-
Re: Anime & manga everything related
Double post nyaa!
Pogledao epizodu 6 SEL. Whoa!
Puno toga novoga, u biti toliko da mi se nakratko učinilo da sam slučajno preskočio epizodu. KIDS me lagano podsjeća na Level Upper iz Railguna... Ali pretpostavljam da bi trebalo biti obrnuto. ^^
Lain-ina soba... Odakle joj sav taj hardware? :o
... Već sam počeo dobivati erekcije na to računalo a onda ga Knightsi unište. Pička im. :(
Iuzev toga, /facepalm.
Bilo mi čudno ranije kako anime nema OP i ED, da bi sada skontao da su ih u povećoj verziji koju sam nabavio sa BakaBT zbog nekog nepoznatog razloga makli. Fail. Enihau, fora su oba, iako mi se pjesma u ED-u manje sviđa nego li ona u OP-u, a nije animiran, nego praktički statičan... Ali zato ona slika.... NNNNNNNNGGGGHHH!
*cable fetish*
http://www.bonersgamesforums.com/ima...ome_smiley.jpg
-
Nisam još pogledao epizodu, no jako su male šanse da se kreće prema nice boat kraju jer se anime fokusira prvenstveno na humor (also, op i ed previše sugeriraju što će se na kraju dogodit) . School Days je pak priča za sebe jer se vidi kako iz klasičnog harema postepeno prelazi u nešto psihološkog i tragičnog. :)
Kad smo kod cable fetisha, pročitaj ovaj oneshot. :P
http://www.mangafox.com/manga/toriko...nanoko_15_sai/
Eda, FMA:B :))))))))
http://www.imagesforme.com/upload/7b22e1bd.jpg
-
Ma znam, ali fora je fora. ^^
Što se oneshota tiče, hmhm, ja sam taj koji ga je već odavno postao ovdje... :P
-
I mislio sam da sam ga već negdje vidio, heh. :)
Kad smo kod mangi, mogao bih već jednom Negimu nastavit. Već je i predugo na pauzi. :(
-
Meni je pauzi valjda 2 godine.
-
= Citat =:
Izvorno postao Raz
Kad smo kod mangi, mogao bih već jednom Negimu nastavit. Već je i predugo na pauzi. :(
Meni je bio na pauzi oko 8 mjeseci ili neš... Nikako mi se ne da čitati ogromne mange na netu. Ali! Sad mi je rođakinja posudila volume 6, tako da konačno nastavljam...
Pročitao sam 1 chapter u 3 tjedna.
/facepalm
Inače, volume 6 sam već ranije pročitao, ali eto, da se malo podsjetim... Želim pročitati dovoljno chaptera mange tako da budem up-to-date s radnjom pa da mogu pogledati OVA serijale... :3
-
Pokazivao ženi malo Cobru i onda se sjetila jednog predivnog animea, Candy Candy. Veli da je gledala kad je bila mala, a bogme sam i ja koju epizodu vidio.
I, tko je za to da ogledamo maraton? xD
-
Ja sam ranije pogledao epizodu 4 Kiss X Sis... Lijepa epka, romanca i tako to, ali premalo "almost hentai" scena po kojima je Kiss X Sis poznat...
A sad sam pak nastavio sa Sexy Commando Gaiden: Sugoiyo!! Masaru-san. Pogledao još 4 epizode... Masaru, Isusa ti nenormalnog retajnog. :rotfl: :pray:
Anime je, iako u jednu ruku i sam GAR, tolika sprdačina na GAR spike da je to nevjerojatno. Nisam se ovoliko cerekao od DMC. :P
Aral i Raz, svakako čekirajte. :3
I oh, samo da napomenem, na BakaBT izgleda kao da ima manje epizoda nego što piše na MAL... Ali to je samo zato što su prilično kratke pa su spojene u blokove po 8 epizoda.
