be kind rewind.
ne zaslužuje ni sliku.
:toilet:
Printable View
be kind rewind.
ne zaslužuje ni sliku.
:toilet:
Oba su predobra filma.= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Donnie ostavlja blagi "WTF" dojam kad ga prvi put pogledaš, a Serenity je začudo vjeran seriji Firefly.
Upravo se vratih iz Cinestara...
Outlander/Stranac
10/10
:pray:
NEEEEEE!!!!!= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Nemoj gledati Serenity prije serije Firefly ni u kojem slučaju.
E jebiga, sutra ga gledam :D A Firefly seriju još nisam nikada vidio, ne gledam puno telku, 98% samo DVD-e, tak da ako je na programu, vjerojatno je propuštam :D
firefly je tako i tako na TV-u bio ono,jednom,lijepo nabavi seriju,pogledaj,ima samo jedna sezona nažalost i nakon toga odgledaj film.= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Ima samo 14 (GENIJALNIH!!!) epizoda, pa ti nije problem za 'nabavit'.= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
(Na Amazonu je manje od 100 kuna!)
Puno je veći užitak gledati film poslije serije, kad upoznaš likove.
A i film završava jednu od glavnih priča serije, tako da će ti biti spoiler kada odlučiš gledati seriju.
Tako sam ja davno gledao First Contact, a sve prije od Star Treka kaj sam gledao bile su 4 sezone Voyagera, pa mi ništ nije bilo jasno, i mislio sam si: 'Koje su ovo budale? Gdi su Tuvok i ostali? I kaj je sad ovaj s jako blijedom kožom?' :)
A danas mi je to jedan od najdražih filmova.
Never Back Down
9/10
Film je prejeben!
District 13 (Banlieue 13)
8/10
odličan akcijski film
two guys save the day
odlične borbe + parkour
Goodfellas
http://farm3.static.flickr.com/2407/...ee1110.jpg?v=0
9.5/10
Zar je ovdje zbilja potrebno dodatno objašnjenje ?
Das Boot. Odlican film.
Watchmen 186 min (director's cut) Blu Ray
Dvadesetak minuta duža od kino verzije....fenomenalna slika i zvuk :thumbs2: .
Film kao film je dosta bolji od kino verzije...nasilne scene nisu cenzurirane , te ima dosta dodatnih scena koje upotpunjuju film .Tih scena bi trebalo biti i više za one poput mene koji nisu čitali strip ali onda bi film trajao i četiri sata .Uglavnom mnogo zadovoljniji nego kod prvog gledanja .Ide u privatnu kolekciju .
znao sam da će directors cut odgovorit na neka pitanja i popunit neke "rupe" za one koji nisu čitali strip :D
Zadnje sam gledao Čarli i tvornica čokolada.
iako je film od meni najdražeg redatelja, izbjegavao sam ga pogledat jer mi se činio glupavo djetinjastim, al film je stvarno jako dobar. jedino su me iritirale one pjesme svako toliko :D 7.7/10
Pogledo ja i Ed Wood. Malo ostao razočaran filmom, al je ok. 7/10
Ice Age: Dawn of the Dinosaurs
Odličan :thumbs2: .
Public Enemies / Gangsteri
http://www.theautomaton.com/wp-conte...r-fullsize.jpg
http://www.johnnydepp.com/Public-Enemies.jpg
10000/10
:pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: X 100000
Daj, svaka 2 tjedna nađeš novu macho stvar kojom si opsjednut do iduće ultrakulmegaurbane stvari, ohladi malo.
Ot-Balkanski špijun-jedno od boljih djela srpske komedije(nije da je mala konkurencija)
Anarion
:pray: :pray: :pray: :pray:
moj dobar drugar
....sad kad promijeni avatar u skladu s tim :|
@pseto,imaju dobre ganove jelda :(
EDIT:kad dolazi District 9 u kina?????????????
Bridge to Terebithia
- očekivao sam pustolovinu, nisam je dobio. Ali film nije loš, zabavan je iako nema avanture, nema dovoljno mistike itd.
6/10
Sljedeće gledamo Serenity.
Odgledao Hangover koji je prokleto fenomenalan i odavno nisam bolju komediju ogledao. 10/10. Čisto, film je ftw bez grešaka. Ako kome nije mrsko, može preporuka kakve komedije?
Meni je dobro sjeo Bruno..ali film nije za svakoga.
