Vader je veci bend od svih njih skupa pa je u istom redu kao sodom:)
Printable View
Vader je veci bend od svih njih skupa pa je u istom redu kao sodom:)
WTF :(= Citat =:
Izvorno postao LL21
@neko je spomenio judase
nostradamus je meni sranje..ta simfonija odvratna..nek se jduasi vrate svom starom čvrstom heavy metal zvuku
ima pravo, kod judasa je ta simfonija stvarno odvratna :(
= Citat =:
Izvorno postao LL21
uf ,prokleo si sam sebe:)
Vader je :pray:
iako nakon De Profoundisa nisam cuo bolji album od njih :wink:
Ako nisi nabavi xxv,kolekcija starih pjesama remasterirano itd...imba:)
Vader - Necrolust!
haha, in your face
:pray: :pray: :pray:
ma preslusao sam sve, samo sam htio reci da poslije de profoundisa nisu izdali tak dobro izdanje...ok litany je tu negdije:)= Citat =:
Izvorno postao MasaKrisT
@dal3
ko te jebe,mile kitić rulz,možda slušam cajke ali bar imam nekakvo glazbeno znanje
@morgoth
tako je..,možda dalje ta simfonija nekako paše,ali judasima definivno nepaše
@ll21
nevalja vam fora :(
aha,imam 14
možda slušam kako vi to nazivate,"smećarsku" muziku sam i smeće sam po vama jer vi ljude kategorizirate po glazbi,ali imam neko glazbeno znanje koje sam stekao kroz jedno 3 i više godina slušanja metal i rock muzike.
boli me ona stvar i da ti je stari isus krist,DA FACO,TI SVIRAŠ GITARU 10 GODINA!!!
angel of retribution je album,i nek se judasi vrate takom zvuku,i mane se ove simfonije jer im nepaše
kako je neko reko u bannedu
"jerry je nekoć slušao pravu muziku"
jerry sluša i sada,i gušt mu je odslušati cijeli klasik paranoid album,ili diov slavni heaven & hell
isto tako da nekakav metal band ili rock dođe u osijek - tamo sam
isto tako dođe i bilo kakav cajkaš teški - tamo sam
slušam šta oću i slušaću šta oću,sorry grupisaneri glazbe
i dalje kad gledaš s glazbenom podlogom i riječima - cajke su sranje,ali imaju ono nešto što i mene privlaći :))
sorry king of music
i'm fucked up :(
hoh,nečudim se što te jedan hellboy stavio na ignore,pametniji sam dok ne čitam tvoje postove,gospodine.jaidemuglazbenu10godina
a sada bye..ja sam idiot,vi ste pametni,gg
mile legendo :friends:
XWnPWugRcQ0S :gitara:
samo pokazuješ koliki si idiot
pogledaj si postove,i ne nisi fora,i ne,nisi se uklopio
dal3 nema povratka, sada te stvarno unistio.
Primjetili smo tvojim 24/7 visenjem na forumu,spominjanje i hvalisanje kako ti pola obitelji i ostala ekipa veliki muzičari,kako ti 10 godina ideš u glazbenu,sviraš 30503 instrumenata i misliš da si ubermega kul ako u post natrpaš 10 " :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: "
a sad,pogledaj tipku gore u lijevom kutu koja izgleda ovako http://pcplay.hr/forum/styles/subsil...mini_login.gifS, klikni na nju i učini nam uslugu
ja nikad ne serem po muzici koju nisam poslušao... okej, turbofolk je iznimka...
to je ultraprimitivna glazba s uber jednostavnim liriksima i njezin cilj je da se što lakše upamte riječi pa da se može bančiti uz hektolitre vina, kao što to muzički neobrazovana poseljačena hrvatska i druga mladež čini danas. ti ljudi ne žele nešto komplicirano, nego nešto na što će drmati guzicom i sisama bez razmišljanja... tamo se nemože naći neka umjetnička vrijednost. kraj priče.
zato je nemoguće reći da posjeduješ glazbeno znanje ako slušaš turbo folk. ha!
pa da,to je muzika za opit se,i gledati nešto što uz dimmu borgir nemožeš :P
ha!
dobro mr.superiorni
a da me vidiš vani,istuko bi me jer sam ti reko par stvari na netu i zato što slušam narodnjake ? :pray:
jeje presro sam se,dam ti adresu na pm ili mjesto gdje ćemo se nać pa popričat oći u oći ? besmislene su ove net rasprave
why not ? vrtić je vrlo prostrano mjesto,imaš i zraka da se nadišeš
krstova 99a,zeleno polje
seeya
ništa,idem se otuširat,valjda ćeš dotad nešta pametno napisati...kolko ti imaš godina?16?18?i ti bi se tu natezo s 14godišnjakom ? ae,,seeya
Iskoristit ću ovu priliku da vam napomenem kako ste svi ultra retardirani.
Gonite se u kurac.
