-
Re: Koje ste filmove u zadnje vrijeme pogledali?
To ti je zato što debili idu raditi nastavak već dovršene priče i bezveze uništavaju prvi film!
Tako sad imaš nastavak fenomenalnog Donnie Darko-a (neki S-Darko, tako se nekako zove)! Film nisam pogledao ali znam da suxa nevjerovatno!
Btw: pogleda sam X-Men Origins: Wolverine!
http://mediamercials.de/wp-content/uplo ... ter_01.jpg
Solidan! Baš mi je prijao! Čuo sam da zbog ovog filma prave tj. napravit će film o Deadpoolu (Ryan Reynolds)! A bogami i zaslužio je, bio je 10 minuta na filmu i bio je najveći kradljivac uloge (ili kako se to već zove, ono kad sporedni lik bude upečatljiviji od glavnog?)!
Idem sad pogledati Lesbian Vampire Killers! Imam neki osjećaj da ću plakati od smijeha!
-
Kad je u liftu s ostalim likovima xD
volim zelenu, izražava iskrenost u vašim očima :D
-
Pogledao sam film V For Vendetta po prvi put,veoma zanimljiv film,jedan od boljih,sviđa mi se početak posebno-9,3/10
-
drugi i treći dio nemaju paula verhoevena
-
Lesbian Vampire Killers
http://www.pastemagazine.com/article...%2Bkillers.jpg
Imao sam neki dojam da se film trudi biti poput "Shaun of the Dead", no neuspjeva baš! Ima podosta smješnih scena, no mislio sam da će biti više pa sam se malo razočarao! Ali, ono, solidan treš film za ubiti vrijeme!
-
Stardust..zakon je :wink: je gledo ko??
-
= Citat =:
Izvorno postao ###DK###
Enemy At The Gates
/cut
10/10
Legendaran film. Bio sinoć na RTL-u.
Nisam očekivao puno od filma, ali me iznenadio.
Također... predobar film; od interakcije između likova, kul scena (čitav uvod i dio kad Rusi jurišaju je jedan od onih rijetkih stvarno epskih trenutaka u WW2 filmovima) pa do kulnih likova (ono dajte, 2 snajperista u dvoboju... može li bolje?).
-
[quote=Arbiter of Change]
= Citat =:
Izvorno postao "###DK###":2uwo4fg2
Enemy At The Gates
/cut
10/10
Legendaran film. Bio sinoć na RTL-u.
Nisam očekivao puno od filma, ali me iznenadio.
Također... predobar film; od interakcije između likova, kul scena (čitav uvod i dio kad Rusi jurišaju je jedan od onih rijetkih stvarno epskih trenutaka u WW2 filmovima) pa do kulnih likova (ono dajte, 2 snajperista u dvoboju... može li bolje?).[/quote:2uwo4fg2]
Gledao sam ga prije dosta vremena, odličan je film. Vjerojatno jedan od najboljih koje sam imao prilike gledat na TV-u.
= Citat =:
Izvorno postao Bob Dylan
Stardust..zakon je :wink: je gledo ko??
Gledao sam Stardust. Onako... tako-tako mi je bio. Neznam, vjerojatno zato jer nisam očekivao klasičnu bajku od njega već nešto malo ozbiljnije i napetije.
-
Pogledao sam film Equilibrium po drugi put,fenomenalan film,jedan od najboljih sci fi filmova koje sam gledao i najbolja uloga Christian Balea,scene borbe izgledaju odlicno.10/10
-
= Citat =:
Izvorno postao Constantine
Pogledao sam film Equilibrium po drugi put,fenomenalan film,jedan od najboljih sci fi filmova koje sam gledao iSnajbolja uloga Christian Balea,scene borbe izgledaju odlicno.10/10
Nebih se baš složio. Ipak je tu Batman Begins.
Ali da je film odličan, to je.
-
Nisam uopće gledao batman begns :S
sad gledam na imdbu ocjena 8,3,znači veoma dobro,budem možda pogledao.
