= Citat =:
Izvorno postao rasprodaja1
yupiii naso sam :D
jedna od mojih prvih igara
XjQSoAO-20Q
zove se the terminator,na nes sustavu
i uspust naletio i na ovu,eh sto se to prasilo nekad
70PqeD04 ... re=related
Printable View
= Citat =:
Izvorno postao rasprodaja1
yupiii naso sam :D
jedna od mojih prvih igara
XjQSoAO-20Q
zove se the terminator,na nes sustavu
i uspust naletio i na ovu,eh sto se to prasilo nekad
70PqeD04 ... re=related
pozdrav i tebi. ako tražiš nešto sa dobrom zamršenom sf političkom pričom, preporučio bih ti the moment of silence.= Citat =:
Izvorno postao eziman
Upravo to (The Moment of Silence) cu pocet igrat posto sam vidio da ju dosta hvalis u temi "Avanture". Uz to takoder i Murder in the Abbey, Real Myst, Tales i Escape from Monkey Island i Vampyre Story, a trenutno igram Grim Fandango i Curse of Monkey Island
Shadow Man= Citat =:
Izvorno postao eziman
trebalo bi da je the moment of silence dobra, ostala mi je u lepom sećanju, ali sam je igrao pre jedno 5 godina, a tad sam bio gluplji.. u svakom slučaju, ništa te ne košta da probaš (ako skidaš), mislim da sam je dobro procenio..= Citat =:
Izvorno postao seahawk37
da sam na tvom mestu, prvo bih prešao sve klasike, pa tek onda murder in the abbey, a vampyre story ne bih ni igrao.. nije smešno, mada možda ti i bude pošto humor ipak nije dno dna, ipak su to pravili amerikanci
E neki šuter, ne meganovi... Planiram onog Star Wars Republic Commando čeknut i CoD: MW..
TNX :*
Neku igru koja je pod must play, neku stariju što će mi raditi glatko!
Nebitan žanr! Imam neki osjećaj da sam neiskusan u gameingu pa eto....
E da, samo nemojte horore i neke akcijske fps/tps s premračnom atmosferom (Doom i te spike...)!
vjerovatno si već odigrao morrowind?
Nisam jer mi nepaše taj đir igre! I čuo sam da je do zla boga duga pa me ne privlači!
Broken Sword je must play, prvi dio je ujedno i najbolji= Citat =:
Izvorno postao Frky
lol -> m1IRxTN-_kU= Citat =:
Izvorno postao Frky
ili cak brze T_fFApDyki4
nesta poput fallout 3, al s manjim system req
baš sam ga ja počeo igrat prvi put prije dva dana...obeshrabrila me :(= Citat =:
Izvorno postao Captain Jack Sparrow
Mozes probati s dobrim falloutovima, fallout 2 naprimjer.= Citat =:
Izvorno postao Alepić
hvala na preporukama uvjerio sam se da su dobre price i sve to ali opet nemrem igrat s tako losom grafikom....meni je super splinter cell double agent...a conviction mi nije nesto...
tražim simulaciju utrka,ali baš pravu SIMULACIJU ili što je najbliže tome,jer mi kupi volan prašinu otkad više ne igram Gran Turismo 4.
GTR i Race 07. Bolje od GTa što se tiče fizike automobila, ali naravno puno siromašnije u prezentaciji i izboru.= Citat =:
Izvorno postao Konšiljer
jeli to za pc?
EDIT:nešto starije i realnije
Realnije od GTR-a ti je da sjedneš u auto i voziš se. Također, dovoljno je staro. Ne znam što bi bilo još starije. Live for Speed?
Then GTR it is! :thumbs2:
rpg neki... s dusom,koji po mogucnosti ima hrpu questova kao oblivion, ove iskljucite: fallout 3, oblivion,morowind
i ako mi neko moze ukratko prepricat kakav je gameplay u baldur's gateu i dal je bolje odigrat jedinicu prije dvojke il odmah dvojku?
i pls nemojte davat linkove od gameplaya zato jel bih htio cut od nekog ko ju je odigro...
Ako ti ne smeta grafika onda uzmi igraj Daggerfall.
bolje je prvo odigrati prvi deo, a zatim drugi
Daggerfall je presadrzajan (ma kako to besmisleno zvucalo) jednostavno,preveliki svet,neupecatljiv.
A moj komp igru iz nekog razloga ne moze ni pokrenuti.
Jesi li preko dos boxa pokretao?
ako se ne varam need for speed shift je simulacija
Varaš se. GTR-u nije ni do koljena, kao ni većina ostalih simulacija. Shift ima mogućnost uporabe malo zahtjevnijeg voznog modela koji nema veze sa stvarnošću, damage system omogućava da se utrka nastavi nakon udarca u zid pri 200 na sat, i sve utrčice u karijeri nisu duže od 3 ili 4 kruga, jedino što natrpaju više vozača, što znači da te u konačnici igra bez obzira na težinu i fiziku tjera da se igraš bumper cars autića iz lunaparka da bi se progurao do bolje pozicije. I još to nagrađuje.
ma igram 2 ,al me zanima sta jos ima,cujem da borderlands je slican falloutu al vise akcije= Citat =:
Izvorno postao GeraltofSmeg
[quote=Alepić]ma igram 2 ,al me zanima sta jos ima,cujem da borderlands je slican falloutu al vise akcije[/quote:2st1gobb]= Citat =:
Izvorno postao GeraltofSmeg
Tu su ti negdje po system req.....
Iskreno, Daggerall je daleko od RPG-a s dušom.= Citat =:
Izvorno postao System
Ustvari, meni općenito TES serijal nema "dušu".