Budi retro, počni blogat.
Printable View
Budi retro, počni blogat.
Kraj late late night showa sa Craig Fergusonom. Dvi legende završile sa svojim kultnim emisijama ovaj tjedan, Colbert i Ferguson. Colbert minja Lettermana, a za Fergusona se još ne zna šta ce, ako ode u neki game show loše.
završio Homeland
hmm, sezona je završila u mirnom tonu, zadovoljan sam sveukupno, nekakva prosječna 7/10 ocijena, nadam se da ce 5. sezona bit i zadnja
Black Mirror - White Christmas
GENIJALNO!!!
(...kao i ostatak serije, u biti.)
Jedva čekam da još koju epizodu izbace.
Može sezonu, može ovakve specijale, nije važno.
Samo da ide.
nakon dosta vremena nastavio Two and a Half Men...znači sedma sezona - jedna od boljih sezona za ovu dugovječnu seriju...7,5/10
Gotovo, tebi treba intervencija.
Bome :D
Slažem se, ali moramo pod hitno reagirati. S windwalkerom na primjer smo zakasnili pa ga vidite sad.
A ne.
Jer ja gledam samo Charlija i Jima i ništ drugo.
Općenito tvoj nedostatak ukusa u bilo čemu je problem mislim.
Moj ukus je absolutan, nemaj drugih ukusa osim mog!
Apsolutno loš.
Bolji od tvog, Diego.
Negro por favor.
Pogledo prvu ep. Agent Carter http://www.imdb.com/title/tt3475734/?ref_=fn_al_tt_2
Serija se cini na razini agents of shielda, tako da je ono mrvicu bolje od shit tier serije
Pocela 5. sezona Shamelessa
Banshee i dalje nastavlja vrhunski.
Goddamn fatality u zadnjoj epizodi. :)
Ja pogledao Transparent, i ako netko traži neku kvalitetnu humorističnu seriju svakako preporučam, makar na žalost to je gušt koji brzo završi.
Ne vjerujem ti da je smiješno.
Možda je tako i bolje, ipak često izričem laži samo da vidim koliko su ljudi lakovjerni.
krenuo gledat Bostonsko pravo, prezabavna serija, šteta što sam je propustio kad se emitirala na tvu
Denny Crane !
:D
http://i.imgur.com/YokXYMl.gif
Danger 5.
Ako tko trazi dobru humoristicnu seriju, druga sezona je pri kraju.
kaj ej to pcoelo emitirati 2. sezonu? :D znam da je bila jedna priej i dugo vremena stajala samo an tome
Čekat ću da završi sezona. Takav treš se ne propušta.
https://www.youtube.com/watch?v=XC7GPdBV9WQ
Rulat će!
Mora!
Nadam se da nece biti tipicna marvel izdrkotina na koje se 10godisnjaci pale kao agents of shield i agent carter
krenuo je Better call Saul...jel pogledal tko prvu epizodu ?
Yep, valja.
Pogledao sam Sherlocka, kako je ovo najbolja serija ikad. Nula fillera, dođe ti ko 9 odličnih filmova.
Tuco! :D
pogledal prvu epizodu :D
na početku sam mislio da ce bit crno/bjelo xD
početak serije je zapravo kao život poslije BBa ?
mislim da da, al netko ce morat potvrdit.
men je ep bila bzvze skroz, nadam se da ce step upati game za sliejdecu epizodu
also twd je poceo sa drugim djelom sezone. meh stupidity resumes, nznm zasto to gledam uopce. sve picke koje su valjale su pomrle
Fantastična prva epizoda Saula, sutra već izlazi sljedeća. Onda od idućeg tjedna po normalnom rasporedu jedne tjedne.
Početak mi je bio malo depresivan i dosadnjikav.
Al kad je krenula ona shema s blizancima i sva ludost, reko, to je to!
Danas će već biti druga epizoda za skinuti, ako se ne varam i mislim da će biti dosta bolja i zabavnija.
Još samo kad se skompa s Mikeom, bit će zakon.
Prvih 5min il kolko vec je poslje BB, nakon toga se prebacuje u 2002. godinu.
Vjerojatno ce biti fore sa future flashbackovima kao u BB. Znaci neke scene ce biti od zivota nakon BB, ali vecina ce biti u proslosti.
Better Cal Saul treća epizoda još bolja :D
u Gothamu se pojavili starci od Robina i eventualno Joker ??
Jbt taj Gotham, oni hoce povezati sve zlocince dok su bili djeca/mladi sa Gordonom, što uopce nema nikakvog smisla. Čim vidim catwoman sere mi se.