Slušam glazbu, dosađujem se, osjećam se loše i peče me desno oko
Printable View
Slušam glazbu, dosađujem se, osjećam se loše i peče me desno oko
Igram plants vs zombies
Vidio na steamu,konto bezveze,instaliro kad li ono zanimljiva igra
Napiso treci kolokvij iz informatike i chillam..aj da sam i to maknuo sa "annoying shit to do" liste
na informatici...ladim jaja...
Dosadno na poslu aaaarghhh!!111
http://27.media.tumblr.com/tumblr_lc...k2oko1_500.jpg
Vratio se sa natjecanja iz matematike.
Ono, ako imam više od 10 bodova, ja sretan. :(
Razmišljam da se ponovno prijavim da prevodim recenzije igara sa Abandonije. Trebam nešto da se osjećam produktivno i da doprinosim nešto internetu. :(
Dosadno mi je, čitao bih Discworld ali mi je zabranjen pristup kompu, iako idem na 4 natjecanja i uspio sam nabit tri petice već u prvom tjednu. :(
Daj nemoj :(
Jel opet tryharda?
@Arkannen: Daj nemoj što, u kojem smislu?
E ne vjerujem, i ja razmisljam o istom.Ali naravno na kraju 100% necu to uraditi i mrzim se zbog toga. Takodje sam danas odlucio da promjenim zivot: study, exercise, no internet, no fap. Evo vec 10 sati kako sam na netu i nisam se pomjerio sa stolice. :(= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Zašto no fap pobogu? :o
Malo samokontrole, kad ne fappam onda mi se spusti kriterijumi za zene pa mozda cu imati neke sanse kod njih. A i cuo sam da dosta utice na koncentraciju i ta sranja...= Citat =:
Izvorno postao MAFNi
Da, kad si napumpan hormonima i samo vidiš gole žene, sigurno je koncentracija višestruko bolja.
Nema šanse, najkoncentriraniji sam kad sam svježe isfapan= Citat =:
Izvorno postao System
This.= Citat =:
Izvorno postao MAFNi
I System sve oke ako uspiješ al vjeruj mi teško će ti ići :D.
Anyway..radim elektrotehniku,boli me glava i slušam muziku...ležerno jutro...mda.
Probudio se ne tako davno, grlo me prokleto jako boli, pijem čaj i svađam se sa starim radi retardirane državne mature i sistema za prijavu koji mi kaže da mi fale dokumenti ali ne kaže koji :l
Zato što si ilegalni imigrant :(
Došo doma, dosadno mi.
Dobio sa Sonikove adrese mejl s nekim opasnim/infeced linkom, wut.
Prvo pukla ljubav a sad ti salje prijetece poruke
UUuuuuuUUUuuuuuuhttp://www.hcl.hr/forum/Smileys/Alpha/HIHA.png
Nije da poruka ima navedeno jedno 20ak primatelja, uključujući i određenu Matildu... Bi li se onda i Babić trebao zabrinuti?
Jok, on je vec davno inficiran
Trenutno se pitam šta ljude djecu briga za ustaše/četnike/partizane/pičke materine. Šta vas briga šta se događalo, to je povijest, idite se jebat, svirat nešto, učit za život, a ne maltretirat ljude sa tim spikama.
to su one price sta bi bilo kad bi bilo, a to nije bilo tako da te ima boli kurac za to sta bi bilo jer nije bilo :D
ETO, TO SU NAM DJECA
NAŠI SU SE BORILI ZA OVU ZEMLJU A NJIH BOLI KU***
ZNAO SAM JA DA ĆE TAKO BITI
GDJE SU DJECA BILA DOK SMO MI RVACKU BRANILI
TOČILI NAPALM U SRPSKE TENKOVE
ej chupacabra ti znas da ovdje ne toleriramo ovakve protusrpske inicijative, cisto da te upozorim hehe
pozz ;) ;)