Tek sam se ustao i idem malo igrat nes pa na matematiku...bogte
Printable View
Tek sam se ustao i idem malo igrat nes pa na matematiku...bogte
Bacam se na ucenje Japanskog
Nekako mi se uci strani jezik xd
RIP :(
http://www.last.fm/user/LL21
Zadnji put viđen na moj rođendan.
Treba napravit X - Files epizodu, potraga za Lukom il tako nešto.
E al ja ozbiljno mislim da je poginuo ili tako nesto
Učim za sutrašnji ispit i dolazim do spoznaje da je pad moguć zbog nedostatka koncentracije.
I onda se u potpunosti skoncetrises na to kako nema skoncetracije,nista ljepse :?= Citat =:
Izvorno postao Maloki
tako san i ja jutros, gledam biljeznicu, vidin slova al nema rijeci xD
Htio sam napraviti search party na fejsbuku, joinat se u grupu jezičke gimnazije u Podgorici i pitati neku random osobu da li ga zna, ali treba naci u koju je on išao. Samo znam da je bila jezicka...= Citat =:
Izvorno postao Kid A
''Your musical compatibility with LL21 is Very High''= Citat =:
Izvorno postao Kid A
:D
Na godišnjem sam i osjećam se kao osoba koja je na godišnjem. Blaženo.
To ja već odavno govorim, ili mu se nešto desilo ili je otkrio put vjere i odrekao se interneta.= Citat =:
Izvorno postao Kid A
Lik je samo nestao ODASVUD? Bez javljanja, zbogom il ičega? :(
Ukratko, da
[quote=Sonic_Moronic]To ja već odavno govorim, ili mu se nešto desilo ili je otkrio put vjere i odrekao se interneta.[/quote:31mw0ebk]= Citat =:
Izvorno postao "Kid A":31mw0ebk
Možda su mu jednostavno oba (ili jedan od) roditelja ostali bez posla i sredstava za plaćanje luksuznih (i za život nepotrebnih) stvari poput interneta, telefona i mobitela, pa je suočen s okrutnom stvarnošću promijenio prioritete, upoznao neku laku curu, šarmirao ju, odveo kući, namazao joj kruha paštete i usput joj nehotice napravio dijete.
Usto sam se i gamam..imam slobodno do ponedjeljka :D
Nemam prva dva sata, pita sve ostale predmete koje danas imamo, a ja niti ne znam što radimo.
Bio sam na natjecanju iz kemije, odmaram se, pa ću kasnije učiti.
Ležim, čilam, vrlo sam hepi.
Riješio sam onaj jebeni NTVDM.exe problem u system32 folderu kojeg imam već dvije godine. Uskoro downloadam Arcanum pa će biti guštanja :D
Sutra ispit iz geografije, a ne učim, biti će zabavno, opet jedina jedinica u razredu, a profa rekla da će ubit onoga koji će ju dobit. :D
koje lekcije?
Jedem krekere i planiram igrat Fallout New Vegas već cca 4 sata, ali nikako da kliknem na ikonu. GO FTW!
Koje lekcije?
Ot: ništa. Sjedim. Osjećam se prazno, jer sutra je test iz matematike a nisam knjigu ni pipn'o.
@Niko: You lucky lucky lucky bastard.
Od kad se matematika uči iz knjige?
Zbirka zadataka?
Uči se iz knjige kad ima nešto više teorije nego rješavanja aritmetičkih zadataka.
Ne sjećam se da je u osnovnoj bilo ikakve teorije koja se nije mogla iščitati iz najjednostavnijih zadataka i objasniti u jednoj rečenici.
Star si.
^this.
Also, šiptar si. Nhf, ali tako je.
predlazem ban na tjedan dana za chupacabru jer je netolerantan.