tako je, nemojte svirati treš i pokvariti se, svirajte jebeni threš i buditi pre super mega awesome!= Citat =:
Izvorno postao Drugs Bunny
:pray:
Printable View
tako je, nemojte svirati treš i pokvariti se, svirajte jebeni threš i buditi pre super mega awesome!= Citat =:
Izvorno postao Drugs Bunny
Imam super ideju.
Hajdemo se igrati na domine.
Ukrao sam ih iz trgovine.
Domine.
Imam i ja ideju, dajte mi death metal preporuke. Mora bit catchy, s verse-chorus-verse-chorus pjesmama (dakle nikakva progresiva) i hrpom blastbeatova. Nešto tipa Kataklysm, Behemoth ili Aeon.
Dying FetusSmi prvi pada na pamet, Killing on Adrenaline album. Onda KrisiunSmožda, zadnji album pogotovo. I Colossal Titan Strife od KronosaSmi je onak Über catchy i tak to.= Citat =:
Izvorno postao Mafioz0r
I da, poslušao sam zadnji album od Rotting Christa. Poprilično je dobar, fina doza melodije, ali sumnjam da će me držati duže vrijeme. Jesi poslušao ti Project Hate, zadnji album ?
amon amarth. u nedjelju ti je koncert :)= Citat =:
Izvorno postao Mafioz0r
Odmah da pocnem zicat...Ovako,ukoliku glasanjem PUBLIKE iliti VAS u petak 27.3 dobijemo najveci broj glasova na www.minival.comSsvirat cemo na INMUSICU sa dimmu borerima,anthraxom i ostalima.Zato ovom prilikom zicam po stoti put sve prisutne da u razdoblju od 20h-24h glasate za nas na toj stranici ili smsom na broj koji cu ostavit uskoro.Eto to bi bila najveca svirka za nas.Hvala svima:)
verse-chorus kazes...probaj sa Bloodbath(Swe)(Mikael iz Opetha je na mijestu vokala), Hate(Pol)Sto obavezno nabavi, death/black s primjesama industriala i to album Anaclasis - Haunting Gospel Of Malice And Hatred, svidjet ce ti se(iss, idem ga slusat sad :) )= Citat =:
Izvorno postao Mafioz0r
HypocrisySmeni su draza starija izdanja s anti christian tematikom dok je jos Masse iz Dark Funerala bio vokal(pogotovo Osculum Obscenum album) al i nova su ti ok s alien tematikom:)
ZyklonSbend u kojem ti je sad cijela ekipa iz Emperora(osim vokala), sviraju death/black s malo industriala u pozadini, jako dobro, ugl probaj :D
novi album
Salute - The Underground!
Salute
ako ovo ne volite, možete se prestati pretvarati da ste metal!
mastera, zato što znam više teksta nego od cowboys from hell, a i duža je pesma.. baladu ne bih voleo da čujem na svirci, osim ako nije nešto epsko, da se naježiš (fade to black, na primer).= Citat =:
Izvorno postao MasaKrisT
u svakom slučaju od thrasha najradije bih da čujem blackened.
a master je preisfuran to je jedini bed,mozda cemo chtulua vidjet cemo...pantera je opet specificna...ali bit ce jedna epic stvar za hevijanere,da se krv ledi:)
možda ktulua ? ne možda, već morate :D
Zna li tko šta ima onaj veliki box zadnjeg albuma Metallice?
Onaj box kaj izgleda ko lijes? Kaj je unutra osim cd-a?
A box je veličine lijesa za dijete od 5-6 godina :o :?
