Kad se već hvalimo, ja uzeo DMC HD Collection, XCOM Enemy Unknown i Tomb Raider.
Puno riskiram, budući da DMC ima preiritantnog glavnog lika i japanski stil, a XCOM je strategija.
No, mijenjaju mi se ukusi u zadnje vrijeme. Možda se i zabavim.
Printable View
Kad se već hvalimo, ja uzeo DMC HD Collection, XCOM Enemy Unknown i Tomb Raider.
Puno riskiram, budući da DMC ima preiritantnog glavnog lika i japanski stil, a XCOM je strategija.
No, mijenjaju mi se ukusi u zadnje vrijeme. Možda se i zabavim.
Reus
Tomb Raider
Universe Sandbox
Ion Assault
Farming Sim 2013
Defiance
Penny's 4
Surgeon Sim
ETS2
I čekam zadnji dan da pokupujem neke Rocksmith DLCove i neke indie igre 2-4€
Ne vjerujem da ćeš požaliti za XCOM, odlična igra, al ako si uzeo za PS3 onda se pripremi za malo 'trzanja'..= Citat =:
Izvorno postao Windwalker
ja sam uzeo: Resident Evil 5, Torchlight 2 i Serious Sam 3 Gold + još neke DLC-ove...uglavnom sam se opskrbio za coop :D
još ću uzeti Dead Space ako dođe na -75% i Sine Mora...
Samo za PS3 i uzimam igre.
Eventualno nešto prastaro na GOG-u, ako me zanima (što mi obično dosadi nakon 2 levela).
Šta se Bethesda lihvari za Skyrim.
Ja sam imao Skyrim, prošao ga i prodao. Zatim ću kupit Legendary Edition kad pojeftini, i to ću zadržat. Easy.
Ma užas, pičke usrane i oni i njihovih 10€ za jebeni DLC.= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Lol, uzbuđivati se zbog Bethesde.
Ovaj Van Helsing je neočekivano vrhunski. Ajmo kupite dok još traje.
Ma igra mi se već mjesecima, a neću krenuti bez DLC-a :D= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
To je Bethesda brate piratiziraj. Osim toga moraš štedit za novu tipkovnicu.
Nema piratiziranja, Skyrim rula, jedino je melee combat smeće, ostalo je sve vgg.
Nije problem lova za keybu, problem je što sam škrt dati toliko love za to, tračak mudrosti valjda :(
Sve vgg?
Meni izgleda ko obični H&S.= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Što je točno vrhunsko?
Nije loš kao Diablo.
Nije loš kao Torchlight.
Nije loš kao Titan Quest.
= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Nažalost, to ne govori puno, jer teško da može niže od njih.= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Ima lijepu grafiku. I likovi nisu iritantni.
Tri navedene igre niti nemaju likove.
Još pozitivnih strana. Ajmo.
Nije Deadly Premonition.
Meni izgleda pre ukočeno da bi bilo zabavno kao HnS.
Fun je Van Helsing, isplati se para.
Nego... Sad basically ako imamo samo base game Skyrim, jeftinije je kupit legendary edition nego pojedinačno DLCove? :/
Samo se Dragonborn i Dawnguard isplate, svaki je 10€. Bolje čekati da bude neki 90% popust, ali teško da će tak skoro. Volio bi da oko zime kupim to i dok je vani zima igram Skyrim, onda mi je atmosfera još bolja. Ovak kad mi je vruče doma, a snijeg u igri, nije to to.
Ahahahahaha!!!= Citat =:
Izvorno postao Xero
Vrlo si duhovit.
Super. Čovjeku koji igra Deadly Premonition treba malo smijeha u životu inače bi si mogao nauditi.
Pa tužan sam što vjerojatno nikad više neće doći igra tako dobra, originalna i puna duše.
Ne vidim zašto ne bi. Sweary nije mrtav. Nažalost.
Ja sam isto planirao Dead Space ako bude 75% off, ali sumnjam u to. Baza je da je igri pala cijena sa 20€ na 10€ i iako je prije bila par puta 75% off, mislim da to ne bude sad tako skoro. Pogotovo pošto je to EA pa ono.= Citat =:
Izvorno postao crnisokol
Batman: Arkham City Collector's Edition 200kn na Zavvi.
Pa, ako netko hoće figuricu Batmana.
Sniženje SC2 WoL i i HoTs-a na Amazonu.
http://www.blizzpro.com/blog/2013/07/21 ... on-amazon/
Maznuo sam si Dawnguard na kraju. Treba mi za dva moda koja koristim, za ostale DLC-jeve ima vremena...