Prijatno.
fala maloki,volim tvoju podršku :D
ništa,neflejmam više..ali fale mi stari dani..ona flame ekipa pingu&amd freak..i takvi međusobni sukobi,onda se to znalo..a sad..rijetko ko je osto od stare ekipe..sve novi idioti poput ovog dal33ta pr00zora..i ubermega je retardiran ovaj smajli => :|
1 burek s mesom molim.
1.Ne zovite cajke narodnjacima.Tako trpate u isti koš te bezvezarije s pravom tradicionalnom narodnom glazbom.
2.Cajke ne slušam,ali ne znam baš što je loše u njima-eventualno tekstovi s lošim moralnim porukama i koji zatupljuju ljude,no da bi takvo što od tebe napravilo debila,moraš ionako već biti nekakav kreten.
3.Cajke su ponekad dobre za sprdanje i zajebanciju,kad se hoćeš lijepo nasmijat tekstovima,a i poslužili su kao inspiracija nekim pjevačima i grupama iz drugih glazbenih pravaca (kao što se Edo Maajka sprda s cajkama u Pržiii,ili srpski bend Pero Defformero spaja cajke s metalom).
I iskreno recite,da Hladno Pivo ili TBF naprave neku cajku i kažu "ljudi ovo je zajebancija na račun cajki",biste li je slušali?I biste li je slušali da je napravi Mile Kitić ili Brena i kažu "ovo je ljubavna narodna pesma"?
apsolutno tačno, i to je razlog zašto je turbo toliko popularan - ljude uopšte ne zanima ta muzika, jednostavno prihvataju ono što im se servira.. ne zanima ih da malo prouče tu muziku..= Citat =:
Izvorno postao Samael
e sad, jeste turbo izuzetno prosta muzika, ali takav je i veći deo rocka (i ponešto od metala) - imaš obrazac, nastao u šezdesetim, i piči brate.. pa ceo blues je jedna šablonska muzika, nipočemu kvalitetnija od turba (mislim na muziku, sam stil i tekstovi su dakako kvalitetniji i prilagođeni malo kulturnijim ljudima).
čuo sam argument da ljude koji slušaju turbo u stvari ne zanima muzika, ali da ih zanimaju verovatno druge grane umetnosti (slikarstvo, pozorište.. šta već). apsolutno netačno - ljudi koji slušaju turbo nemaju nimalo stila, čak i da mi se svidi ta muzika, ne bih mogao da je slušam zato što je jebeno ljigava.
uostalom, zato i ne mogu da slušam power metal.
postavlja se pitanje, šta bi bilo kad bi ljudi koji imaju moć krenuli da forsiraju neku drugu granu muziku? rock, na primer? naravno, svi folkeri bi se prebacili na rock, krenuli bi da nose kožne jakne, i sve bi otišlo u kurac, tj. zavladao bi opšti kič (nešto slično se desilo u americi, u osamdesetim), ali, opet, to ne bi radili sa stilom, nego sa seljačkim faktorom.
poštujem tuđe ukuse, ok je sve to, ali kad čujem da neko voli da sluša turbo, znam da nema nikakvog ukusa, da ga bilo koja grana umetnosti ne zanima, te da se u ništa ta određena osoba nije upustila malo ozbiljnije.. neki ljudi ne izgrade stil vremenom.
poruka? davajte deci da gledaju što više filmova sa stilom dok su mali.
i ne napadajte ljude samo zato što slušaju turbo. vidim da ovaj jerry to sluša samo u društvu, po principu da se utopi u opšte veselje.. što je ok.
isss, nemam komentara na zadnjih neznamkolko postova :D
evo nest kaj ima veze s temom, to je grind...
CLJlmDUIK3g
sunac vam,koji ste kraljevi...jerrya se sjecam sa cod4 ak se ne varam...ugl,de glasajte mi za bend i nebudite nubovi:)i pomolite se da u2 odrzi i drugi konc u hrv
maso kralju imam taj link u bookmarsima i stalno votam :))
@dal3
roger roger
i točno ovo što baldrick kaže,ja id alje držim do tog da su cajke glazba s ispranim tekstovima i jednostavnim instrumentima,jer ruku na srce to ijesu,i ja to slušam kad sam vani / u društvu /ponekad kod kuće , radi kako je reko baldrick - općeg veselja :)
pičke možeš nać i na drugim mjestima...= Citat =:
Izvorno postao Jerry
Slusa tko KiuasS?
= Citat =:
The URL contained a malformed video ID
/thumbup/= Citat =:
Izvorno postao Drugs Bunny
= Citat =:
Izvorno postao The Great Duck
Kiuas
Evo popravljeno
ovako, imam 140 kn jej i sad se moram odlučiti koji cd bi kupio. pa dok se odlučim, baš me zanima što bi vi uzeli:
Metallica - Kill 'em All
Motörhead - Ace of Spades se
Iron Maiden - Killers
???
pucajte!
motorhead