-
= Citat =:
Izvorno postao Raz
Gledao sam ga prije dosta vremena, odličan je film. Vjerojatno jedan od najboljih koje sam imao prilike gledat na TV-u.
Kad su na TVu vecinom smecasti filmovi.
-
= Citat =:
Izvorno postao Windwalker
= Citat =:
Pogledao sam film Equilibrium po drugi put,fenomenalan film,jedan od najboljih sci fi filmova koje sam gledao iSnajbolja uloga Christian Balea,scene borbe izgledaju odlicno.10/10
Nebih se baš složio.
Ipak je tu Batman Begins.
a tek machinist
-
Zaključak je da su skoro sve uloge Christian Balea odlične,što je točno.
-
= Citat =:
Pogledao sam film Equilibrium po drugi put,fenomenalan film,jedan od najboljih sci fi filmova koje sam gledao i najbolja uloga Christian Balea,scene borbe izgledaju odlicno.10/10
Apsolutno, još više jer ima socijalne primjese integrirane u samu radnju (meni osobno također jedan od najboljih filmova).
Bavi se i samim ljudima, a ne samo BAM-BAM! specijalnim efektima kao većina SF filmova, za one koji nisu shvatili.
Meni samo nije jasno zašto je taj film bio "sleeper" hit kad je izašao, da ne spominjem kako ga javnost generalno nije baš prihvatila već je film postao kultni klasik, ako je vjerovati brojnim mišljenjima. Ono, gun-kata je predobra stvar.
-
Ona scena kad je spojen na detektor laži i igla se trese neprestano,pa se najedanput zaustavi a onaj drugi lik se šokira mi je definitivno najbolja akcijska scena ikad.
-
= Citat =:
Izvorno postao Windwalker
= Citat =:
Nebih se baš složio. Ipak je tu Batman Begins.
Meni, osobno, Bale je bio najbolji u American Psycho!
-
= Citat =:
Nisam uopće gledao batman begns :S
sad gledam na imdbu ocjena 8,3,znači veoma dobro,budem možda pogledao.
A nastavak, Dark Knight 8.9...
-
To jesam naravno,ali nije me baš toliko oduševio film.
-
A zašto gledaš nastavak bez prvog dijela?
-
Zato sto nisam ni znao da je to nastavak.
-
Quoteat ću se, pošto mi se neda sve ponovno pisati, a bio bi red da i tu postam pošto pod anime filmove spada:
= Citat =:
Izvorno postao Raz
http://yasashiisekai.files.wordpress...picture-24.jpg
Trailer 1
Trailer 2
Upravo sam pogledao
5 centimeters per second. Film je odličan. Prvo što mi je upalo u oko je odličan grafički prikaz te animacije. Jednostavno fenomenalno... najbolje koje sam do sada vidio u ijednom animeu :pray: .
Ovdje nema nikakvih ludih fightova, prenaglašene drame ili nečeg sličnog. Radnja je ustvari jednostavnija nego što se čini : "a chain of short stories about their distance"... upravo to. Kroz film pratimo 3 osobe te njihove međusobne povezanosti, kako su blizu, a zapravo daleko ( i obratno, vidjet ćete ). O radnji dalje ne želim ništa govoriti jer bi počeo spoilati, samo ću reći da sam očekivao malo drugačiji kraj.
Voice acting je dobar kao i u većini animea, a glazbena podloga je savršena (lagano sviranje klavira skroz paše u film i upotpunjuje atmosferu).
Eto, mene je film dirnuo. Preporučujem film svima koji vole, no i ljudima koji ne preferiraju anime zbog prilično realističnih događaja i likova s kojima bi se neki ustvari i mogli poistovjetiti.
