dubbanu epizodu i toliko mi se zgadio čitav anime da ga ne želim gledati u bilo kakvom formatu, također, Bleach ga owna :P
Dovraga, kad već gledaju trakavice, zašto je uvijek Naruto, bar da izaberu Bleach kao manje zlo. Prvih 200 chaptera mange rula i nitko mi ne može dokazati suprotno. 8)
Od One Piece i Bleacha, Naruto je trenutno najbolji (osobno). Mislim, Bleach i One Piece su mi zakon al Naruto je ipak malo bolji. Preprebolesno izgleda u Sage modu, jedva čekam fajt protiv Paina. Zanimljivo, Naruto praktički pratim od prvog dana, tad sam bio nekih 10god mlađi xD
Govorim o animeu, kod mange pak volim sve al mi je opet isti redosljed, Naruto, One Piece pa Bleach. Inače, gledam Outlaw Star, kako dobro.
Meni je Naruto od kada sam ga prvi put vidio bio nevjerojatno nezanimljiv i naporan. :(
One Piece isto, želim Luffya raspaliti nečim čim ga vidim. :(
Za Bleach ne znam, nisam gledao. :(
EDIT: Mislim da ću početi s gledanjem Gunslinger Girl...
Il voliš il nevoliš :)
Priznaj, kao i pola ljudi gledaš Naruto čisto iz navike i jer ne želiš ispasti mamlaz da ostaviš seriju sada kad si uložio godine i godine u gledanje. :eyebrows:= Citat =:
Izvorno postao Aral
Pa možda je tak bilo sa prvih 220 epizoda Naruta, al od kad je došao Shippuden ozbiljno sam se zakvačio za to. Možda iz razloga kaj je to onaj tip animea koji traje tako dugo, a pošto znam sve likove, priču, setting i sl. bilo bi mi žao droppat, pogotovo kad čitam mangu i znam kaj će sve bit. Možda bi čovjek očekivao da to ne pratim al meni je poprilično zanimljiv :) To mi je drugi DBZ, barem po dužini serijala xD
Čudi me što nitko ne prati fairy tail mangu ili anime :D
Isti One Piece, kaj ne xD Ja sam malo pratio al sam odustao.
Mene čudi kako Durararu nitko ne gleda... Baccano u drugom settingu, ej!
Btw, nova epizoda je vani.
Nije isti, i ja sam mislio da će biti na tu foru, ali kompletno je drugačiji. Meni se anime baš sviđa, mangu ne želim pratiti jer bi si onda spoilao anime xD.
Možda i ja počnem preko ljeta neki od tih dužih anime-a, vidjet ću :eyebrows:
Ida, Raz, Durarara mi je super, ali mi se nije dalo čekati tjedan između epizoda pa ću kada završi sve odjednom pogledati.
Ma nisam mislio da je isti, nego me likovi nekak podsjećaju, pa onda onaj font od imena animea u špici i te slične fore, odma mi je bacalo na to. E da, konačno se spremam pogledat Tokyo Magnitude 8.0.
Pripremi maramice. :eyebrows:= Citat =:
Izvorno postao Aral
Trebam li uopće objašnjavati pogrešnost toga? :)= Citat =:
Izvorno postao Aral
Op, izašao je.
http://www.imagesforme.com/upload/e9d05eff.jpg
<3333333333
Inače, sad se nešto mislim bi li počeo gledati Testuwan Birdy Decode...
Double post nyaa~!
Pogledao prvu epizodu gore spomenutog TBD... I onda sam skontao da postoji i 10 godina stariji TB alternative version OVA serijal. Što bi sad trebao prvo gledati?! D:
Izuzev toga, izgleda fora, art me nekako podsjeća na Heromana, iako je to možda zbog cijele priče s alijenima i ostalim... Dosad sam takve spike gledao samo u zapadnjačkim crtanim filmovima, tako da me čisto zanima kako će ovo biti u odnosu na njih.
EDIT: Brijem da ću prvo pogledati OVA serijal, stari dizajn je sexeh. Bolje mu je da mi ne megaspojla TV seriju. :@
Gadovi, zašto mi nitko nije dao na znanje da Fairy Tail ima fenomenalan soundtrack? :)
Spomenuo sam negdje da je to odlika Fairy Taila. :)= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Zapravo bih ga počeo možda ponovo gledat čisto zbog zakon soundtracka... vidjet ću.
Fairy Tail stalno mjenja soundtrackove, no svaki je bolji od boljeg :)
Osim drugog OP-a, sve ostalo je super, on mi je nekako previše dječji.
EDIT: Ček, ja sam fulao OP, ED i soundtrack nisu ista stvar jelda? :D
Op je opening pjesma, Ed ending pjesma, a soundtrack background glazba.
ma da, debil sam :)
Btw, ova je predobra
Ma mislim, svaka je predobra :D
Znao sam ja da je OP opening pjesma, a ED ending pjesma, no ja sam to pomješao sa soundtrackom
Uf, odlična. Prvi anime kojem ću zbog soundtracka dat drugu šansu. :)
Also, this ^
Stvarno sve rulaju. :)
Nemaš pojma kako ovu predobro pogode, baš usred nekog velikog fajta :D
Kad već linkamo, moram pohvalit genijalan Spice & Wolf opening.
:pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray:
Jesmo ga pretjerali, ali bome zaslužuje :)
Marimite delivers.
Bar nisam upravo otkrio side-scrolling igru sa Maria-sama ga Miteru tematikom:
http://www13.plala.or.jp/french/yamimg/yam02.jpg
WTF. :pray:
Lajkam ost <3
Inače, još se uvijek mučim sa Mutikapom u Utawarerumonu... počet ću čupat kosu sa glave, majke mi. :(
edit: fakjea, napokon uspio doći do zamke. Ostatak je bio lak... samo ga je trebalo natjerati u kut te stavit Eruruw pored njegovog dijagonalnog squarea gdje ju ne može napast, a Hakuora i Teora u paralelne squareove pored Eruruw koja ih zatim može healati, dok u međuvremenu oni napadaju Mutikapu.
Nitko se nije sjetio spomenuti da je izašla epizoda 7 Angel Beats? :P
Par lulz scena, Otonashijeva [prilično tužna]Sprošlost, pecanje, besplatni ručak... WTF WAS THAT?! D:
Shit happens when you use Harmonics.
Najkonkretnije razmišljanje na tu temu koje sam dosad pročitao:
Other than that...
Hinata: "A clothespin...You pin it...you pin it and it doen't fall...The laundry doesn't get dirty! So beautiful! You can use it as a paperclip or just about anything else! I'm nothing compared to it!"
:rotfl:
I da, Naoi je yaoi~
A valjda spomenuti i zanimljiv detalj:
Otonashi- no sound
Kanade- to play a sound
Hatsune- first sound
Hm...
Neznam za radnju, moguće je pretpostavit brdo toga zašto se drugi anđel stvorio no imamo premalo informacija da bi mogli zaključit da je ista 100% točna.
I još uvijek nitko nije prikazan kako zapravo umre... a pošto su snovi pojedinaca glavna tema, vjerojatno su svi još živi u bolničkom krevetu ili štaveć te ispunjavanje njihovih snova ovdje znači želju za život i u pravom životu što ih budi iz kome ili nešto takvog.
Inače, nova epizoda Durarare se može opisat sa - :pray:
E da, i to mi se stalno mota po glavi... Iako, ne mislim da ih ispunjavanje snova budi iz kome, prije bih rekao da je moguće da tek onda zbilja umru... Onak, smatraju svoj život ispunjenim, to jest, više se nemaju potrebu vratiti u isti, te se jednostavno prepuste... Ali opet, što bi onda trebali uraditi da se probude iz kome?= Citat =:
Izvorno postao Raz
Na kraju će se vjerojatno pokazati da su obje teze krive, a zapravo je u pitanju nešto treće...
Double post nyaa~!
Pogledao epizodu 2 Tetsuwan Birdy Decode, kao i epizodu 1 desetak godina starijeg Tetsuwan Birdy OVA serijala.
Da ubijem dosadu dok nabavim sljedeći nastavak krenuo sam s pisanjem poduže usporedbe dva serijala, ali mi se pred sam kraj zblokirao komp. Najebem mu se matere. ;(
Ukratko, OVA serijal iz devedesetih mi se čini kulniji, moar witty te zabavniji, a začudo je i skloniji pokazivanju golotinje. Jedino što me brine jest da mi se zbog spojlera nakon što završim njegove 4 epizode više neće dati gledati TV serija. :I
I oh, u OVA mi mnogo nedostaje high heels grindanje unaokolo kojim se u TV serijalu cijelo vrijeme služi glavna likica... On the other hand, uništavanje elijena detrđentom za suđe= WIN. :)
Hmm, doesn't seem that bad, lot of blood and guts and sh*t + trometarski mačevi i okultizam. :pray:
Jako mi se svidila igra, pretpostavljam da će i anime. Planiram ovo pogledat kad konačno dovršim wolf's rain.
Pogledao epizodu 7 Tetsuwan Birdy Decode~
Anime je izgleda dosta ozbiljniji nego što sam na početku mislio, ali... Gotovo niš ne kužim. xD
Prvo su bili fajtovi protiv random elijena, onda političko/teroristička kriza u svemiru, i sad serija ubojstava u podzemnoj željeznici? Wat? Broj likova se svakom epizodom sve više povećava, a svrha polovice njih je i dalje sasvim nepoznata~
Jedna stvar koja je očita doduše, jest da se sve vrti oko Ryouke... Što god to bilo. :I
Što se pak same epizode tiče, kowai desu ne~! D:
http://www.imagesforme.com/upload/c6d446b7.jpg
Nova epizoda FMA:B je vani.
@PR3DATOR: Pogledaj si Tetsuwana do kraja te drugu epizodu, meni je anime baš bio ok, pogledao sam ga negdje prošle godine još. Malo je zbunjujuć ali ne toliko kolko i drugi :D
Ma znam onak, prema SEL kojeg sam nekidan gledao ovo je ništa. ^^
Still, volio bih uskoro saznati ulogu nekih likova u priči.
Prvo ću pogledati prvu sezonu TV serije, nakon toga ću dovršiti stariji OVA serijal, i tek onda krenuti sa drugom sezonom...
^ Epic win. kao i kod većine gledatelja, moja reakcija na kraj:= Citat =:
Izvorno postao Raz