Druga epizoda Luthera :pray: prejako.
Printable View
Druga epizoda Luthera :pray: prejako.
Pogledao prvu epizodu Les Revenants. Fakat odlično.
Izgleda zanimljivo. Provjerit ću.= Citat =:
Izvorno postao Horny Devil
Odgledao cijelu sezonu. Miks Twin Peaksa, Dellamorte Dellamorea i (u manjim količinama) In the Mouth of Madnessa te The Foga sa soundtrackom koji ponekad baca na Beyond the Black Rainbow, a ponekad na 28 Days Later. Najbitnija stvar - serija je jako dobro napisana, režirana i odglumljena.
5/5 bretty good.
Sljedeća sezona navodno tek 2014. :(
Pogledao prvu epizodu Hanibala. Po viđenom, moglo bi biti jako jako dobro.
Meni je negdje na pola prve sezone serija postala negledljivo predvidljivo govno.= Citat =:
Izvorno postao Hexfire
Pogledao Walking Dead, odlična serija. Prva i treća sezona su super, dvojka malo sporija ali i dalje super. Ne znam kaj ljudi seru, valjda sam i ja pre subjektivan pošto volim zombie žanr, a ova serija je bolja od 97% zombie filmova. A i nisam čitao strip, niti me zanima.
I sad gledam Grimma, na desetoj epizodi sam i za sada je serija više manje govno. Loš CGI, površna radnja itd., ali me opet vuče da dalje gledam, ekipa i atmosfera su mi OK pa me to drži :D
Serija je po viđenom zombi sapunica.
walking dead je nešto najgore ikad. Jedino šta se isplati pogledat je prva ep prve sezone. Kasnije te razočara ko cura kad ti kaže da je vegetarijanka i da ne dava bj
Upravo to. Kao da sam ovo ja napisao.= Citat =:
Izvorno postao Dreamer Deceiver
Damn!= Citat =:
Izvorno postao Horny Devil
Sad to moram pogledat.
Ajde, barem netko normalan.= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Ljudi moji, ili niste pogledali niti jedan zombie film u životu ili niste pogledali dalje od druge epizode seriju :D Na prste jedne ruke se nabroje filmovi koji su bolji od ove serije.
Meni The Walking Dead isto nije loš...
A što je to točno zanimljivo kod zombija?
Walking Dead rula. Kraj rasprave.
Samo uzmi u obzir da je serija primarno drama, a tek onda sve ostalo(horor/mistery/štogod).= Citat =:
Izvorno postao Windwalker
Ma volim ja i drame ak su dobre.
Nemam više 10 godina. Zapravo, kako kad.
Strip definitivno.= Citat =:
Izvorno postao Hexfire
Vjerojatno ak su i serija i igra toliko dobri.
Dobar vic.
Dal izgledam kao da se smijem.
Nevalja se smijat vlastitim forama.
Ja odbojnije likove u Walking Deadu u životu nisam vidio, ko da svi imaju pola mozga, želim im svima sporu i bolnu smrt.
I ono jedini crnac u dobrom djelu serije se zvao T-DOG. T-DOG.
Ja sam vidio odbojnije likove. Znate gdje? U Breaking Badu.
A Smallville, Arrow i slična smeća ne želim ni spominjati. No upravo jesam.
Breaking Bad je televizor u boji naspram likova u TWD.
Lori je i meni užasan lik, nju brijem nitko ne voli. Ostali su svi gg, pogotovo Daryl, legenda. Glumi opakog jebača, a vidi se da je dušica :D
Meni je čak Rick najdraži, najuvjerljivi mi je od svih, iako je i Daryl dobar, a ovi ostali svi ko da jedva čekaju da ih koji zombie ščapi.
Neznam kad sam zadnji put baš za svakog lika koji izgine u seriji pomislio: "Napokon". Jedino me ovo malo smeta kod Ricka:
http://25.media.tumblr.com/tumblr_m3...tnafo1_500.jpg
serija bi bila odlična kad bi izginuli svi likovi osim Daryla.
nemogu vjerovat kolko su Andreu sjebali, u usporedbi sa stripom, je potpuno drulčija osoba
fakat mi bilo drago kad je krepala
Usporedi sa stripom svi likovi i serija su drugačiji. Najbolje je kad su rekli da neće smekšat Guvernera, a toliko su ga smekšali da veze nema sa onim iz stripa. Pogledaš prvu epizodu i onda očekivaš brda i planine. A štaš.