Hmm citam nesto po forumima da je Yorick locked, ne moze ga se igrati, o cem se radi? O.o
Printable View
Hmm citam nesto po forumima da je Yorick locked, ne moze ga se igrati, o cem se radi? O.o
Čitao sam nešto da se javio nekakav bug pa su ga privremeno uklonili, vjerojatno će brzo uklonit problem i stavit ga natrag.
EDIT: Evo vraćen je.
Kako mi se gade serveri i čekanje po 2 sata, za popizdit. :-x
taman dodjes na red, onda recimo moras na wc, jest.. vratis se - session closed - idemo ispocetka ..= Citat =:
Izvorno postao pat
Opet mi se patch skida, 100tinjak MB :S
Dajte ljudi tko igra na eu ? da vas sve dodam i da se zabavljamo ( nadam se )
bestbud,dodaj me.
Koliko čitam po forumima, izgleda je Yorick poprilično UP, a ako igrači prvog dana izlaska whineaju da je neki champ UP, onda im stvarno vjerujem, s obzirom da u 95 % slučajeva uvijek bude drukčija situacija. Čuvam IP za Leonu ili buffanog Yoricka.
Navikli su da svi novi heroji budu OP i da jebu majke sa njima. Sad kad su napokon napravili normalnog naravno svi kukaju kako je UP i neznaju igrat sa njim.
Yorrrick jeste UP, uglavnom radi duhova koji su totalno beskorisni i smiješno lako ginu tako da on na kraju postane malo tanky dps sa par abilitya koji i nisu čemu.
Neznam, nisam ga igrao, ali s onakvim move. speedom, ASom, malim mana poolom i skupim ghoulovima koji traju po 1 sekundu, stvarno mi se čini da je dosta UP.
Odlična igra, po meni puno bolja od Dote, a vidjet ćemo što će Dota 2 donjeti.
Ako netko ovdje još ne igra preporučam mu da počne, please preko ovog mojeg linka da i ja dobijem tih 10 referrala za skin :)
http://signup.leagueoflegends.com/?ref= ... 7216883384
Pojma nemam zašto ali tiamat mi je najkul item u lolu. Sa yorickom idem totalni dps phantom dancer, 2xtiamat i edge + njegov ulti = dupli dps splash hell za svakoga koji naiđe. Ali to je samo jedna primjena, kao tanky dps isto dobro služi za slowanje i ulti baci na cisti dps iz svog tima pa radi cuda. 1v1 jedan od najboljih heroja mislim.
vam radi server,meni pise da je busy da probam opet kasnije kad se probam loginat (EU)..??
Takoder busy, ali naviko sam vec xP Trazio sam refund za Udyra, pa ako ga dobijem kupujem Yoricka :P
busy busy busy, ono sto smo odigrali Lucky je bilo zadnje, jos sam isao 3 v 3 imali smo od pocetka livera, onda je mene net izbacio , vratim se i pise mi leave -_-
Banan sam zbog harrasmenta drugih igraca itd. pise do 23.6 a danas je 23. Jel to do ponoci ili kak oni to racunaju?
Recimo da je ovako, ako si bio bannan u 8 navecer, tada ce ti se vratiti account.= Citat =:
Izvorno postao pat
Koja je fora s tim refundima, što je to?
naseres supportu da ti je brat/rodjak/isus igrao na tvom acc i kupio si nekog heroja kojeg nisi ti htjeo.
onda ti daju refund u nekim slucajevima
Naprave iznimku sa maksimalno 3 refunda.
Meni je već par dana busy server, ili je queue 2 sata i nakon toga ne želi ući ili jednostavno ne želi uć odma na početku :S
yes yes, isto danas= Citat =:
Izvorno postao deadlus42
U mad eufags?
Američki radi ko vurica, nadam se da će popraviti i eu.
nah , busy je trenutno, stara je to prica da vise paznje posvecuju NA serveru.
Same shit je i na NA na dan patchanja
ok vise nije busy sad je unavailable :thumbs2:
no more playing for today.. ona 2 gejma su valjda i sve zanimljivo sto sam odigrao danas= Citat =:
Izvorno postao Lucky.Strike
IT'S ALIVE!!!!!!1 : )
Treba upaliti 2h prije nego kreneš igrati i nadati se da te neće izbaciti kada dođe do nule...
Stvarno nisu ok, al jebiga - budu složili valjda.