CLG pokosen zadnji match... xD
Printable View
CLG pokosen zadnji match... xD
Nisam gledao :(
@smiješni gif: haha :D
TSM vs aAa .... jako dobro odigrano, skoro podjednako. Na kraju :
da, baš je bilo napeto, iako sam ja za aAa navijo :(
Btw, prvi dan, ne znam jel itko gledao.
Ugl, neki match i kamera u kutu snima nekog igrača. Kada ono iza njega neki lik ima masku od troll face-a... Na kraju su ga stjerali :roll:
hahaha jebeno:D
aAa odnio pobjedu sad
FN vs EG to se cekalo :P Prvi match mi bio nah, ovaj drugi je dosta napet
Yep our continent is better :)
OMG zadnji match *_* prenapeto bilo :D sutra u ponoc finale xP
Sušei car. Ocekujem njegov gragas skin :)
Koji je to bio? Da znam da mogu pogledati kada ću imati vremena :)= Citat =:
Izvorno postao ponco1234
Onaj sa dugom kosom crnom, malo jaci :) FN team= Citat =:
Izvorno postao The Fury
Epik vs Fnatic 2. runda :D Iiii Fnatic nam odlazi u finale, bilo bi mi super da Epik uspije pobjediti TSM i aAa pa da ih vidim opet protiv Fnatica :P= Citat =:
Izvorno postao The Fury
Jesam ja jedina osoba na EU serveru koja u zadnja 3 dana nije uspjela odigrati nijednu igru, zbog stalnih quouea od 2 sata, busy servera, crashanja i čega sve ne. Najradije bi se prebacio na US server, ali mi se neda opet kretat od 1. levela :(
Ja odigro uredno 3 gamea.. Jedino jučer navečer je prcalo.
Duke, sutra oko 22/23?
Ja sa spajam tek poslije 17 h, a tad im izgleda počinju najveći problemi :(
A sutra nisam doma navečer, ali vjerojatno mogu u srijedu navečer.
Mož!
Hoces se mijenjati za acc? Ja bi na EU:(= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
Ma to za US server je više izraz frustracije, ali stvarno ti iskreno preporučam da ne dolaziš na EU server ako igraš više od jedne igre dnevno, ili ako samo navečer možeš, barem dok ne poprave ovu situaciju.
meni su na NA serveru bili uredni delayovi od 15 sekundi svako par min
Tko je ovaj iz FN tima ? http://i56.tinypic.com/2b2mgy.jpg
bas je zgodni :D
Steta sto tsm nije u finalu, za njih navijam od pocetka a i bilo bi lijepo vidit eu vs us u finalu
OK, gledam sad aAa vs FN i po teamcompovima sam prvo mislio da će aAa ubit boga u FNu, ali dude... FN igra BIJESNO!
Gledate?
Druga igra mi je bila najdraža, djelom zato jer sam nekako navijao za aAa, iako su francuzi X)
Ali da, gg, vrlo zanimljiv turnir
Ne, fakat su dobri aAa, ali Fnatic je bolestan. Stvarno su ih u svakom fajtu tako dobro nadigrali, baš... genijalno. Bilo je ultra gusto, do negdje 30. minute su bili sa ~500 golda razlike u goldu. Ali onda dva katastrofalna teamfajta kod Barona, bar za aAa... Iznenađujuće, s obzirom da je aAa furao dva TDPSa, od kojih je jedan vrlo T a drugi vrlo DPS, dok je u fizičkom dijelu FN imao samo Warwicka za neki TDPSić, i dva magea, od kojih je jedan bio squishy kao... neznam... breskva. Po teamcompu sam stvarno mislio da će aAa dobit zbog Corkijevog veilbustera i Irelia/Jarvan kombinacije.
Da, baš je na baronu bio sjeb kad je Janna bacila ult i izbila ww-a ja mislim iz malzovog ulta.Ali generalno su bili vrlo blizu, mislim da ih je najviše sjebao Karthus, kad god bi krenuo teamfight on bi ih ili razbacao okolo dok bježe od onog kruga ili bi ga fokusirali i onda bi ih sjebao ultom.
manje vise misljenja sam da se opet igra turnir, FN bi ga opet osvojio koliko mi djeluju dobri. Sushei je vjerojatno i bio MVP championshipa.
samo da pitam, azijati nisu igrali kolko kuzim?
Koliko sam ja skužio nisu se uopće kvalificirali...= Citat =:
Izvorno postao Lord Ragnarok