+ igranje na EU East, na kojem 90 % ljudi ne zna engleski, nit postoji ikakva komunikacija unutar tima (osim kad upadnem s 4 premade poljaka koja zaspamaju chat na poljskom).
Printable View
+ igranje na EU East, na kojem 90 % ljudi ne zna engleski, nit postoji ikakva komunikacija unutar tima (osim kad upadnem s 4 premade poljaka koja zaspamaju chat na poljskom).
Zanima me vaše mišljenje.
Dal da refundam Viktora?
Ne čini mi se da je predobar kada su tu ostali champovi koji su bolji od njega ...
ako ti se sviđa i želiš ga igrat bez obzira na njegovu "snagu", ostavi ga, s druge strane ako ti je dosadan i imaš nekog drugog champa kojeg bi rađe kupio za tu lovu, refound.
kako refundati npr rivena i vaynea koji su kupljeno kada su izasli? jel ima nacina? xD
Kako su mi retardirane te spike refundanja.. Ono, tough luck! Prvo probajte champa a ne da ga instabuyajte ak znate da ste takvi.
mislim, kada vec svi zivi vec refundaju nesto, mozda ima nacin da si i ja nesto ukradem tako.
vayne i riven su valjda najgori champovi koje sam ja kupio
Čuo sam da možeš refundati champa u roku 30 dana nakon što si ga kupio (banana Ragnarok).
Ali kao champ mi se sviđa ali da me hebeš, ima slab dmg (koliko god ap stavio). Sviđa mi se playstyle, pomalo zahtjevan, može se prilagoditi ulozi i protivniku samo eto ... Pričekat ću neki patch update.
Kažu ti to, ali zapravo nije istina. Ja sam bez problema refundao Corkija kojega sam dobio godinu dana ranije besplatno i još par starih champova.= Citat =:
Izvorno postao The Fury
na koju foru? i sta treba slagati? :P
Zatražiš prvo refund jednog championa kojeg si kupio unutar 3 mjeseca i onda kada ti pošalju mail sa porukom tipa "inače ne radimo ovo, ali napraviti ću iznimku za najviše 3 championa bla bla..." kažeš im da ti usput onda i refundaju još ta dva koja želiš i to je to :)
Dobiješ natrag u RP ili u IP valuti? Ili u onoj u kojoj si nabavio champa?
al u zadnja 3 mjeseca nisam ni1 champa kupio kojeg bi zelio refundati.
mogo bi kupiti viktora i rec da sam se zajebao xD
kroz koliko dana bi mi vratili IPova?
U onoj sa kojom si kupio champa.= Citat =:
Izvorno postao The Fury
@Ragna
Između 2 i 3 dana.
Vrijeme je za prvi ovogodišnji Cro4LoL. Nagrade u obliku Riot Pointsa i champion bundlova su i dalje tu koje očekuju čak 4 najbolja teama !
http://www.esl.eu/hr/lol/news/181227/Sr ... ro4LoL-4-/
gdje se treba javiti za refund? na koji mail?
@Sweron or voteva;
No, u r idiot.
Nema prodavanja acc.
:) vidi moj najdrazi idiot se pojavio na vrijeme
ak nista, barem znamo da je sweron dosta jeftin. za burek od siptara se proda. svega 9 kuna.
;D
:D a sto ces
burek od mesa, kurac zadrzi :D
Ali..ali..pravila : (= Citat =:
Izvorno postao Sweron
Owned, Sir
Kupih Volibeara upravo... Not bad... :D
Jel su se upravo na istočnoj Europi srušili serveri? :(
Rusija dobiva svoj server :rotfl:
A da....= Citat =:
Izvorno postao Looky
Nope, samo će im prevesti igru tako da dođe još više rusa :(= Citat =:
Izvorno postao Looky
stize reworked jax u Sejuani patchu
wtf je Sejuani ?= Citat =:
Izvorno postao Shaka
novi heroj
Pa nema nikakvih informacija nigdje, zato mi je čudno. Mora da sam nešto propustio.
Mora biti neki supp.. Bar se nadam :/
Izgleda kao tanky dps :( Makar je ovo nepotvrđena slika, čini mi se.
btw, jungle shaco je nenormalan, double buff nakon 2 minute igre je zakon :)
predobra stvar što možeš uzet oba buffa istovremeno
king of the jungle - the fucking clown :D
ne ovaj lik mi ne valja ako ce to biti novi, preslican je riven / ahri
Nešto su se počeli furati na anime likove ... :(
Live podcast ESL Go4LoL Monthly Finala i naši igraju pa bacite oko.
http://de.twitch.tv/esltv_studio1
koji su nasi?
Na furryje.= Citat =:
Izvorno postao The Fury