Gledam FMA:B,lajkujem ga sve više.
Počinjem voliti seljačine koje tuku sve koji su drukčiji od njih.
Printable View
Gledam FMA:B,lajkujem ga sve više.
Počinjem voliti seljačine koje tuku sve koji su drukčiji od njih.
Predo, pogledat Omamori Himaru. Ostali, zaobići u širokom luku.
Nije je li to... Onak, nešto pozitivno? :I
Enivej, izašla je i prva epizoda Ookamikakushi. Do want!
... Odoh prvo čekirati Chu-Bra.
Dobule post nyaa~!
Pogledao. Kawaii desu ne, moe moe kyun i tako to. Pantsu overload.
Ali inače je bolje nego li što sam očekivao, likice su stvarno cute, a i sviđa mi se humor. Pola epizode sam se cerekao. ^^
Gleda se!
... Also, talking boobs, wut? :)
Next up, So・Ra・No・Wo・To.
Goddam edit time limit. :@
Enivej, pogledao i So・Ra・No・Wo・To.
Dakle, ovo bi trebao biti all the moe iz K-On!, ali uz actual radnju? Megamože.
Što se tiče downsidesa, erm, onak, malo mi je out of place vidjeti 15ogodišnje curice u WW2 vojsci... Ali eto, sve za moe!
Također...
I nikako se ne mogu odlučiti je li to što cure izgledaju kao ripoff onih iz K-On! negativna ili pozitivna stvar. Ajd, recimo da je pozitivna... :P= Citat =:
And why are there a Japanese festival, German uniforms and French songs mixed in, when it looks like Spain to me.
Kakogod, mnogo lajkam i svakako gledam.
Ne bi li imalo više smisla da pogledaš SVE animeje za taj dan pa onda napraviš jedan mega post? :eyebrows:
Da, vjerojatno bi bilo preglednije :P
Izašla je i prva epizoda Duradare... koja navala novih anima odjednom.
Vidim da ljudi na MAL-u komentiraju kako je Ookami prilično sličan Higurashi-u. Pretpostavljam da je to dobra stvar. ^^
Još samo 3 dana do novog WSJ-a!!!!
:pray: :pray:
Kako je dobar ovaj Michiko to Hatchin, svaka čast autoru. To je pravi anime.
Danas citao u jednom gamerskom casopisu da ima anime serija od 24 epizode(valjda toliko)koji prati svijet Persone(mislim narocito ove sad nastavke za PS2).
Jel mi moze neko reci jel ima vise serijala i kako se zove?
Naravno da ima, imam to negdje na disku, nisam pogledao do kraja.
Persona -trinity soul-
Persona wiki
Radnja se događa 10 godina nakon Persone 3 sa plejke. Usput, dao si mi dobru ideju za pogledat.
Jeste da!
Persona Trinity Soul,to je ta.
Gledacu i ja kad se vratim kuci.
Čitaš Gameplay, infidelu! :@= Citat =:
Izvorno postao xarabas
@Arby
Vjerojatno, ali imam poriv pisati odmah nakon što pogledam epizodu... Kasnije me prođe volja. :P
Hah otkrio si se i ti :D
Nije to nego je hrvatska stampa ovdje znatno jeftinija nego kod nas
Valjda zbog carine i tako tog
Ako se ne varam PC Play je ovde 32 kune a kad dodje kod nas sa mjesec dana zakasnjenja onda je oko 6 eura
A lucky shot? :P
Naah, tip iz razreda mi je posudio prek sata da prolistam... A i ono, čim se spominju animeji, zna se da je Gameplay, oni su slabi na to... :)
EDIT: Izašla je i prva epizoda Durarara!! animea!
Nego, roflam se nešto zadnjih dana na hentai galerije na Sankaku Complexu... Hentai galerije plastičnih figurica. xD
Nisi shvatio. Ovaj spoiler se odnosio na prvi dio mog posta. Zato će se tebi sviđati.= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
S druge strane onda, otkad ja gledam animeje zbog pantsua?
