Mjenjam Skyrim kartu za Bioshock, Dead Island, Kerbal, Prison Arhitect, Reus ili Torchlight 2 kartu.
Printable View
Mjenjam Skyrim kartu za Bioshock, Dead Island, Kerbal, Prison Arhitect, Reus ili Torchlight 2 kartu.
Kupio Heroes VI, skinuo, pokrenuo i skužio da koristi uPlay. Ništa, probam se ulogirati na uPlay kada odjednom :"There seems to be a problem with your internet connection.". uPlay ne funkcionira. Googlam problem ima par rješenja nijedno od njih ne proradi. Jebo Ubisoft i taj kurčevi software.
Sada moram pirateatiSigru da ju mogu igrati.
^ Klasika :)
Ja uzeo F:NV za 5 ojra. Nisam dosad igrao nijedan fallout, ali prolistao sam većinu teme sa foruma i stvarno zvuči zanimljivo i neloše.
New Vegas je sad 2,49 eura. Nek mi netko kupi Mortal Kombat u zamjenu za ovu informaciju.
Sent;)
kak sad funkcionira carina od kako smo u EU ?
čital sam neš da iznat 22 eura se plača neki postotak PDVa na cijenu paketa, ispod 22 eura nema carine...
dakle ako uzmem sa Game.co.uk igru u vrijednosti 40 eura, to se carini ili mogu prodavaču poslat mail da napiše da ne košta više od 20 eura ?
pitam, da znam, pošto cu naručit neke igre kad ps stigne....
Mislim da nema više PDV-a ni carine ako naručuješ iz EU...al nisam 100%..negdje sam pročitao da se pošiljke tretiraju isto kao da naručuješ iz RH...
Ako naručuješ iz EU, nema carine i pdv se plaća u zemlji u kojoj kupuješ (već ti je uračunat u cijenu).
Ako kupuješ nešto van granica EU, do 22€ plaćaš samo poštarinu (ili je ne plaćaš, ovisi šta i gdje kupuješ), od 22€ do 150€ plaćaš 25% PDV-a na ukupnu vrijednost pošiljke, dok iznad 150€ na sve to još ide 10% carine.
e super onda ^^
danke
Katastrofa, mičem ja to govno sa wishliste, dobro da si se javio, hvala.= Citat =:
Izvorno postao Grim
Steam toliko trokira da niti nemrem obrisati sa wishliste :/
Skinite Enhanced Steam addon. Od najkorisnijih stvari je upozorenje za drm i poruka u slučaju manje cijene na amazonu ili drugim stranicama,
http://i42.tinypic.com/w0jfwm.jpg
http://www.enhancedsteam.com/features.php
Jebote, brat me tlači da hoće kupit Castle Crasherse od svojih para, ajde igrat ćemo zajedno. Okej.
Trebaju nam dva kontrolera.
U pičku materinu :(
Highlights...
Max Payne Bundle = 3,74€
Commandos Collection = 2,99€
Hitman Blood Money = 2,24€
Bard's Tale = 1,74€
Ja taman jučer odustao od kupovine Knife of Dunwall i opa, dobijem ga od frenda.
Smrade. Ja nemam Steam mecenu, čak ni za rođendan. :(
feels.jpg
:(
Jel vredi ovaj Mark of Ninja za 3,74€? Koliko traje playtru?
Petnajstak sati.
Vrijedi.
Uzeo i ja to, posvuda je hvaljena. Izašla me 1.57€ s kartama 8)
Čitam "review" od Bulla na steamu, kaže da traje 4 sata. Rađe bum pričekao neki indie gala sale i ubosti je za 1$ uz još par igara. Nisam nahypan da je moram imati odmah, tak i onak niš ozbiljno ne igram već tjednima i gadi mi se bilo kaj početi, nemam opet volje za ičime :/
= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
I feel ya bro :(
To je zato što ove godine ništa dobro nije izašlo.
Gunslinger je izišo.
Ja sam pak ove godine prešao 12 igara, a inače mi je prosjek jedno 10 igara godišnje.
Ja sam toliko malo igara za života odigrao zbog dote, dote 2 i coda 2. Potrudit ću se nadoknadit to uskoro 8)
Ja samo igram i imam toliko igara za odigrati i kupiti da neću sve stići za ovih praznika.
Samo uživaj u ničemu, master raso.= Citat =:
Izvorno postao Xero
Kaže PS3 lel
Treba nekih 6-7 sati za Mark of the Ninja. Pogotovo ako baš igraš stealthy. Ak ideš u killing spree onda je gotovo i prije. S obzirom da je jedna od najboljih igara prošle godine, vrijedi 4 eura.
Glavno da Windwalker može igrat remek djela tipa Deadly Premonition.
= Citat =:
Izvorno postao Hexfire
Ali grijeh je propustit sve kolektiblse. Priča je zanimljiva.