Možda si našao dio Mehrunes Razora. Treba ti cca 4 dijela i onda ih spojiš u dagger u jednom Daedra questu... Mislim da je muzej od Mithic Dawn-a u Dawnstaru!? Tamo počne quest...
Printable View
Možda si našao dio Mehrunes Razora. Treba ti cca 4 dijela i onda ih spojiš u dagger u jednom Daedra questu... Mislim da je muzej od Mithic Dawn-a u Dawnstaru!? Tamo počne quest...
College of Winterhold je jedina magičarska frakcija u igri.= Citat =:
Izvorno postao Freddy
Tip za sve koji se služe restorationom
evo prešel i main quest. neam kaj više delat. :(
moraću betmena krenut. :(
= Citat =:
Izvorno postao Wolfwrath
= Citat =:
Izvorno postao Doggy
e, di mogu vidjet kolko sati sam igral? na general stats nema ak se ne varam...
Prije nego što load-aš save. Ispod slike di si sejvo se napiše ime, lvl, kad si sejvo i kolko igras
koi epicness...wow
Bilo već, svejedno epic.
Koliko mi se isplati enchantati sa stealth likom (Khajiit)?
komentari :pray: :pray: :pray:= Citat =:
Izvorno postao Xero
Jehovahkiin :pray:
Klanjam ti sve :pray:
Arrow to the knee je preuzeo cjeli jutub.
Kad smo već kod fus ro dah :D
Whenever I play Skyrim, I shoot all the other adventurers in the knee then run away in the hopes that they'll one day become a town guard.
E, oduvjek me zanimalo odakle je taj video, tj. wtf se tu desilo?= Citat =:
Izvorno postao mravojed20
Koji Isus je ovaj sa policjotima.
je ko rijesil The Taste of Death quest??? kad dobijem a kaj gubim ak se nahranim sa svecenikom???
xD
Ne gubiš ništa, a dobiješ prsten koji kada nosiš, možeš jesti trupla za boost na health i health regeneration koji traje 5 minuta. Osim toga, prsten ima constant effect +50 na staminu.= Citat =:
Izvorno postao Doggy
A jel te onda ljudi mrze i da li dobijes negativnu karmu? E da, kad pojedes les, da li pojedes i stvari koje ima na sebi i ako ne sta bude s njima?= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
e, to s ljudima me muci... jer pisi na wiki-u da te se neki trgovci boje... ne pojedes ono kaj nose, nego samo meso...
Ma zanima me sta se tocno dogodi sa stvarima, ako ih ne uzmes prije zakuske. Da li ostanu na mjestu gdje je stajao les, prebace se kod tebe u inventory ili jednostavno nestanu?
e, hebo vas, je jos kome debilno kaj mozes imati samo 1 prsten? lol
These arrow to the knee jokes used to be good... But then they took an arrow to the knee :)= Citat =:
Izvorno postao Xero