@ Delirium
Knights of Honor?
Printable View
@ Delirium
Knights of Honor?
Zna li neko dali ima za uzet original igra,Farming Simulator 2011.Frend i ja se zagrijali pa bi probali malo online.Ali ne mogu nigdje nac.Inace negde u Osijeku ili Vinkovcima ili okolo.Ako neko zna nek odg ili u inbox posaljite :)
ty
Ili si troll,= Citat =:
Izvorno postao Demon Hunter
ili stvarno neznam šta da ti kažem. Zaposli se na pravoj njivi. Oko Osijeka i Vinkovaca ih imaš na pretek.
Brat i ja tražimo nešto novo za igrat udvoje preko LAN-a. Igrali smo dosad Diablo II i Titan Quest pa najradije nešto slično tome, iako dolaze u obzir i shooteri. Strategije ne igramo. Uz to, tražim i nešto zabavno za igrat jedan protiv drugog. Puzzle Quest 2 nam je izgledao kul, ali nema versus podrške za PC. Igrali smo i Yugi-oh, koji nam je bio zabavan iznad svih očekivanja. Ako ima nešto slično tim igrama slobodno nabacite prijedlog.
Najveći problem je moj Lenovo N200, koji se muči čak i sa Titan Questom. Znači, igre bi trebale biti ili starijeg datuma, s podrškom za Win 7 ili grafički nezahtjevne.
Zahvaljujem na prijedlozima.
Nedavno je najavljena neka igra koja se igra sa pravmi gitarom. Dakle spoji se na komp i rokaj...
Mislim da još nije izašla... Treba mi ime igre. Jel zna ko o ćemu pričam? :roll:
Pretpostavljam da ovo.
http://rocksmith.ubi.com/rocksmith/en-US/
E baš to. Od srca se zahvaljujem. :)
E vako,jedna malo starija igra,glavni lik je plavokos,ima psa,igra je ja mislim 2d avantura,sjecam se jedne misije,druge tocnije,neki gorila je u sredini i baca kamenje oko sebe,ti trcis sa psom i kliknes da bi poslao psa da bi uplasio gorilu,ostalo mi je sve mutno a jedino sto se jos sjecam je to da u prvoj misliji mozes stat na grablje i udare te one :D
To ti je broken sword, odnosno broken sword 2.
Igrao sam BS2 zadnji put prije 10 godina, ali mislim da si u krivu. Ne sjećam se nikakvog gorile :).
Ja se ne sjećam ni psa. :/
= Citat =:
Izvorno postao majstoro
Jeli možda ovo? Znam da se tu pojavljuje gorila.
Nije,ja sam kriv sto nisam spomenuo da nije pont & click avantura :D 2d je ustvari
I da,kad zelis izabrat misije,pokaze ti neku sobu gdje ljudi sjede a glavni lik im pokazuje na televiziji misiju koju cete vi odabrat,kao da je taj bio arheolog pa im pokazuje video sa putovanja,mislim ti igras normalno misiju,ovo sto sam spomenuo je kad zelis da izaberes misiju koju ces igrat.
Igra je nekako u prince of persia stilu
Znam da nije to najvjerovatnije, ali eto u svakom slučaju...= Citat =:
Izvorno postao majstoro
:)
Pas je dosta blizu početka igre kolko se sjećam. Na nekakvom doku, baciš mu pseći kolačić na platformu i onda padne u vodu :D.= Citat =:
Izvorno postao Kvothe
Trazim neku igru, simulaciju kladjenja..
Nogomet..
Ne za prave pare nego u neke bodove ili nesto, ali da se uzimaju rezultati sa pravih utakmica...
El ima tako nesto?
Jel' netko ovdje igrao American Conquest, ako da, cijenio bih da mi kaže je li vrijedan igranja (jednom polu-fanu Cossacksa).
Jel igra ko ikoji lego naslov, bilo star wars bilo indiana jones, i jel valjaju cemu. U SP, nemam kompanjona za co-op
Prvi i drugi star wars :pray: :pray: :pray:= Citat =:
Izvorno postao Falus
Igraj to!
