-
Re: Što ste danas spoznali. Part Deux
Dakle, na ovom modelu USB služi samo da bi gledao slike i napravio kakav slajd-šou s njima, ili slušao mjuzu. Ništa više. Zato vidim da nova serija Grundigovih televizora ima USB snimanje. Vgg, ako mene pitate. Upikneš neki eksterni HDD i snimaš si šta god ti na pamet padne.
-
Aha,dakle samo slike....
OT
Spoznao sam da sam napokon nesto uspio skinuti sa bezobraznog rapidsharea kao free korisnik,sa svim onim waiting sranjima itd...
-
= Citat =:
Izvorno postao xarabas
Aha,dakle samo slike....
OT
Spoznao sam da sam napokon nesto uspio skinuti sa bezobraznog rapidsharea kao free korisnik,sa svim onim waiting sranjima itd...
lol!
meni to još nije uspjelo otkad su uveli...
-
Jučer je na telki bio Fellowship of The Ring, kako rula jebote.http://www.hcl.hr/forum/Smileys/Alpha/bozic_shy.gif
-
= Citat =:
Izvorno postao GrimTheReaper
totalno :oops:
-
Spoznao sam da je neko nesretan, a ja bih ga želio malo nasmijati ali nevidim na koji nacin. A ni kada. :(
Usput spoznao sam da je ljepo ne biti mod. Dođeš, procitaš što ti se da, što ne nemoraš... zakon :eyebrows:
-
YESSS
Foe lista updejtana.
-
= Citat =:
Izvorno postao RIDER32
Spoznao sam da je neko nesretan, a ja bih ga želio malo nasmijati ali nevidim na koji nacin. A ni kada. :(
Kako ne volim kad me netko pokušava nasmijat kad sam sjeban. Onak, puno mi je draže i bolje da samo dođe do mene i zagrli me ili nešto slično (naravno, pričamo o prijateljicama, ne prijateljima), nego da me pokušava oraspoložit ili nasmijat...
-
= Citat =:
Nije da ga puštaju svake jebene godine...
-
= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
= Citat =:
I svake godine ga pogledam, jer rula. :D
-
= Citat =:
= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
= Citat =:
I svake godine ga pogledam, jer rula. :D
Ma ćuti.
Nego, si kupio onaj Lođiteh Čilstrim u Ventexu? Mislim da ću idući tjedan prošetat do Sušaka po to. Ako ima.
-
Također ću sljedeći tjedan skoknut, nisam našao vremena ovaj tjedan.
-
= Citat =:
Izvorno postao loo
= Citat =:
Izvorno postao RIDER32
Kako ne volim kad me netko pokušava nasmijat kad sam sjeban. Onak, puno mi je draže i bolje da samo dođe do mene i zagrli me ili nešto slično (naravno, pričamo o prijateljicama, ne prijateljima), nego da me pokušava oraspoložit ili nasmijat...
Vidiš u pravu si.
Jos gore mi je sto neznam o cemu pricati. Totalno bi bilo glupo sada doci i zamarati tu osobu nekim drugim sranjima kad ima dovoljno svojih problema. kontraefekt...
Sad se moram ubijati u dosadi a nemam nijednu drugu zanimaciju ili interes...
ot: nista.. Tesko da cu u ovakom stanju ista saznati...
-
Da kako je prokleto dobro zavrsiti radni tjedan s pivom u zelucu... :)
-
= Citat =:
Izvorno postao loo
= Citat =:
Izvorno postao RIDER32
Kako ne volim kad me netko pokušava nasmijat kad sam sjeban. Onak, puno mi je draže i bolje da samo dođe do mene i zagrli me ili nešto slično (
naravno, pričamo o prijateljicama, ne prijateljima), nego da me pokušava oraspoložit ili nasmijat...
Pa normalno lol, podrazumijeva se. Nećemo sad bit gej, nedobog.
-
Samo se ti ne javljaj.
Al ajde, gimmeh a hug? :oops:
-
Ne ono, uvijek me fascinira ta potreba za napominjanjem.
*ups, ovo bi moglo ispast gej, bolje da to razjasnim u zagradi da ne bi slučajno neko pomislio...*
Zagrljaji su kul.
-
Zenski da se razumijemo.
E, ali kako zestoko podjebavam na taj nacin jednog deklariranog zenskoljupca. :D
-
Ne, samo sam htio naglasti da mi uopće ne bi bilo ugodno da mi dođe neki prijatelj i zagrli.
-
Pa slažem se, ja već godinama između sebe i prijatelja stavljam najlonski zid, i komuniciramo isključivo voki tokijem.
-
= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Pa slažem se, ja već godinama između sebe i prijatelja stavljam najlonski zid, i komuniciramo isključivo voki tokijem.
Ti nemas prijatelja.
-
-
Ti volis kad ti skure :eyebrows:
-
Spoznah da sam se prehladio, i još nemam više čaja, bloody hell.http://www.hcl.hr/forum/Smileys/Alpha/b_ae.gif
-
-
-
Da sam ja jedan veliki konj. Nakon sat 'ipo :( izraza odem na fejs , vidim nesto nevezano za mene i od onda sam :)
wtf? :?
-
-
= Citat =:
Izvorno postao RIDER32
Da sam ja jedan veliki konj. Nakon sat 'ipo :( izraza odem na fejs , vidim nesto nevezano za mene i od onda sam :)
wtf? :?
Nisam skužio.Nema smisla.Pojasni.
-
Sat i po je bio tužan, onda je otišao na fejs, vidio nešto što nema veze s njim i od onda je vesle. Pita se zašto :D