hej lol newbee igra dobro bas je prekul tim
Printable View
hej lol newbee igra dobro bas je prekul tim
Twitch chat je savršen :D
odjebi zilla
:(
Nije to to ove godine. Nisam emocionalno povezan ni sa jednim timom u finalu.
Sjecam se prosle godine kad sam do 6 ujutro ostao budan gledat i molio boga da alliance izgubi. Oso sam zbediran spavat al finale je fkt jeben i ubudljiv bio.
Sad me tak boli kifla :(
hao bog isus <3, newbee kul tim lol, AL OVA MUZIKA STARI MOJ
xaxax
@paranoja; sejm hir
Bar je publika bila cist ok. Drago mi je da su gro pljeskali inace bi bilo gro awkward.
predosadno finale. prva 3 gejma pogledo, htjeo sam se upucati od dosade. bas bvze ti.
nofac ga pokvaria
#hipsterdoto
a sramote od turnira, igre, valvea, igrača i života
Ja nisan uopće bija zagrijan za ovaj TI jer dotu ne igran već duže vrime, ali ne vidin kome je ovo finale bilo zanimljivo. Jebote ukupno su gejmovi trajali oko 80 min i samo je jedan red baraka pa, lol.
Čitan da je sadašnja meta u kurcu jer se sastoji od yolo deathballanja i stvarno, ovo gejmova šta san pogleda je dosta završavalo u prvih 20 minuti.
Neko je na JD forumima napisa da je jednostavno previše turnira tokom godine, i da ti uopće nije napeto vidit Alliance vs Navi na TI-u kad ih možeš vidit 20 puta u godini. To je zapravo dosta logično, jer poplava "manjih" turnira će sigurno smanjit taj hype osjećaj za TI
Jebote kad se sitin prošlogodišnjeg TI-a finala, pa jedva san iša leć posli toga. Baš neki end of an era feeling..
nisam gledao finale
ali danas sam igro u lobbyu sa ekipom s dota2.rs
BO-LES-NO
preporučujem svim cro pro garena nostalgičarima, sutra je u 17:10 elitni loby, šifra je pogođajate....... naravno dota2rs
#sick
Lose finale, trebali bi pozivati manje kineskih timova. Isto tako je format bio katastrofa, u main eventu nismo vidili sve teamove i prvi dan se znalo 2 od top3 teama.........
Nemres pozvat manje azijskih timova. Ako su dobri dobri su. Jebiga ljudima je to posao , nemres se sad tu zajebavat zato jer bi mi htjeli bolje finale.
Al stvarno je glupo da smo odmah znali 2 tima u top 3 , totalno retardirano.
da jebiga, nebi bilo smisla da se pozove manje kineskih timova, kakvu god metu igrali svi su oni zaslužili biti tamo.
meta je odlicna vi ste svi retardi
ti si :(
ti si sretan jer si kompendijum hittao, smeće.
meni se neda gledat istih 10 heroja 10 gejmova, neznam kako je tebi to zanimljivo.
Rađe gledam 20 minuta fajtanja nego 60 minuta split pushanja i ono 12 il 13 heroja nije bilo pikano na turniru lol
mnogo je
http://i.imgur.com/Wkf6xj9.jpg
quali 5man all pick, diboli
singsing, kuroky, comewithme, netko, sheever
malo nas rejpali ali je bilo prefun, cjelo vrijeme bashali sheever :D
šiver nubica
jel to team mmr match bio ili nešto divlje?
5man queue na allpick kao team
Sheever ima skoro isti mmr kao ja. Idem se ubit
politika i propaganda