Ja ga nabavio prije par dana, i igrao malo. Gle ako su ti se Cossacsi polu svidili, ovo bi ti se moglo svidjet dosta. Puno puno dorađenije od cossacsa, ali ovaj puta sa izrazenim Unit Stackingom, tako da se ne dogadjaju situacije da 10 000 jedinica stoji na 10 m kvadratnih, što se tikče principa igre je dosta slično kao Cossacsi, ipak je isti engine. Malo mi se više svidja produkcija jedinica gdje moras proizvodit 'seljake' pa tek njih u jedinice (nisam siguran dal je to bilo u cossacsima), u svakom slučaju dost je dobro. Eh, imaš i dvije stand alone ekspanzije za igru, njih nisam probavao...= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Sjecate se one igre Dark Messiah of Might and Magic, e pa bila mi je ok igra i bas mi se u zadnje vrime igra nesto tako slicno, ono bazirano na akciji, pa ako ima ko koji kvalitetan slican naslov nek preporuci.
Neka igra 10-300 mb,da je zabavna
Igrao sam audio surf-zabavno,plants vs zombies-zabavno,world of goo mi se ne cini nesto a za super meat boy jos razmisljam
I jos trazim neku horror avanturu,ako je horror komedija u nekom ukletom dvorcu onda je igra idealna,ako nista onda neku sto vise humoristicnu avaturu
Braid, Puzzle Quest, Tales of the Drunken Paladin, Osmos, Beat Hazzard (ovu zadnju samo ako želiš oštetiti oči :D )
A Vampyre Story? Eto, meni se nije baš svidjela no možda je baš ono što ti tražiš.
Nabrojao si 4 igre potpuno različitih žanrova. Glupo je pogađati što voliš.= Citat =:
Izvorno postao majstoro
NJOOOOH!
I da, ^ imas i horror avantura.
Zadnje sam probao Peggle Deluxe, isti developer ko i Plants and Zombies. Jako simpatično i zarazno, provjeri.= Citat =:
Izvorno postao majstoro
trazim igru di ste u ulozi kondoma i lovite spermice.sjecam se da smo to igrali pred jedno 8 godina na racunalu od frenda.danas postoji slicna igra za iphone-mr.cond.zna li iko kako bi se ta igra mogla zvat,pls help :oops:
Omg, tog se i ja sjecam, bila je na bug dvdu davno davno..
Ne vjerujem da ima igra slična Dark Messiah al ako ima i ja bi volio znati koja je.= Citat =:
Izvorno postao Wizard
alo ljudovi, nisam dugo ništa zaigrao, fax i ta sranja pa zapostavio gaming a pojma nemam kaj ima zanimljivog za odigrat.
da čujem preporuke, žanr nije bitan :)
od novog ili?
Ako možeš podnijeti stariju grafiku i izometrični pogled, odigraj Planescape: Torment koji naveliko owna sve RPGove u zadnje 4 godine.
Od novijih: Darksiders, NFS hot pršut, Dragon's Age, Mass Effect 2...
Starije igre: Uplink, Helldorado, Hitman BM ako nisi, Đijabljo 1
Ne owna.= Citat =:
Izvorno postao Chupacabra
Mora da je odličan kad Wedran tako kaže...= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Dobar je, ali ni do koljena npr. Demon's Soulsu.
Dobro pa su usporedivi.
Guglajte Demon's souls, pogledajte na wikipedia link >
Demon's Souls (デモンズソウル, RRRRIIIIDDDGGEEEE RACERRRRRR) is an action role- playing game video game developed primarily by From Software (with assistance ...
Koji vrag :pray:
Ane :pray: :pray: :pray:
I slažem se sa Arbiterom, kako možeš uspoređivat DS sa PS:T? Isto kao da uspoređuješ stolac sa paprikom.
Da, tolika je razlika pa si dobro reka
LOL.= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N