Nakon što sam preslušao Black Holes and Revelations, Showbiz i Origin of Symmetry su mi ostali u njegovoj sjeni. Absolution me opet oduševio, a nakon nekog vremena mi možda postane i njihov najdraži album.
29-12-2009, 00:04
Stryder
Re: Koji album sada slusate(ako slusate ijedan : )
Totalno oldskul... da ne pišem puno, evo jedan quote.
= Citat =:
Izvorno postao Sam Fell
I love this record. It’s a slice of 1929 for 2009. It’s also a record I’ve been awaiting with baited breath since chatting with the Sydney based Blues Preachers last year. Harmonica player, Captain Bluetongue sent me the rough mixes not long afterwards, and even in their rough state, these songs stood proud and defiant, much like the men in the soup lines you see on the cover of Dry Long So – broken men, but ramrod straight til the end, doing what they have to do to feed their families. That’s what this record is like. Keep an eye out for these cats, you won’t be disappointed.
29-12-2009, 21:27
Electromaster
Ben Woods is a full time student at the University of Plymouth UK, where all of his music is written and recorded. His music is written to audibly represent recent emotions and feelings with regard to situation, experience and circumstance. His music is the most honest form of expression to himself.
:pray:
29-12-2009, 22:48
The Great Duck
= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Pa nisam baš slušao, ali većina toga što sam probao preko jutjuba mi je totalna dosada.
Zato ja uvijek kad idem slušat neki bend pogledam po forumima koje pjesme tog benda se smatraju dobrima...Narvno da će ti npr. Judasi biti dosadni ako si slušao neku pjesmu s Turba,ili Saxon ako si slušao nešto s Rock the nationsa.
29-12-2009, 22:52
Insert
last.fm je najpraktičniji. Imaš detaljnu statistiku o najslušanijim pjesmama i albumima bendova.
29-12-2009, 23:44
Norther
Ponovo slušam i nemogu prestat, užasno dobar album, malčice mi je bolji od Black Sails at Midnight (koji je isto odličan).
Nancy The Tavern Wench je po meni, najbolja pjesma u tom albumu, mirniji ton mi baš pristaje uz trenutno vrijeme vani (pljusak i tako to):
30-12-2009, 22:51
Raz
Ako se ovaj anime čime imao pohvalit, onda je to definitivno bio genijalan soundtrack. Bilo da su pjesme vesele ili jezive, sve su nekako opuštajuće te dobijete dojam kao da plutate po beskrajnom moru, a instrumenati variraju od klavijatura, gudačkih instrumenata, shamisena pa do orgulja (ili nečeg sličnog :s). Ukratko... odlično.
30-12-2009, 22:54
Kid A
Jel slican Samurai Champloo OST-u,ima li puno vokala :?
30-12-2009, 22:59
croat1gamer
= Citat =:
Izvorno postao xarabas
Jel slican Samurai Champloo OST-u,ima li puno vokala :?
Hm, neznam usporedit pošto još nisam slušao/gledao Samurai Champloo. Ali ne... nema (1/51 pjesma ima ženski vokal u sebi i to je onako više klasično, a ne pop-asto, ostale su instumentalne, a variraju od klasičnih pa do nekih jazzy)
edit: doduše, nema ih puno jazzy... većina je čisto kao klasika :)
30-12-2009, 23:02
Kid A
To.Moze!
30-12-2009, 23:08
Raz