Prvi rezultat na Googleu za upit Metallica Death Magnetic Box Set :roll:= Citat =:
Izvorno postao Commander Dawg
S* 1 "Death Magnetic" CD (exclusive digipack version)
* 1 CD with demos of songs from "Death Magnetic" (10 songs)
* 1 "Making of 'Death Magnetic'" DVD featuring never-before-seen material
* 1 exclusive "Death Magnetic" t-shirt (only available with the box set)
* 1 "Death Magnetic" flag
* A set of "Death Magnetic" guitar picks
* 1 fold-out, coffin box, poster with pictures of the band members
* 1 USB memory stick with METALLICA logo (enables digital download of "Death Magnetic" album)
Nice :D
thanx
šta biš pokušao strpati unutra maloljetnicu koja ti nije dala ?= Citat =:
Izvorno postao Commander Dawg
tebe u komadima :D
Za one koji ne znaju, GorgutsSse okupio i rade na novom albumu :cry:
Evo što kaže Luc Lemay:
Za više informacija, http://www.lambgoat.com/news/view.aspx?id=12419. I ono, novi bubnjar je John Longstreth iz Origina, jel trebam još nešto nadodati ?= Citat =:
"After all the posts on metal websites and forums lately, I've decided that it was time for me to confirm all the rumors about Gorguts making a new record! So, yes I've been working on new material since August/September 2008.
da, koji su ti ti?
Ma nikoji, samo jedan od najznačajnijih i naorginalnijih Metal bendova u zadnjih 20 godina.= Citat =:
Izvorno postao baldrick_
Nemoj me :pray:= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
Ovo mi je definitivno uljepšalo dan.
ko je gorguts :(
GorgutsS :(= Citat =:
Izvorno postao King tiger
brutal chaos je bolji.
E oko tog bi se već dalo raspravljat.= Citat =:
Izvorno postao King tiger
akustične gitare može, ali klavijature nikako.= Citat =:
Izvorno postao LL21
:rotfl: :pray:= Citat =:
Izvorno postao baldrick_
Alah ist krieg.
btw. svidja mi se gorguts
but don't be fooled.. ja volim i misantropical painforest
http://www.metal-archives.com/band.php?id=30945
da cuo sam tu vijest, ocito da je reunion bendova sad in...carcass, pestilence, cynic pa i gorguts sad...ugl nitko sretniji od mene :)= Citat =:
novi album...bas me zanima dal budu nastavili sa starijim zvukom s prva dva albuma ili cudom s obscure? u krajnjem slucaju mozda naprave nesto skroz novo, s Longstrethom na bubnjevima nema granice :D
Zaboravio si i Atheist. Njihov album čekao kao... Ne znam kao što, ali znaj da ga jako čekam :)
da vidis njih sam zaboravio, ceka se album, ceka :)
inace nedavno je izasao novi Pestilence...i uopce nije los
jedini album koji sam ja stvarno čekao je death magnetic, ne volem celokupnu diskografiju nijednog drugog benda (a i nisam toliko upoznat sa istom) sem metalike, ono je baš bila groznica, sad znam da ću da preslušam novi wolfmother, slayer, anthrax, megadeth ali nema tog isčekivanja, jbg.
Ne da nije loš, nego je prokleto dobar :)= Citat =:
Izvorno postao mortician
ajmo preporuke deatha :shy
sta slicnije deathu ako moze (bend)
Kaj se tiče onih death metal preporuka, poslušo sam par pjesama od svih bendova i uglavnom su mi se svidjeli, osim Possesed (sry, LL21, old school death metal mi baš ne leži).
Krećem s Kronosom, album Collosal Titan Strife i Zyklonom, album Aeon. Za Zyklon znam nešto više od godinu dana, kad sam čuo Psyklon Aeon... otad mi se ta pjesma dosta puta vrtila na YouTubeu, al nikad ih nisam opširnije poslušo.
Hate je sljedeći na listi čekanja. :D
Nego, Duke, poslušo sam In Hora Mortis Nostrae - moram priznat, puno bolje od "Hate, Dominate...", makar mi se čini da su smanjili industrial elemente. Ne bih mu dao savršenu ocjenu, ali prilično je blizu tome, recimo 96%. Nego, upravo se vrti Crawling through the infinite fields of carnage, na 3:20 se čini ko da Evanescence slušam. :)
ne može= Citat =:
Izvorno postao Norther
Sadistic Intent
Death Breath
Obliteration
a sad uživaj
svakim slusanjem sve bolji i bolji :D= Citat =:
http://dnevnik.hr/showbizz/zanimljivost ... bendu.htmlS <- tru metal
Kriegktor!
black fucking traktor ist krieg!