Da, to za 1 prsten je glupo, slazem se.
Printable View
Da, to za 1 prsten je glupo, slazem se.
Jednako debilno kao imati 2 prstena kad na ruku možeš strpati hrpetinu. Zašto ne pitati i zašto imamo samo jednu ogrlicu?= Citat =:
Izvorno postao Doggy
Broj apparela koji se može nositi će se odlučiti po balansirajućim kriterijima koje je developer postavio. Hell, koliko je Enchant Overpowered, dva bi bilo i previše.
Treba neki Pimp mod u kojem možeš na svakom prstu po pet prstena furat, i prodavat Lydiu po Skyrimu za 100 septima po bj-u 8)
pa bar dva prstena, ogrilica je ok jedna...
Kad klikneš na truplo, iskoči dialog box da li želiš lootati ili jesti meso. Ako pojedeš meso, truplo i dalje ostane na podu pošto nemoš sve pojesti i onda opet klikneš pa imaš samo opciju da lootaš. Tak da itemi svi ostanu netaknuti. I da, ne vidi se da si jeo truplo :|= Citat =:
Izvorno postao Niko Bellic
Nema apsolutno nikakvih negativnih efekata u smislu karme, jedino kadkad ljudi na ulici kažu nešto tipa "Smrdiš po pokvarenom mesu!", ali to nema utjecaj na ništa...
Po meni se isplati riješiti quest pošto spada pod Daedric questove, ali sami prsten se baš i ne isplati nositi pošto počne živcirati taj dialog box (pogotovo ako ste teški looter i pretražite svako truplo).
PS: Ako nemaš prsten na ruci, nemreš jesti trupla...
Naravno da možeš strpati i po dvadeset prstena na jednu ruku ako imaš dovoljno dugačke prste, ali oni neće raditi pošto jedan prsten tehnički poboljšava jedan dio tjela, tj. ruku.= Citat =:
Izvorno postao Akul
Staro D&D pravilo.
http://www.pohrani.com/f/3t/Bd/1n6O7ASE/pic2yga.jpg
Timelapse Skyrima, radio neki profesionalni fotograf iz Chicaga, Tom Harris.
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... xT8etuObfs
(neradi mi opcija direktnog stavljanja videa, nemam pojma zašto)
dajte mi molim vas recite gdje se nalazi druga riječ za whulm, pre sporo mi je ovo hopsanje na lvl 1.
Ja sam našao drugu riječ (greybeardsi su mi dali kao drugu lokaciju, ugl na nekoj planini, možeš se popest ili možeš proći kroz dungeon), ali čini mi se da se ništa nije promjenilo, istom brzinom ide, a druga riječ mi se čuje tek nakon 3-4 sekunde...sad ne znam jel bug ili koji vrag.
Moraš držati power/shout key da se pokrene jača varijanta.
Ne, nije u tome stvar. Drugi stage Wuld-a nije uopće mnogo jači od prvog.
Prva dva su općenito lejm.
Jeste li vidjeli ovaj review Skyrima?
Pogledajte pa komentirajte. rofl
Odličan :D
I used to play Skyrim like you, then I took an arrow in the knee. lol
Može li mi netko reći zašto ovu pjesmu stalno povezujem s Skyrimom a ama baš nikakve veze nema?
Za one koji ne znaju, danas slučajno otkrio i vidim da ima i na youtube-u.
Uzmite torch i stavite ga u lijevu ruku te oružje u desnu. Spremite oružje da ostane samo torch, stisnice C (ili kaj vam već je) da lik počne stalno trčat i stisnite sprint (alt po defaultu) i imate neograničen sprint :)
Radi samo sa torchom
Ne znam koliko vi čitate knjige u Skyrimu, al' ja sam sinoć naišao na jednu od boljih (podsjeća na Blair Witch).
"The Cabin in the Woods"
Nisu k'o Revenove, ali je svejedno dobra :)
Meni je bilo simpa kad sam našao i knjigu koja govori o kako se taj duh rodio: The Woodcutter's Wife= Citat =:
Izvorno postao Gothmog
= Citat =:
Izvorno postao Gothmog
HEJ!
zar nije to ona Ansies Cabin ispod Riverwooda, ako joj provališ u podrum skužiš da je baba zapravo vještica i da zove neke njene sestre vještice za neki ritual. Gdje si našao knjigu ?
@Akul
Odlična je i ta priča...možda se počnem malo smucat po šumama usred noći :D
@Looky
Ukrao sam je u sobi od čarobnjaka u Whiterunu...
KRADLJIVČE SMRDLJIVI! :D
evo i prvog 'ozbiljnijeg' buga, neće mi otvorit vrata kod Esberna u main questu...
:bravo: Bethesda
Ja sam u dvojbi, ubiti vođu Sivobradih ili ne.
Igra je puna ozbiljnih dvojbi i teških odluka...
riješenje za taj bug ti je ovdje= Citat =:
Izvorno postao crnisokol
= Citat =:
Ja sam u dvojbi, ubiti vođu Sivobradih ili ne.
Igra je puna ozbiljnih dvojbi i teških odluka...
Hvala, ali uspio sam već riješiti problem.= Citat =:
Izvorno postao Akul
Nevjerujem "ljudima" koji se zovu Ambition Overlord Cruelty. Ubio ga poslje mq-a.
Slažem se sa Akulom, šteta ga je ubiti pošto je to naš prijatelj, jedan od 2 miroljubiva... Rađe bi ono dvoje Bladesa priklo, ali su besmrtni :|
Šteta što se ne možeš sprijateljit s Alduinom. Baš je kul lik.
U koliko se kladimo da će biti mod sa Alduin mountom :D