-
= Citat =:
Izvorno postao Raz
Eda, FMA:B :))))))))
/cut
Urnebesna je OVA bila. :)
Inače, za rijetke Gundamu fanove... Bright slap.
http://www.imagesforme.com/upload/a3d20ea7.jpg
-
Pogledao još 4 epizode Sexy Commando. :3
Fufu, klubu se konačno priključila ona žena iz OP-a... Zove se Tomoe, nadimak joj je Moe-Moe [<3]... I totalno je opsjednuta brkovima. What the hell. :)
Izuzev toga, izgleda da su počeli prvi fajtovi, u pitanju je nekakva banda izumitelja/komičara [?]SThe Hair Growth Researchers... Wat? xD
Cleanup Princess!
-
Double post nyaa~!
Pogledao još 8 epizoda Sexy Commando... Sad i elijeni? :)
Other than that...
Masaru: People of ancient times used to have this wise saying: "Those who work may eat... Those who undress may drink coffe."
... Common sense nije jača strana ovog animea. :P
-
Fak, ova je klinka iz Arakawe toliko agresivna da je se i časni brat sa uzzijem boji.
http://www.imagesforme.com/upload/c3cec52c.jpg
:)))))
-
Pogledao Layer: 08 Serial Experiments Lain... Wow. Mindfuck! D:
Pogotovo za samu Lain... Idem odmah gledati dalje ovo ono.
... On a side note, Arisu is a naughty girl! http://www.bonersgamesforums.com/ima...ome_smiley.jpg
Izuzev toga, izašla je nova epizoda Angel Beats.
EDIT: Pogledao Layer: 09 SEL.
*shivers*
-
= Citat =:
According to Asahi Junior High Weekly, Chiba Prefectural Kogane High School adopted the uniform of K-ON!. The students of Kogane High hadn't worn uniforms but they decided to introduced one and K-ON! uniform was selected by the students' request. The teachers and the students are satisfied with the uniform because it's economical and made a good effect on the students' discipline of their appearance.
:)
-
Isse, FMA:B. :)
Hundredfold bravery! Thousandfold muscles!
/ultimate Brofist
-
Odgledao ovu novu epizodu Naruta, isuse boze ovo je nesto najbolje na svijetu, nemogu doc sebi... kako je ova epizoda... deeejm... :shock:
:pray: :pray:
Za mene zasad ne postoji nijedna anima koja je uopce blizu Narutu... ovo je remek djelo...
-
^Lolne.
Enihau, pogledao epizodu 5 Angel Beats... Isusati umro sam. :rotfl:
... To jest, barem na prvu polovicu... Nakon druge sam ostao skurcan. :(
Kako mrzim onu purple Haruhi i ostalu đubrad sad, nek umru do smrti. Tachibana love. <3
Other than that, wow, AB će ovim tempom posramiti i neke muzičke animeje... :)
Uskoro izlazi i novi insert song single.
-
Meni nije nešto bila epizoda. Izuzevši replay dijelova na koje sam se nasmijao, sve je bilo razvučeno bez da se išta značajnog dogodilo. Od koncerta nadalje je bilo dobro.
-
@blood4me, i ja volim Naruto, ali nećemo pretjerivat... :)
@PR3DAT0R, kuš! :P
Pogledah prvu epku Gungravea. Mislim da će mi se svidjet :D
-
= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Isse, FMA:B. :)
Hundredfold bravery! Thousandfold muscles!
/ultimate Brofist
^ This. Nemam ništa drugo za dodat. :)
(osim... f*kin cliffhanger)
-
-
-
= Citat =:
Izvorno postao Kostolomac
@PR3DAT0R, kuš! :P
Pogledah prvu epku Gungravea. Mislim da će mi se svidjet :D
:P
Inače, Gungrave, ane. <333333333
Iako hm, prva epizoda inače ima prilično drugačiji filing od ostatka serije... Onak, veći dio prve epizode je napucavanje uokolo, a kasnije toga i nema toliko... Bar ne do negdje pred kraj, enivej. Uglavnom, anime je odlična mafijaška drama/triler, sa lijepom dozom SF-a.
