= Citat =:
Izvorno postao rasprodaja1
Sega Genesis?
Sjećam se dobro tih žutih disketa, šteta što je crko adapter i stara bacila sve :(
Printable View
= Citat =:
Sega Genesis?
Sjećam se dobro tih žutih disketa, šteta što je crko adapter i stara bacila sve :(
neznam kako se zove..da te žute su išle unutra...ovdje na slici pise terminator 3 al nema veze to s terminatorom,ta igra je pravljena po crtanoj tv seriji(nesto na foru CGI ali 90 i neke) i odgovara slici ali nije terminator 3
Kako su sve te diskete imale oznaku na sebi,tako ima i ova ....VT-436
E sad bi ja po trazio po netu po tome codu al isto nema nista..
a jebemu garant je imam među romovima(imam nekih 2gb sega genesis romova) al nemogu je naci...da mi je samo znati ime igre...to se prije ljepilo svasta nema veze s igrom tako i ovo
@rasprodaja1: Jedina CGI serija iz 90-ih koje se sjecam je ReBoot.
Slika s Wikipedije:
http://www.easilysharing.com/images/...4432045903.jpg
Plavi lik na slici je, cini mi se, isti kao i na tvojoj.
the saboteur= Citat =:
Izvorno postao blood4me
Može li netko predložiti neki dobar Tycoon, ali da ima sve, tipa Industry Giant, i proizvodnja i transport i prodaja ako je moguće, nije toliko važna starost
Najobuhvatnije što znam ti je (opet) Kapitalizam 2, a reci ti meni kakav je taj Industry Giant i valja li šta? Prvi put čujem za to.
Tropico.Nemoj me uzimati za rec,nisam igrao doticnu igru.
Igrao Tropico, nije to to, ne želim državu, želim industrijsko carstvo kojim mogu kupit državu.Kapitalizam sam igrao i igra mi je malo prekomplicirana, previše razmišljanja, IG 2 je dosta zabavan ali je igra starija i ima problema sa novijim Nvidia grafičkim karticama.U njoj ima sve, od uzgajanja hrane do proizvodnje auta i papira, transport je isto jako važan i sijećam se da mi je trebalo mjesec dana da skužim kako radi(imao sam kojih 11-12 godina) ali znam da je dosta zabvno kad se razvije malo.
Kakav je ovaj Sid Meirs railroads?
Jednostavan, ali dobar. U biti ti je Capitalism 2 najbolji, a to donosi sa sobom i kompleksnost u ovom žanru.
Let the training montage begin. :)
Jopax, probaj Railroad Tycoon.
= Citat =:
Izvorno postao Horny Devil
Je prijatelju to je to,hvala ti do neba
EDIT:al izgleda da to nije ta igra tj reboota ni nema na segi....eh ta stara vremena,slika iz reboota,stoji natpis terminator,a boga pitaj kako se igra zapravo zove :D
Da, vremena kada je carovala kineska Sega s trznice, barem u mome susjedstvu. Kupis ROM ili kazeticu kako smo ih tada zvali, a unutra moze biti bilo koja igra. Neki carevi se dosjetili pa vadili ROM-ove i trpali ih u zastitne plastike drugih igara. Zasto? Pojma nemam. A igre su bile raznovrsne(not!), platformeri na 1001 nacin. Pa oni žnj gamepad-i koji su se trgali dok kazes keks... Happy times...
Cekaj ti igras DF i za bilo koju drugu igru kazes da je komplikovana... zanimljivo zaista. :)= Citat =:
Izvorno postao Jopax
O da... :D Pa je bilo "kazetica" odnosno cartridgea sa pet ili deset igara u jednoj... Znalo ih je bit po 100 in 1, pa su se stalno ponavljale iste igre :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao Horny Devil
istina ....ma te kineze sam i ja imao koliko se sjecam dok nisam kupio nintedno..
jel postoji uopce nacina da se to ikako s tih catridge-a prebaci na PC?
= Citat =:
Izvorno postao System
Postoje razlčite vrste kompliciranosti, postoji ona zanimljiva koja te lako uvlači svojom dubinom (DF) i meni ona zamorna koja je tu samo da smeta zabavi i ide mi na živce :)
Iskreno, ne znam. Ali rekao bih da je vecina tih igara postojala i na drugim platformama. Ja sam igrao neke inacice Contra Force-a, Street Fighter-a, Aliens-a, Robocop-a itd. Ako ih se i ne moze prebaciti s kineske Sege na PC, nije tolika steta, ima ih na drugim konzolama.= Citat =:
ma znam da ima...vjerovatno je i imam na PCu al tko ce to naci medu tisucama...meni treba samo ime te igre,a i sam vidis sta je na catridgu,slika jedno,ime drugo..
sigurno da se moze prbaciti,jer kako bi inace sve bile prebacene...el eto
Trazim igru u kojoj se borim za Konfederaciju ili ti ga americki jug
Vidio sam Call of Juarez ali cini mi se da je to samo na pocetku
Nešto vedro, šareno i zabavno, dobro sam raspoložen a ništa što imam ne odgovara tom raspoloženju
Trine.= Citat =:
Izvorno postao Jopax
Audiosurf. :)
Neighbours from Hell: On Vacation
ili mozda Taz Wanted 8)
Plants vs Zombies, Flock, I Fluid, And Yet It Moves, World of Goo, Mini Ninjas, Psychonauts, Bugs Bunny Lost in Time i Time Busters, Worms World Party, Eufloria, Tradewinds, Tales of the Drunken Paladin...
Valjda ćeš naći nešto po tvom ukusu. :)
tales of monkey island= Citat =:
Izvorno postao Jopax
verovatno ima neka takva kampanja u strateškoj igri america= Citat =:
Izvorno postao majstoro
Neg, treba mi preporuka modova za Morrowind, sjetio se da imam visak vremena sad preko ljeta. :)
ja trazim nesto poput Assassins creeda 1 ili 2, i nes tako sto ima zapletenu dobru pricu...hvala...btw. novi sam na forumu i svima pozdrav
Meni na pamet pada Thief serijal.
Hvala, Sviđa mi se igra...ali iskreno nikad prije cuo za nju hehe...i ima glyphove ko u assassins creedu stvarno hvala...