sam reka da je procurio novi motorhead ?
Printable View
sam reka da je procurio novi motorhead ?
Kaj je sad ovo, u zadnje vrijeme stalno neš curi :P
:D
ma glavno da sam ja sretan :D
e Motorizer je gg album :pray:
zapravo to je prvi album koji sam čuo i preslušao od motorheada i zato je očito vgg :P
dobar je ovaj novi od iced eartha...nekak mi je drugaciji od prethodnika, ali dobar je...
burnt offerings i live in athens i dalje najcesce poslusam ^^
A što kažete na novi album Soulfly-a, ˝Conquer˝ ? Ovo im je zasigurno najbolji album, i sad su puno bliže Groove/Thrash Metalu, više uopće nema Nu-a unutra, odlično su se razvili u pravom smjeru, svaka im čast. I sam Max je rekao da su im inspiracija za ovaj album Bolt Thrower, Napalm Death i Slayer http://www.cmar-net.org/forum/images/smiles/rozi.gif. Ovo je definitivno jedno od najvećih (ugodnih) iznenađenja u Metal-u ove godine.
Meni je osobno i bolji od Inflikted-a, s kojim dijeli neke sličnosti, koji mi i nije baš nešto previše dobro sjeo, Conquer je puno raznovrsniji, žešći i orginalniji.
Hmmm... ne sjećam se da je itko ovdje ikad spomenuo Mirrorthrone. Solo projekt Vladimira Cocheta, koji sve pjesme snima u svojoj spavaćoj sobi. Mirrorthrone je teško svrstati u neki žanr, ima tu svega - black & death vokala, clean vokala, blastbeatova, symphonic klavijatura, itd. Anyway, pjesma govori 1000 riječi :
Mirrorthrone - A Scream To Express The Hate Of A Race
Ovo je zanimljivo, morat ću malo bolje proučit.
09/09/2008
Boogaloo, ZG
Vader, Nile i Belphegor
:pray:
Err ne...
Nile, Grave i Belphegor i za to se zna vec 5 mjeseci ^^
I ja sam nacuo da ce Vaderi umjesto Gravea doci...daj boze.Opet cu gledat najbolji death bend ikada... Vader i Nile mljac...steta sto belphegor dolazi,predosadno.
Na to bih mogo ić budući da volim Nile. Samo treba nagovorit starce :(
Istina, Belphegor je prelos =/
Nemogu nac na myspaceu od Vadera ni Gravea informaciju o koncertu o.O
I karta je 140kn, idem ofkors
Bah, sad vidim da je 9.9. utorak -.-
wtf
http://www.eventim.hr/portal/hr/music/m ... mance.html
Velphegor ^^
valjda je netko missao tipku rofl.nije bitan datum sam nek Vaderi dodju:)
IMPERIOUS MALEVOLENCE(Death metal/Brazil) ,
AVICULARIA (death metal/Velika Gorica),
DEFIANT (death metal/Požega)
23.08.Stari Grad,Požega
24.08.Club Skwhat,Sisak
psmtr, mislim da 24. idem na maturalac -.-
Koja ce ovo koncertcina bit u Pozegi,jedva cekam:)
16.11. Korpiklaani (Finnish Fire Tour) - ZG,Boogaloo
Korpiklaani + Battlelore,Falchion i Kivimetsän Druidi
mooožeeeeee
da ti sam znao vec danima,vidimo se:) opet:)zadnji put su korpiklaani bili genijalni,nadam se da ce ovaj put Druidi doista doci...
GRAVE DIGGER : 2009-02-04 Croatia Zagreb - Boogaloo
OMFG OMFG OMFG ovo se ne propusta, jedan od najdrazih bendova ^^
Oho nakon sto idem na korpiklaanije drugi put,izgleda da cu ponovno i na diggere.a cek jel taj dan Najtfis u domu sportova?XD
Najtfis je u 4. mjesecu
Ovo je u 2. mjesecu ^^
steta nado sam se da ce dom srotova bit prazan:)
Slušao ja, čim sam čuo da 3 zgodne japanke sviraju dobar Black/Doom Metals natruhama Crust Punka, odmah sam ih nabavio. Onak, čisto solidno, neznam baš jel se isplati od njih original CD nabavljat, večinom ih ljudi hvale upravo zbog te činjenice da su to troje zgodnih japanki, čisto sumnjam da bi imali takvu popularnost da su recimo, ružni europljani. Glazbeno ima dosta prljav i spor zvuk, s povremenim bržim tempom, a la Hellhammer. Atmosfera je užasno depresivna i siva, meni se sviđa, ali najbolje da ti to sam provjeris na njihovom Myspace-u.= Citat =:
Izvorno postao LL21
Zgodne? Ne bas =/
http://static.metal-archives.com/ima...8291_photo.jpg
A ono, ovisi o kutu gledišta, relativno jesu zgodne, meni je ova u sredini zakon, brijem da imam malo čudniji ukus :)
Na žalost zgodnije su nego što znaju svirat. Ovo zvuči ko kad se u rupi nekog banda skupi pijana ekipa ljudi koji nikad nisu držali gitaru u ruci pa malo đemaju.
je poslušao tko novi album Iced eartha, i šta kažete ?
jesam ja , ono nije savrsenstvo ali je veoma dobar.Ocu jos jedan Burnt Offerings :(
Poslušah ja, napisah i mišljenje o njemu u onoj temi "koji album slušate trenutno". Uglavnom, album je definitivno bolji od framing armageddon i to višestruko, ali najviše zbog vokala, Matt je još uvjek odličan. Al općenito, nije nikakav poseban uradak, čisti prosjek ^^