Usput, jedan detalj, kako su anime napravili tvorci Triguna... U jednoj epizodi može se primjetiti kako se likovi klade na utrke onih dvonogih životinja... Nojeva ili štaveć, koje koriste kao konje u Trigunu. :3
-
Kul, pripazit ću na to :D
-
= Citat =:
Izvorno postao Kostolomac
aww.. bio sam malo high tu noc.. .XD
Ali epizoda je epic... pogotovo kakashi na kraju :pray:
-
Pogledao epizodu 11 SEL.
Wow, prva polovica epke je bila kao recap serije na tripu. A druga polovica... Well, nije ni ona bila previše različita. :)
Počinjem shvaćati neke stvari, iako sam i dalje prilično mindfucked... Also, mislim da sam upravo u episode discussion threadu na MAL-u pročitao epski spoiler za ostatak serije koji je neki retaj napisao, bez odgovarajućeg taga, naravno. FFFFFFUUUU-
-
Konačno, peta epizoda Giant Killing-a je vani! Inače se gleda Cobra, kako awesome.
-
Zadnja epizoda FMa je bila popriično urnebesna, posebno mi se svidio dio sa Armstrongom i Curtisom XD
A sljedeća bi mogla biti opet pre-badass po sve sudeći, jedva čekam :D
-
Gledam Ghost in the Shell S.A.C, odlicno je, na nivou Cowboy Bebopa.
-
Naravno. Da se mene pita i iznad je, al opet GITS mi je no1 anime :)
-
Znas kako, CB i Gits su koliko slicni toliko su i razliciti, malo je nezahvalno uporedjivati ih. U Cowboy Bebopu ima vise humora dok je ovo full ozbiljno (meni strasno jer sam ja tehnofob :D ). Samo da te pitam: Jesam li dobro poceo sa gledanjem jer S.A.C je izasao prije ostalih TV serijala. A filmove sam nekad davno gledao, oni idu kasnije na rewatch.
Also dis
-
Yep, fora :)
Gledaj S.A.C, 1st i 2nd GIG, odnosno prvu i drugu sezona. Nakon toga nabaci filmove a imaš još i GITS: Solid State Society, film od skoro 2h koji se događa nakon događaj u drugoj sezone. Ove ostale OVA-e, tipa Individual Eleven i The Laughing Man su ti samo summary prve, odnosno druge sezone. Uživaj u gledanju ;)
-
Moram, umro sam na ovo... iako, treba vjerojatno pogledati HnK za shvatiti. :)
http://www.imagesforme.com/upload/f20475c6.jpg
-
You are already dead :D Btw. nabavio cijeli HnK, sve epizode prije 90' te ovaj prequel koji je airao tamo negdje 2008. Čim pogledam Cobru bacam se na to.
-
-
Baš gledam, ovdje totalno izgledaju kao Mio i Yui. :)
http://www.imagesforme.com/upload/607cd2b8.jpg
-
U tom i je poanta ^^ Nego, Azu-nyan energy lol xD
-
Yup, dobra epka. A vidim da će Jun dobit screentime i u sljedećoj epizodi. ^^
-
Yay! Ja upravo nabavljam epku...
Inače, gledajući Sexy Commando došao sam do rješenja za problem s odlaskom cura iz škole!
Sve što treba napraviti jest da se ravnatelj škole preruši u ženu tako što na glavu navuče skijašku masku, te se takav pridruži klubu. Potom nekom prigodom treba pozvati cure na piknik i ponuditi im piće [alkohol], a kad se one pošteno obliju skinuti svoju krinku i sve ih suspendirati na godinu dana! WIN.S :P
-
Ovaj Fist of the North Star nije normalan, nakon svake šore lik kaže "You are already dead". Kako epic :pray: