koji sam car,e.
Printable View
koji sam car,e.
Breaking Benjamin - Diary Of Jane :pray:
Ja nemogu vjerovat kolko je ovaj novi Mastodon zakon, konstantno mi se vrti, i ima jedan od najljepših covera koje sam ikad vidio.
http://www.digitalvomiting.com/wp-co...ye-500x500.jpg
:pray:
O.o
Psychodelix metal?
Mushroomz arr krieg?
Pocelo je.
http://www.minival.com/minival/toplistapjesmeS<- Glasajte za wc1,Vaš glas omogucuje nam nastup na IN MUSIC festivalu.hvala.
E,može mi tko preporučiti par dobrih prog metal bendova?
Ako želiš slušati Cynic, a ne voliš death, preporučam da probaš sa albumom "Traced in Air" koji ima puno manje elemenata deatha od "Focusa".
Probaj još i Spiral Architect, možda ti se svide.
Jebemti sve!!!
:pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray:
Dum Dum Bullet - Hey Mum, Who's the Junk?
:pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray:
prava,prava prziona:)
pustih posle nekog vremena roots i sad mi se sviđa. odoh na wikipediju, i vidim kažu da zvuči kao korn, pa se uplaših da više nisam tr00. da li prvi album korna zvuči kao roots?
Naravno da zvuči, kad je sami Roots većim dijelom Nu Metal :wink:= Citat =:
Izvorno postao baldrick_
al' moraš da priznaš da je dobar nu u pitanju.
meni je cowboys from hell (pesma) mislim, a prvi koji me je napalio na mjetal garage inc. a eto, do sad mi se nije sviđal ovaj roots, sad mi je prilično do jaja, mada možda će mišljenje da mi se promeni kako ga budem slušao.. šire mi se vidici, do jaja.
uuu jea, sepultura - bestial devastation!
bit ću iskren priskočia san neki 340 stranica i više jer stvarno hrpa budala ima dozvolu za pisat idiotarije svojstvene njima i tribali bi se zapitat dosta stvari
previše bendova i grana postoji al mislin da je nu metal nešto sasvin za sebe jer ako čemo svaku pismu koja ima nadistorziranu gitaru prozvat metalon onda tako možemo neke pisme koje je vuco napravia (mislin na folk i pop ne na živo blato i klanje ljudi) proglasit hitovima u kategoriji naj metal itd....
zbog idiota je propa i crni mačak snobovi i kreteni sa novcima pun mi vas je kurac neznate ni šta je glazba da neko proglasi prdež od magarca vrhunskim zvukom vi bi se obukli u magarca nabijen vas i slipnokt i klaunove
ostavite nas na miru
treš metal je rat.
vuco je metal=Evil Blood
sinnie wolf ist krieg. :D
meni se tu ne sviđa produkcija, gitare se mnogo loše čuju, bubnjevi preglasni.. voleo bih da urade neki remaster, ali sa poboljšanjima, a ne kao morbid tales koji i dalje ima shit produkciju, čak i posle reizdanja..= Citat =:
Izvorno postao Samael
U zadnje vrijeme uz ova cajkaška smeća podosta slušam SOAD,najviše toxicity album..i serja s solo karijerom..neke bi pjesme istaknuo npr atwa..predobra pjesma..ta gitara,taj glas :pray: i've got no choice
guise, u koji zanr spada Ayreon ?
progress rock/metal
Em Ruinas
fakjea!
slažem se u potpunosti soad rulz, si slušo šta od serj tankian npr emty walls.= Citat =:
Izvorno postao Jerry
pojavila se prva pesma sa novog albuma na heaven and hell, zove se bible black, može se naći na youtubeu.. jel je ajomi imao ovako opak zvuk gitare i na pređašnjim albumima (dehumanizer...)? mnogo se sviđa produkcija na ovoj bible black, ako je i ranije bila toliko dojajna mora da zbavim..
poslusao sam, dobra stvar, jedva cekam cjeli album..i meni se cini da je ajomijev saund isti.= Citat =:
Izvorno postao baldrick_
Baldriče, uzeo si mi post iz usta... anyway, evo bible black, i pjesma je čisti old school dio sabbath, dakle savršenstvo....= Citat =:
Izvorno postao baldrick_
n7cX098kSjQ
kako ne..solo karijera :p empty walls,the unthinking majority,lie lie lie,feed us... :D= Citat =:
Izvorno postao BeHolder
Moram priznati da sam se zaljubio u The Faceless. Jednostavno su zakon.
Maze koji vrag vrijeđaš odma njemu ak se ne sviđaju maiden-i... nemoraš tu vrijeđat odma
EDIT: Koji sam ja seljak nisam ni vidio broj stranica ni koja godina je sry ovaj ja tako nekad poslušam Dimmu Borgir
jea man trasher al ne nužno
nego ko je prisluša ovi zadnji album od judas priesta??
tribaju se oni vratit starin albumima vako zvukiju ki svi ostali bendovi
wtf zna san da je mtv davno oša u k....c al ej danas je jezivo
slažem se da je ovaj novi album judasa čisti promašaj i najveće razočaranje za mene prošle godine... toliko sam ga očekivao nakon vrlo dobrog AoR-a a onda su mi došli s simfonik glupostima :(
prvi cede je čista koma, dok je drugi prosječan...
ja bi najrađe da se vrata stilu iz 70-ih ( od rocka rolle pa do Stained Classa )
album san iz poštovanja prema njihovin ranijim uradcima posluša samo taj jedan put više me je razočaralo nego od metallice st anger
st anger je dobar, meni cak interesantniji od death magnetica :(
EDIT
evo bas gledam potvrde za ovogodisnji brutal assault kad ono legende death/grinda Brujeria, rekoh odlicno :D zanimljiva stavr je ta da gledam novu sliku od benda i postava mi nekako poznato izgleda(iako je njihova brija da nose marame na licu tak da se ne vide u pravilu), kad ono...uz vokala Bruju i Shanea iz Napalm Deatha, na basu su Jef Walker(Carcass) i na bubnjevima Erlandsson(At The Gates, Cradle of Filth...), nisam znao taj podatk, onak jbno :o nastup ce biti na razini :)
evo slika...
http://www.imagesforme.com/out.php/i..._1347photo.jpg
(ok, tesko Shanea prepoznat :D)
nekažen da je loš nego mene je razočara u odnosu na albume dok je bia stari basist
baš mi st anger nije sija kako triba
U zadnje vrime slušan uglavnom ancient rites
:cry:= Citat =:
Izvorno postao mortician
Eh,da je na Metalcampu...ali neee,nedaju starci u chezsku repbliwku.
Ali yummm...brujeria,moj uvod u metal :P
ma i metalcamp je oke, budi skroman :D= Citat =:
Izvorno postao Plexihack
brujeria...i moj prvi "brutalniji" bend, stari bolesnici xD
Ehh,da,metalcamp ove godine će bit krieg.= Citat =:
Izvorno postao mortician
Jel ova postava 09(+ Amon Amarth x) )?
E,da,kolika je cijena karata?
http://www.metalcamp.com/material/co..._bands_pic.png
omfg, zlatna trojka je tu...sodom, destruction, kreator :o + death angel, Vader, guardiani etc...jizss, sad si fkt razmisljam da idem na to :)
Koja sve imena,nije mi bed dat neku veću cifru za kartu ^^
a što je kreator ispisano tako malim slovima? ja sam mislio da su oni prilično veliki bend..