= Citat =:
Izvorno postao Sgt. Bull
Nakon Hangovera, dobar dio komedija izgubi čar pošto mu nisu niti do koljena :D U proteklih 5-6 godina, nećeš naći konkurenciju Hangoveru :pray:
hot fuzz je isto perfektan. samo sto nije tolko reklamiran/poznat :(
Sjetio sam se jedne fenomenalne komedije koja me je jako ugodno iznenadila...nije najnovija ali nitko ju ne bi trebao propustiti.
Clerks II
:thumbs2: :thumbs2:
Film je prepun ovakvih :rotfl:Sfora...parodija na buffalo bill-a iz Kad jaganjci utihnu klik....
Serenity
- odlicno je snimljen, prica je zanimljiva, akcija je dobra, tucnjava odlicna, ali likovi su strasno losi i nezanimljivi. S nikime se ne povezes, totalno si ravnodusan kad netko umre. Sve super, samo je karakterizacija i dubina likova na samom dnu.
7/10
Kad nisi gledao seriju (ovo su doslovno isti likovi). :)
I glavni negativac je odličan, onako prokleto smiren kao da je pod sedativima čitavo vrijeme.
zato su ti i rekli da pogledaš prije seriju ;)
EDIT : vrajži arbiter me pretekao :(
Jebiga, glup je uvijet da moraš prvo pogledati serije kako bi ti film bio bolji. Film se mora kvalitetno odvojiti od serije u jednu cjelinu. Ovako likovi nisu uopće razrađeni u filmu, očito da fakat moraš pogledati seriju kako bi se povezao sa likovima.
Glavni negativac je OK i kapetan nije loš, oni su koliko toliko dobro ispali u filmu. Ali čitava posada Serenitya nema pozadinu, obične ljušture u filmu. Budem seriju nabavio prije ili poslije, znam da idem krivim redom, ali jebiga, trebao mi je film za danas :D
@Sgt. Bull
Da, dobra komedija ti je Sex Drive. To mi je Izgubljeni prepoučio i film je vrlo dobar, fino sam se nasmijao :D Nabavi verziju bez cenzure :pray: :D
Evo baš gledam V FOR VENDETTA po tko zna koji put. Super film!
Ne kontaš, ovaj film se ne može razdvojiti od serije jer nije samo da ima iste likove + nekakva random radnja već pokrije neke arcove iz serije.= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Shvatiti ćeš kad pogledaš.
The Boat That Rocked
http://thecia.com.au/reviews/b/image...d-poster-1.jpg
Nije loš film, samo što je meni bio poprilično dosadan! Nakon njega sam išao spavati i usnuo sam san vrlo sličan filmu, samo što je kraj bio totalni bloodbath (neki lik doletio i poklao ih sve)!
Slicna stvar kao i kod Death Notea.. Samo što kod Death Notea ako pogledaš filmove prije animea, filmovi ti budu glupi a i spoilaš si anime, a ako pogledaš anime prvo, filmovi ti budu još gluplji...= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
a ne,uopce pa mu nisam reko da pogleda seriju prije,nakon serije film je 9,5/10,ma,bas me briga.= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Sgt. Bull, Hot FuzzSje zasigurno najbolja komedija u zadnjih 5 godina, s tim da nisam pogledao Hangover, ali sumnjam da će moć ovo nadmašit.
= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
Hvala na preporuci :D
@Duke of Earl
Hoće, ako bude zabavan kroz cijeli film! Jedini problem Hot Fuzz-a je to što je pomalo dosadnjikav prvih 20-ak min.! Kasnije je predobar!
Umro sam od smijeha :>= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
@Bartuc & Duke:SOk, hvala na preporukama. Evo upravo sam odgledao Crank i nije nešto. Nikako mi nisu jasni glumci poput ovog Stathama koji jednu ulogu u piš filmu poput Cranka odglume poprilično dobro dok ulogu u filmu poput In the name of the king odrade kao da se zaglavio na tuti. Crank je onako, prekratak, malo previše golotinje (smeta mi to u akcićima, cijela vrsta filmova pati od istog poremećaja a to je bezpotrebna golotinja) za moj ukus, sve ostalo je ok, 6/10.
= Citat =:
Izvorno postao McPingvin_v2.0
Hoćeš reći da samo takva i postoji? :D
Ne, nego da sam umro od smjeha gledajuć tu verziju :D