'Svi ste dobili 300RPa? Tarp?
Printable View
'Svi ste dobili 300RPa? Tarp?
Receive a 300 RP Bonus with a Riot Points Purchase! Posted by Moneypenny on Thu, 12/22/2011 - 03:20
Summoners!
This holiday season we will credit your account with an additional 300 Riot Points for a single Riot Points purchase between Wednesday, the 21st of December, and Monday, the 9th of January at 00:00 UK Time! Whether you’re anxiously awaiting Viktor’s release, have an overwhelming desire for a special Snowdown Showdown skin, or want to take advantage of some of our sales over the period, we hope this little holiday bonus helps out with your purchase.
To receive the bonus Riot Points, just head over to the League of Legends Store and click on “Purchase RP” and complete a purchase with any payment method. This promotion will only apply to a single Riot Points transaction made within the period, and your extra Riot Points will appear shortly after your transaction is confirmed. Please note, it may take up to five minutes for the additional Riot Points to be credited to your account and may not appear until you initiate an item purchase in the Store.
Happy Holidays, summoners!
Svi smo dobili 450 rp :D tamna da mi još lord morde dođe na popust i ko Bog
uzeo sam reverse annie :D
yay free 450 rpa
Mocna li je ta mala, jedini joj je minus mali range ali u team fightu to joj ne predstavlja ama baš nikakav problem :)= Citat =:
Izvorno postao Freddy
Meni jučer usred meča pukne veza, tako da niš od bonusa :(
Zaračunali ko leave i dobio ban :roll:
Dibio si ban samo zbog tog jednog leava ili si vec nakupio tijekom karijere?
nisam igrao mjesec dana i sad opet igram, odigrao 7 rundi i nisam vidio da netko igra s ahri ili s viktorom, kak to?
Danas uzela Karthusa, jej! Dobar je lik.
Viktor, pa taj još nije vani... I think.
nop nije on vani.
ahri je dosta brutalan heroj al previse ljudi failaju s njome
= Citat =:
Izvorno postao Frost Commander
Dan prije sam leavao 1 meč. I to je sve :/
fuuu fali mi 14 rpa za reverse annie :(
Napiši supportu poruku i nacrtaj neku sliku pa ti budu dali tih 14 rp-a.
na ESLu se kuha veliki Božićni event u više igara sa nagradama u svakoj, a naravno tu se nalaiz i LoL!
više o tome u njuzu
http://www.esl.eu/hr/news/180360/Veliki ... -na-ESLu-/
chuxie malo pripazi na pravopis u ovako ranim jutarnjim satima ;)
fixed, tipkam u mraku u 3 ujutro, to nije moglo dobro završit nikako :D thx= Citat =:
Izvorno postao Looky
Maja, koji ti je in game nick? :D
http://i.imgur.com/1sWaB.png
Opa :D
jebemti tu ahri kad krene skakat..
neko preporučiti nekog ranged ad carry a da je lagan za igrati?!
Ashe i Tristana.
probao sam ashe,nije baš za mene,tristanu ću probati :)
Cait je isto dobra za pocetnike
graves takoder...jos je i na akciji
tnx na savijetu, upalilo je :D= Citat =:
Izvorno postao KiwiCRO
Nema problema. Dobi su što se toga tiče.
Nego dali je još netko dobio email od njih za oniih 450 RP-a ali nije dobio rp-ove?
http://euw.leagueoflegends.com/board/sh ... p?t=535341
Ahri cosplay :shock:
Došao je Viktor
kupio sam ga, okej je, ult mu je super
AHRI :pray: :pray: :pray:
Neam pojma, meni je ovo dosta uznemirujuće. Valjda zato što nemam fantazije o jebanju mutiranih lisica. Baš sam čudan.= Citat =:
Izvorno postao The Fury
Unkn0wN i ja mislimo osnovati klan za igranje ranked igara na NA serveru. Zainteresirani neka se jave, nickovi ingame: Ass4ssiN, Colossus101. Cilj nam je saznati koliko ima aktivnih igraca u RH i susjedstvu.
FURRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR= Citat =:
Izvorno postao The Fury
Necron add me: IlluminatedLooky
[quote=Duke of Earl]Neam pojma, meni je ovo dosta uznemirujuće. Valjda zato što nemam fantazije o jebanju mutiranih lisica. Baš sam čudan.[/quote:1q9vfrjy]= Citat =:
Izvorno postao "The Fury":1q9vfrjy
bas sam isto pomislio kad sam otvorio link.
http://www.reddit.com/r/leagueoflegends ... ith_sivir/
lol, kiwi, disi? Kak je otišao džanglat :pray:
Scored a penta and the whole enemy team is dead ? TIME TO JUNGLE!
:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
Tu sam još junglam. :D
Bilo je nekih 5 minuta deranja na team speaku a onda sam se sjetio da bi mogao napraviti nashora.
Also:
Obrisao LoL. Kad te dvaput zaredom na 30. lvl baci u tim koji do 20. minute ima score 0-19 nek ide u prozor.
Iskreno meni dođe da roknem monitor šakom kada mi tako game krene/završi
necu sad spominjati lvl6 soraku bez ikakvog heala u mom laneu