Braid, Haven & Hearth i Machinarium.
Printable View
Braid, Haven & Hearth i Machinarium.
Borderlands
I prezabavan mi je, zasad.
Dok sam zadnje dvije igre koje sam prošao (Dead Space 2 i Tomb Raider Anniversary) mogao igrati svega 2 sata u komadu prije nego se umorim, Borderlands sam igrao preko 3 sata bez da sam osjetio da je vrijeme prošlo.
Jedino mi se čini da bi mogao brzo dosaditi, ako ne ponudi neke zabavne cut-scene i animacije.
A sve se bojim da ih neće biti, ipak je ovo nekakav shoot&slash RPG.
Nadam se da će mi ostati zabavan što duže.
Psychonautsi opet lol
LeagueofLegends
SWJK: Jedi Academy.... prošlo je stoljeće odkad sam ovo igro zadnji put, čudi me da je mp još aktivan :pray:
Minecraft... sto reci osim :pray: :pray: :pray:
Red Alert 2, sovjetska kampanja, nakon čega ću vjerojatno preći istu u jedinici, samo zbog još više kul cut-scena (Staljin 8) ).
Dead Space2, Guitar Hero 3 i Super Meat Boy.
Velvet assasin
Kakav je taj Velvet assasin?
TDU2
:pray:
i ja bih ali mi nemote na sedmici to :/
A ono, neki pokušaj splinter cella samo ženska...iritantni vojnici koji sve vide naravno, doza morfija i letiš po nivou i ubijaš sve...a ono nije loše, ali je za igrat kad nemaš baš niš drugo... :|= Citat =:
Izvorno postao Tsaя
I dalje SC 1. Nisam je imao puno vremena igrat zadnjih dana. Jos uvijek mi je fenomenalna igra. Ne znam kako sam do sad propustao ovo zlato. Jedino mi je krivo sto sam 2 puta zapeo pa pogledao volktru. 1 put se stvarno ne bih sjetio ali za drugi sam bio nestrpljiv. No dobro, donekle si opravdavam to jer slovi za tesku igru.
Bioshock. Zazelio se :)
DA, teža je od svih ostalih. Kasnije su dodali sve više i više pomagala i olakšali je...ali originalni Sam je najjači :)= Citat =:
Izvorno postao Falus
Wolf.
ET, jel.
Aim mi se dosta poboljsao, ali i dalje sam pri dnu. :(
Atm. DC Universe Online, Deadspace, CoD 4, Black Ops, SWAT 4
COHO
- igra je super. Dal igra jos neko?
Plants VS. Zombies.
Donio u školu na informatiku, cijeli razred zaludio za igrom. :)
probao conflict-denied ops,iss pa nisam goru igru u zivotu probao,uninstall odmah...
poceo sam igrat dead space 2 sada,jos na prvom chapteru...
NBA Live 2004
:pray: :pray: :pray:
Piknuo neki dan Just Cause 2 i malo sam to igrao.
Poprilično je zabavno.
Fallout: New Vegas (FTW) :pray:
sniper ghost warrior.
okej je za ubit cajt
Saboteur. Fina atmosfera i boje.
Medal of honor 2010...nisam uopce dao priliku igri, al sad izokrecem sve moje preduvijete o njoj...igra je predobra...zvuk, grafika, igrivost...iznad prosjeka!
Risen,igra mi je sasvim ok,samo borba sucksa,namjeravam zapocet dead space 2
SC COnviction malo preko tunnglea u lanu. DObra stara zajebancija u coopu, ludo, svakako probati.
Champions Online, fora je, sviđa mi se stripolika grafika.