9.5/10
-
Evo vratih se iz Cinestara, pogledao sam "Proročanstva" iliti "Knowing"...
http://www.blitz-cinestar.hr/default.as ... m=20090528
http://boskolives.files.wordpress.co...icolascage.jpg
E, ljudi moji, film je fantastičan. Očekivao sam neku laganu SF dramu, a dobio sam tešku SF horrorčinu. Prvi film u mom životu da je imao takvu scenu da me počela hvatati lagana tjeskoba i osjećaj u želucu kao da te na povračanje tjera :pray: Pričam o sceni sa vlakovima. Pre pre dobro snimljeno, fenomenalna atmosfera, ULTIMATIVNI film katastrofe, nema konkurencije (sad će mi likovi uletiti sa nekim Japanskim ili Kineskim bljurdama ili spikama da je knjiga bolja ukoliko postoji :D).
Ne znam kakav je doživljaj filma kod kuće, ali u kinu je bilo tako intenzivno iskustvo. Zvučna podloga u filmu je toliko jezovita i realna za poluditi, kino se "raspadalo" u scenama katastrofe. Definitivno najglasniji film što sam do sada u Cinestaru pogledao, a pogledao sam ih brdo.
Jezovito, atmosferično, intenzivno, tužno, brutalno, fenomenalno snimljeno, fenomenalni zvučni efekti i atmosferična glazba, odlična priča... Film je 10/10 u mojoj knjizi.SPre zadovoljan sam, zadnja 2 filma u kinu su mi bili oba do ibera, Anđeli i Demoni te sada ovo čudo = cumshot na kvadrat.
Tko ima priliku pogledati film u kinu, neka ne propusti taj doživljaj. Prčiš DivX-e i te kenjaže, ovo zaslužuje biti pogledano u kinu.
Ima 2 bedaste scene, i to je jedina mana u filmu. Ali prva bedasta scena traje 3 sekunde, a druga manje od minutu, tako da nije greda.
-
ja sam danas pogledao anđele i demone, a i pročitao knjigu. ne moram ni napominjati da je knjiga bolja, kakva je da je, dosta toga je na istu foru kao i da vincijev kod(premda je ovo prije toga), i par dobrih stvari iz knjige su promijenili, no sve u svemu, film je neš bolji od da vincijevog koda, bez obzira što je kraj slabiji nego li u knjizi
-
Stealth
http://tf.org/images/covers/Stealth_poster.jpg
Loš film po radnji, glumi i razvoju likova! Ali zato ima solidno dobre specijalne efekte! Baš je šou bilo gledati kako se natjeravaju s ruskim avijonima! I jedna glupa scena koju nikako nemogu prožvakati, kao napravili su AI letjelicu i nakon svih sranja ona počne "osjećati"!
-
Pogledao jučer Anđele i Demone i film mi je odličan.
@Bartuc, aj kad si već toliko nahvalio Proročanstva, mogao bih i to otić pogledat :)
-
= Citat =:
Izvorno postao Kostolomac
@Bartuc, aj kad si već toliko nahvalio Proročanstva, mogao bih i to otić pogledat :)
Da, odlican je film, jucer bas gledao u Cinestaru. Prvo sam mislio da ce biti neki laganini SF a kad ono...SF HOROR :pray: Necu spoilat al ono, iznenadit cete se, odlican Nicholas Cage, nepredvidiva radnja, opasne scene katastrofa. Svakako pogledati ako imalo volite takve filmove
-
Ajde, nisam jedini koji ovo svrstava pod Horrore :pray: Nisam gledao kineske/japanske kakve već horrore tako da mi je ovo zapravo i najžešći horror što sam gledao :scared:
@Aral, jesi skužio koliko je tutnjalo kino, zvuk je pre strašan :D
-
Along Came Polly
Solidna , lagana rimantična komedija....pogledati pogotovo ako volite Ben Stiller-a...tip je car.
-
A ja sam cuo da je Seeing prilicno bljutav, poglavito zbog Kejđa.... A sad bih mogao razmisliti i o tome da ga pogledam...
Horror kazes, pa nije mi se cinio horrorast u najavi kad sam bio na Watchmenima, vise sam mislio da je ripoff 23-ce...