Udar-Sudnji dan(prvi dio)
9/10
ODLICNO...Jedva cekam drugi dio sutra :thumbs2:
Printable View
Udar-Sudnji dan(prvi dio)
9/10
ODLICNO...Jedva cekam drugi dio sutra :thumbs2:
Promaklo čovjeku. :D
Nego, pogledao Hostel 2.
Ono, ako volite nešto ovakvo, onda pogledajte.
Ali inače, jadno.
Pa no, pogledao sam ga na DivX-u, hvala bogu pa nisam upropastio srijedu sa tim drekom. Zato u srijedu gledam Anđele i Demone 8)= Citat =:
Izvorno postao bezimeni
Odlican je film tu se nemozes zeznut :) .= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Darkman.
:pray: Filmovi devedestih.
Pogledao Watchmen... vrlo dobar. Čeka se produljena verzija^^
8.5/10
Meni je samo prvi odličan, kasnije nije bilo isto kad su zamijenili Neesona.= Citat =:
Izvorno postao Sgt. Bull
I ja sam ga jucer pogledao, ono fakat odlican film :)= Citat =:
Izvorno postao Sgt. Bull
Zakon film.
Zašto Neeson nije glumio u ostalima? Šteta.
pogledal sam hrvatski film Metastaze,prejeben film fakat odlićno
Afro Samurai! Nije film već serija, ali pošto ima 5 epizoda po cca 25min. odgledao sam u šutu pa je ispalo kao malo duži film! Nije loše, svidilo mi se! Sad ću pogledati film (Afro Samurai: Resurrection)!
Udar-Sudnji dan
6/10
Pogledao sam film Milk,odlican film o gay aktivistu Harveyu Milku,Sean Penn ga je odlicno odglumio u ovom filmu.Nesto mi nije jasno,Danny,jel on ubio samo Harveya ili i gradonačelnika-8,5/10
Pogledao Romasanta, povijesni film o dlakovucima (vukodlacima, jel'te) koji čini po meni ono najbolje što može ako ne ide na gore faktor - tjera te da se zamisliš jesu li to stvarno vukodlaci ili nisu. Činjenica da je film navodno nastao prema stvarnom događaju (slično kao i Vučje Bratstvo) mu odmah diže ugled kod mene u ovoj suši werewolf filmova.
Marley And Me,skoro sam plakao kad je onaj pas nakraju uginuo.
7.5/10
hvala šta si mi spoilao ;) kretenu -.-
Nov sam,što je spoilanje...Nemoraš se odmah vrijeđat.
Metastaze
Konačno dobar domaći film .Pogledati svakako.
Za Metastaze sam i mislio da je dobar film,pogledat ću čim ga se dokopam,a nedavno sam gledao xxx na tv-u,dobar je film,najkulnije mi je kad pred kraj filma Diesel kaže:šteta što nemam videokameru. :D
Pogledao metastaze,jedan od boljih filmova nase siromasne produkcije.Bitorajac u punom izdanju,no ni ostala tri lika ne zaostaju,dapace uklopili su se savrseno.Odlican prikaz navijackih skupina,narkomana,ljudi bez buducnosti,itd..Takodjer nase vidjenje Europe,i sama situacija kako ljudi u Sarajevu vide Zg(paradoksalno:kao zapadnu europu...)
Kada nekome pokvariš užitak gledanja filma tako što mu otkriješ što će se tek kasnije u filmu dogoditi.= Citat =:
Izvorno postao Axwell
Samo pročitaj pravila i brzo ćeš se uklopiti. :)
Mega Shark vs. Giant Octopus
Ovo je must see treš film. Nema riječi kojom bi se ovo moglo opisat. Toliko je glup da je toliko dobar. Svim ljubiteljima treš filmova, najdublja preporuka.
Anime onaj? Brat mi je rekao da to pogledam, ja je zanimljivo...= Citat =:
Izvorno postao Frky
Inače, odgledala sam par Futurama filmova. Serija je ipak bolja.
Da! Anime! Ono, film/serija je prekrvava i zato rula!
Pogleda sam Far Cry! Još jedno smeće Uwe Boll-a, premda mi se čini da je ovo njegov najbolji film!
American High School
3/10
Kaj ne daje S.L. Jackson voice over Afro Samuraiu?= Citat =:
Izvorno postao Frky
Yup, jedino je zanimljivo da nije u svom uobičajenom "mothafuckah" stilu. :)
da,ali njegovom učitelju,onom sa bjelom kosom= Citat =:
Izvorno postao Teon
Daje glas i Samuraiu i tom liku s bijelom kosom, koji je, koliko sam ja skužio, njegov imaginarni frend!
I dok daje glas tom liku s bijelom kosom, onda je u svom "mutherfucker" stilu!
Oujea, mislim da bi zbog S.L. Muthaf... Jacksona nabavio seriju :)