Je li tebi u redu? Pa mislim, tebi se sviđaju ti loli, pantsu, bra i te perv stvari :D
Meni nije nešto drag, mislim da ću preskočiti.
Nisam ga još stigao pogledati, imam važnijih stvari. :@
Well, da, ecchi svakako može biti plus [ne i nužno, negdje je jednostavno iritantan], ali ne gledam animeje samo zbog toga.
hejhej evo i mene shy
trenutno na pola monstera, i sve mi je bolji i bolji. predobra prica. jedino sta mi malo smeta je to sta nekako prenaglo ubace nove likove u anime pa mi treba epizoda - dve dok skuzim ko je to i tako to :D
Izašla je konačno nova epizoda Railguna. Secks. <3
Evo i jedan wallpaperić jer sam hepi:
http://img245.imageshack.us/img245/6...lgunval.th.jpg
:3
Pogledao... Okej, character development filler epizoda za Saten. Rofl na reappearance ''eyebrows girl'' Miho koja je očito razvila nekakve osjećaje prema njoj, hm hm... :)
Uglavnom, ima par lijepih trenutaka.
Pojavljuje se i Toumina loli učiteljica Komoe, a kako se epizoda odvija u Touminoj školi, svako malo sam imao flashbackove na Toaru Majutsu no Index... Čak su ubacili i vending machine kraj kojeg se pred Index stvorila Hyouka... Nice. ^^
Slijedeći tjedan počinje novi story arc, yay!
Hm, pogledao par novih anima i moram priznat da je sezona dobro počela.
Sora no Woto je počeo odlično, ima mali K-on štih, no nikako nije identičan da bi ga mogli nazvati rip-offom. Također, setting i glazba rulaju. Samo se nadam da se neće "izgubit" negdje na putu.
Ookami Kakushi ima solidan početak... ništa naročito posebno za sad, no vjerojatno će se sve lijepo razvijati i prerasti u nešto epskog (barem što se tiče preokreta, ipak je to njihova specijalnost =P).
Dance in the Vampire Bund... vrišti "SHAFT!!!". Dovoljan razlog da se gleda.
Durarara bi mogao postat najbolji show sezone ako nastavi ovim putem... zanimljivi likovi, dobar stil crtanja i "Ghost Rider" - like stvorenje koje ne djeluje klišejno kao Hollywodski pokušaj ekranizacije. Totalno sam se navukao na ovo. I da... opening rula: Klik
Pošto nisam mogao spavati i bilo mi je dosadno odlučio sam napokon dovršiti Gurren Lagann, jebote koje scene pred kraj, borba na galaksiji, napad big bangom, sve jedan ogromni boom, onda sami kraj i sve to, premoćno.
Iako je ovo jedan od, da se tako izrazim cheesey animea koji mi baš i nisu dragi ipak je dobar.
A sad čekanje novih epizoda Full Metala
Zadnji dan praznika, i konačno idem gledati Nausicaau. Yay!
Pogledao!
Predivno, presavršeno, win. <3
Studio Ghibli i Hayao Miyazaki zbilja znaju praviti zakon filmove.
English dub je vgg odrađen, sve pohvale.
All in all, 10/10. Raz, moraš ovo pogledati. :@
Hoću, no od filmova mi je najprije na redu Angel's EggSi On A Stormy Night.
http://puruchan.net/index.php
ajmo dođite, sve "veterani" na ovom forumu(nije moj)
Evo pogledao i ja novu epizodu railguna, ok je bila. I uvijek se strgam na Shiraino zadirkivanje i glas :rotfl: A pojavila se i eyebrows marker girl xD
Inače, prati se Mitchiko to Hatchin.
@Aral - Probaj Durararu, imam dojam da bi ti se moglo svidjeti :)