:D mad dog 2 sam beskonačno puta prošao
nešto bliže fps-u,nema akcije u desperadosu.
ili može bilokoji fps/tps da nema nikakve veze s ratovima ili vojnicima
Printable View
:D mad dog 2 sam beskonačno puta prošao
nešto bliže fps-u,nema akcije u desperadosu.
ili može bilokoji fps/tps da nema nikakve veze s ratovima ili vojnicima
[quote=Konšiljer]sam & max epizode su povezane,čak obe sezone su međusobno povezane[/quote:1yh23a21]= Citat =:
Izvorno postao "baldrick_":1yh23a21
mhm, ali ne tako direktno kao tomi.. u tomiju se jedna epizoda nastavlja direktno na kraj druge
što se westerna tiče - outlaws. jes da je debelo zastareo, ali zbog cell shaded međuanimacija, muzike i atmosfere generalno vredi odigrati. baš down and dirty western. i naravno gun.
Outlaws :pray:= Citat =:
Izvorno postao Konšiljer
što mislite o igri post mortem?
EDIT:i avanturi po istoimenom stripu "Bone"
post mortem je ništa posebno ako te zanima priča - zanimljiva je ta atmosfera s obzirom da toga nema mnogo u avanturama (okultna ubistva), ali je previše kratka, pa su i likovi nedovoljno razrađeni, kao i radnja.. zagonetke su većinom mistolike i prilično su zaguljene i dobre.
Mislim da ima nastavak toga, Still Life ili nešto tako, čuo sam da nije loša igra, odigraj ih u paru :)
tražim neki rpg za pacifiste.
Tako nesto ne postoji :D .
daj pa mora bit neki rpg,a da se ne moraš klat stalno
Planescape Torment, više manje...
nije planescape ni blizu tome.
RPG za pacifiste bi bila avantura :D
Osim što igru moš preć sa samo dva fajta.= Citat =:
Izvorno postao Konšiljer
ne možeš.probao sam.= Citat =:
Izvorno postao KingMortal
ma možeš, al moraš konstantno da bežiš od neprijatelja.. to nije pacifizam, to je pičkizam. igraj alpha protocol, moraš da ubijaš samo bossove (njih 3-4)
to ne mogu pokrenuti...
jel ima koji rpg da je dosta sličan bloodlinesu,mislim po sustavu interakcije s likovima i dijalozima.
pa torment.. a sastav interakcije je često isti u rpg-ovima, uzmi nešto od biowarea
kakve su igre jade empire,baldurs gate i neverwinter nights(ili 2)?
Najsličnije Bloodlinesu ti je Mass Effect, naravno što se dijaloga tiče.
Baldur's Gate je vjerojatno najbolji RPG svih vremena. Neverwinter Nights je odličan, ali nije bolji od BG-a, prva expanzija SoT je više manje nja, druga expanzija HotU je odlična. Neverwinter Nights 2 je sa tehničke strane smeće i ne želim mu uopće dati priliku da me impresionira pričom ili bilo čime drugime. Jebeš igru iz 2006 koja trza na današnjim strojevima.
Talk about it.
Trenutno igram Gothic 3..
:( ...
Bolje je Crysis isao neg ova prokletija.
Ok trzanje,ali posle oslobadjanja 3 Grada od Orkova,ubije me svinja. :? Opet. :cry:
Predlozite neke igre novijeg datuma da igram sad preko praznika, s puno akcije.. :D
I nemojte rpgove, smrde mi svi osim Fablea.. xD
Singularity će ti se svidjeti ako voliš fps igre.
TES:Morrowind= Citat =:
Izvorno postao blood4me
To ti je odlična akcija,ogromno kao Just Cause 2,i više
ipak ima elemenata rpg-a ali nećeš baš uočiti... :thumbs2:
@blood4me: Metro 2033 - FPS, Just Cause 2 - sandbox TPS.
Ne samo da nije ogromno kao kolosalni svijet iz Just Causea 2, nego je sićušan. Jedino što su usporili kretanje likova tako da ti put duže traje.= Citat =:
Izvorno postao Konšiljer
ne bih znao,nisam igrao :(
Hvala, probat cu sigurno.. : )
Ako netko ima jos kakvih prijedloga, pucajte :D
Devil May Cry serijal, iako mislim da su samo zadnja dva za PC
igra je stara....sa sega sustava neznam tocno kojeg...probao sam traziti pod terminator ali nema...evo slike pa ako netko zna
http://slike.hr/slike-male/s/slika023_f1ffe.jpg
9P1Y4j1H55w
nesto na ovu foru
Ček, šta? Morrowind akcija, sa elementima rpga koji se neče uočiti? Nemoj ga vodit na krivi put ako sam nisi odigrao ili istražio o igri= Citat =:
Izvorno postao Konšiljer