To predgrađe= Citat =:
Izvorno postao Kostolomac
Printable View
To predgrađe= Citat =:
Izvorno postao Kostolomac
Pa je, više je predgrađe nego selo.
Znači ako naguramo šumu u grad dobijemo dobar životni prostor?= Citat =:
Izvorno postao Chupacabra
Manhattan?
Može.= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Glupi t-mobile!! Neam mreže cijeli dan!
Imate i vi tih problema??
Wat?= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Kaj svako dvorište ima sve ovo navedeno?
Blato? Rad u vrtu? Rad u polju?
Sve ovo je veoma opcionalno. Malo prođi kroz nekoliko sela i veća je vjerojatnost da budeš naišao na super uređena dvorišta bez imalo blata, bez ijedne životinje izuzev mačke ili đukela.
Vidim da imaš neku predodžbu da je selo jako prljavo. Nemaš pojima kolko si u krivu. Meni se primjerice grad puno puta zgadi kad vidim smeće po pločniku, bačene sendviče itd... Da ne spominjem razne mirise koji se šire is svih mogućih 'restorana' pa se pomiješaju i daju onaj osebujan miris.
I onak, nije da ako neko ima kakvu živinu, da ta živina spava po kući. Pa nismo u 19. stoljeću.
Grad < selo
A kaj se tiče seoskog mentaliteta, jednako razmišljaju ljudi na selu o gradskom mentalitetu. Tak da ono...
Ja živim na selu na otoku punom sela jebote. -.-'
Iako, da, yeah, sve je opcinalno i postoji puno varijacija. Jedno selo je full bljuzgavo i svi rade na polju po cijele dane, al nema živine jer se nitko time ne bavi. Drugo selo je relativno pristojno na prvu, ali na svaku kuću s ljudima ima 3 kućice sa živinama koje se stalno glasaju i seru po cestama kad ih se vodi na ispašu. Treće je izbalansiano između svega. Četvrto se pak pravi najfensi i grad vonabi, ali su ljudi takva neodgojena zatucana nasilna seljačka đubrad da to nije normalno. -.-'
I ne govorim samo za Korčulu, jer bio sam svugdje po rvackoj i imam iskustva sa selima koliko oš.
Selo je zakon za otići preko praznika i uživati u miru i tišini.
potpisujem na ovo :/= Citat =:
Izvorno postao Wishmaster
Predatore nejedi govna, Vela Luka je zakon.
hvala drozer-vonabiju
Ahahahah, da totalno. -.-'= Citat =:
Izvorno postao Cid
To je takva rupa od mjesta, hrpa seljačina, cajkića i drogaša kraj dozlaboga prljavog mora koje praktički zaudara po bojnom otrovu.
Niš pametnog tamo.
pred 50tak godina je rulala skroz. I sad je zakon isto, samo prez tih, kakosionorekao, drozera i ljaksea
šta su sad stvarno tamo svi cajkaši i drogaši?
Jel bar Blato valja? To je baš zgodno malo mjesto, s onim stablima uz cestu i sve.
To je bilo o Blatu.= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Onak, nađe se par ok ljudi, ali uglavnom su takvi flaming nasilni retardi da to nije normalno. Ne znam ono, dok sam bio tam u školi svaki prokleti mali odmor bi negdje u školi izbila neka sasvim bezrazložna masivna tuča, kao ono dosadno im ili ne znam kaj. O uništavanju škole i osobne imovine da ne govorim.
Al najžešći su mi likovi koji se voze motorom ili autom uzastopce u krug oko onog malog parkića kako bi se kurčili. :pray:
A kad ne rade ni jedno od toga, onda su svi skupa na kavici u jednom od x kafića koji raspaljuje cajke tak da se čuju prek pol mjesta.
E i da, svi su fakat ružni. A žene su umišljene kvočke ko nigdje.
Jebiga, opet ti nekako ispade bolji od sviju
Hell no, ja sam isto flaming retard, samo oprečne vrste.
I ne mlatim ljude iz dosade.
I ne slušam cajke.
Pa da ali opet ti si tu jedini stup morala i ispravnog zivljenja na cijelom ostrvu, dok ti ljudi samo trose svoj potencijal bezveze
Zar ne?
*sigh*
Ja ne kažem da ja nisam ovakav i onakav, ali čuj, većina ekipe ovdje je vrsta ljudi koja je u subotu u Splitu gađala ljude kamenjem.
Tako da da, mislim da sam manji idiot od većine ekipe ovdje.
Kao što moj stari uvijek kaže, misliti i srati nije jedno te isto.
:(
Pola rodbine mi je iz Blata i Vela Luke. I stvarno su ok ljudi, a sad čujem ovakve stvari. :(
Ja sam pričam o onom kaj vidim po ulicama i školama. *shrugs*
*shrooms*
Opet ćeš ostat bez para.
Someone said shrooms?
Može se to i domaće.