Team Pacific ?
Printable View
Team Pacific ?
Team Pacific i Xan su bili azijski timovi, ali oba tima su ispali prvi dan.
Znači azijci/ti/kakoveć failali... neka su ^^
Vjerojatno ce bit bolji dok se vise uigraju, sljedecu sezonu ce biti puno vise zemalja u igri.= Citat =:
Izvorno postao Sgt. Bull
Neka, samo neka oni ne uspijevaju... pun mi ih je k u svakoj igri, jebeni noliferi.
Jel se zna kad će nova sezona ?
Drugi tjedan.= Citat =:
Izvorno postao Unkn0wN
Što to znači za nas, za tebe, mene i mog hrčka?= Citat =:
Izvorno postao Looky
Znači da će ti se resetirat Ranked statsi, i elo ce ti se vratit na onih pocetnih 1200.Tako počinje nova sezona, znaci svih onih top100 u 5v5,3v3 i to, sve ide odpočetka.Za mene to znači izlazak iz ELO hella i nadam se normalnim ranked igrama.= Citat =:
Izvorno postao The Fury
Za mene to znaci ponovno jebavanje sa 1200 bodova (samo 16 bodova po pobjedi imam, a dok izgubim, nikad ne izgubim manje od 30 :-x )
EDIT: ako si sad u paklu, ne nadaj se boljem iduce sezone. Znas ono da nema izlaska :D
Od sad nema vise solo queue, premade sa još 4 prijatelja i preko skajpa deri.
Hlp: Rune za tanka? Amumua i Malphitea? Većinom je mumu
Armor i MR za žute i plave, MPen za crvene, ali obavezno uzmi x/x/21 jerbo su oboje žedni mane.
Thx :) Btw, quints? Vidjeh da spominju flat hp?
Flat HP ili MS. Ostali quintovi tenkovima ne rade baš pretjerano. Amumu je dosta dobar sa MS quintovima, ali pripremi se za bolnu, agonističnu i mazohističku laning fazu. Amumu je daleko najsquishy tenk na prvih 5 nivoa.
Hvala x2.
Sutra/preksutra GREJVDIGA!
6300 IP-a već čeka, nemam previše runa ali zato kad kupim ovu beštiju ima da se fino nafarmam :D
A da nije danas?= Citat =:
Izvorno postao Death By Sexy
Kak to da nema vise solo rankeda, sad se moram zajebavat na normal dok ne skupim ekipu :( . Sto se tice amumua, odi jungle, ownas na gankovima (jos ako igras normal) i onda je gg
EDIT: Evo patchano, samo sto moram cekat 10 min da konektam, gj Riot
EDIT 2: izgleda da je 20 min :-x
= Citat =:
Izvorno postao Unkn0wN
Ima solo ranked, ja sam samo rekao da ga neću više igrati. Sorry ako si krivo shvatio:)
Sso sutra ujutro O.o= Citat =:
We’re pleased to announce that the next patch has officially been scheduled for Thursday the 23rd of June at 02:00 GMT.
Amumu jungle je OK u low-Elo soloQ. Ali u rankedu je samoubojstvo, prvi krug mu je nevjerojatno ranjiv.
Amumu ap rula boga. Bandage toss 800 dmg :)
Jeben je Yordick, jedino što mu minioni imaju jebeno malo HP u početku.
Ček kaj izašo je ? :?
NA dobije pečeve dan prije EU, to mi i dalje fali :(
Ali da, po onome što čujem tanky DPS, vrlo jak na početku, dobri minioni, svi abilityi idu na AD, ult mu je isto jako kul.Kontam da ću ga vjerovatno raditi poput Jarvana, možda malo više damage nabiti ali to ću još vidjeti.
Sutra patch US, a preksutra EU..? Bar si ja tak mislim... Ili istodobno možda?
Danas je US. Evo, upravo je gotov.
A, kul onda!