-
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim
Mislio sam baš danas nastaviti sa igranjem, samo se još uvijek premišljam jel da prelazim igru sa Frostfall modom ili ne.
Imam dojam da bi moglo postati malo overwhelming zajedno sa Realistic Needs and Diseases.
Btw, odlična stranica sa lijepo razvrstanim modovima koji poboljšavaju gameplay:
http://skyrimgems.com/index.html
-
Super stranica, odlično razvrstano :thumbs2:
-
E, bravo, ovo je super stranica.
-
-
Lol, tipičan general, iz kreveta šalje vojsku u smrt :D
-
= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Lol, tipičan general, iz kreveta šalje vojsku u smrt :D
Ne samo da šalje vojsku iz kreveta... otišaoSje u krevet odmah kad je dobio vijesti o napadu XD
-
Pa kad su imperijalci pičke. Ulfric s tobom ide u btiku i viče na ljude.
-
Jel netko kupio Dawnguard DLC? Zanima me da li plastični kirurg radi kako spada. (Galathil u Ragged Flaggon.)
(Kad koristim "showracemenu" command ne mogu promjeniti boju očiju.)
-
= Citat =:
Izvorno postao Xero
Pa kad su imperijalci pičke. Ulfric s tobom ide u btiku i viče na ljude.
Ide u bitki za Solitude... i na isti način Tullius ide s tobom u bitci na Windhelm tako da je tu sve isto.
-
Svejedno su imperijalci pičke.
-
Dayum, sad se ne mogu odlučiti koje još modove nahacati. Nekompatibilnost i to. I jednostavno je previše toga. Je li tko isprobao Tendos Skyrim Redone (SkyRe)? Ili neki drugi overhaul?
-
-
Pogledo Ravenous pa idem napraviti chara koji ce jesti ljude. Steta sto ima samo jedan mod za bolji kanibalizam. Ima li jos netko ideje koji bi mi modovi dobro dosli?
-
-
Sweet. Jel radi sa onim prijasnjim modom koji si linko?
-
Ne znam, nisam još ništa isprobao, ali ovaj Skyrim Redone ga ima pod listom dodatnih preporučenih modova, a Redone je overhaul koji među ostalim spominje i borbu na istu foru ko DUEL combat realism, tako da bi možda trebalo prije to isprobat.
Doduše, taj TK dodge traži nekakav scripthook i radi isključivo sa tipkovnicom, tako da nije baš namijenjen uporabi s kontrolerom, čisto za heads up.
-
= Citat =:
Izvorno postao sickpetey
Pogledo Ravenous pa idem napraviti chara koji ce jesti ljude. Steta sto ima samo jedan mod za bolji kanibalizam. Ima li jos netko ideje koji bi mi modovi dobro dosli?
Imaš bez modova
Namirin quest, kad dobiješ ring možeš jest ljude.
-
A i s vukodlakom je puno zabavnije.
-
Znam GDra za to al ima modova koji cine kanibalizam zabavnijim. Na to sam mislio ^^
-
Sreenshotovi Dragonborna:
http://imgur.com/a/6zIM9#0
Je li ono House Hlaalu? :pray: :pray:
-
SS di je lik na zmaju :pray:
-
I vidi se i Red Mountain i Apocrypha :pray:
-
Nije hlaalu nego redoran.
Fora je netch na jednoj od slika!
-
Ono je sigurno Hlaalu guard, na 10. slici.
-
a-ha. Imaš pravo, to je hlaalu guard. Ja sam pak mislio na kuće koje izgledaju kao da su iz ald runa, a tamo su redoranovci.
-
Da, vjerojatno će i njih onda biti, a vidjeli smo i Telvanni towere.
-
Armor na 10. slici izgleda kao nešto uzeto iz Fallouta.
Btw huge flying Jellyfish... TARGET PRACTICE! :)
-
Malo novih informacija od Bethesde:
= Citat =:
• Explore Beyond Skyrim - Leave the province of Skyrim and travel to the coastal island of Solstheim. Encounter the Dark Elven settlers of Raven Rock and the native Skaal, as you unravel the mystery of a Dragonborn’s return.
• Become the Ultimate Dragonborn - Harness the power of the Voice as you face off against the first Dragonborn. Wield new shouts and spells including Dragon Aspect – allowing you to summon the inner power of a dragon to deliver colossal blows and strengthen other shouts.
• New Powers - Discover dark powers as you journey into a new Daedric realm. Collect books of forbidden knowledge and choose new paths for your skills and abilities.
• New dungeons, creatures, weapons, and more - Suit up in Bonemold and Chitin armors and wield Stalhrim weapons as you navigate through a myriad of dungeons. Battle formidable foes like Ash Spawn, Rieklings, and more.
-
Što je ovo? Povratak u Morrowind?
Inače, iznenađen sam mogućnostima modanja ove igre. Natrpao sam hrpu modova u igru, neki su tražili i script hook, a sve radi kako treba, uopće se međusobno ne kolju. SkyRe je sjajan što se tiče rebalansiranja cijele igre, boljim perk treeovima i slično, ali ima neke očite bugove, npr. otvaranje nekih otključanih vrata ti može dignuti lockpicking. DUEL je i dalje must have, a sa SkyRe-ovim modifikacijama borbe čini mi se još i bolji. SkyRe navodno ima pun kukuruz zanimljivih magija, recimo u Alteration su ubacili teleportaciju sličnu kao Blink iz Dishonoreda, dobro staro hodanje po vodi i još neke druge stvari.
Stavio sam još neki mod koji balansira ekonomiju Skyrima uz koji trgovci uvijek imaju lokalno dobavljivu robu i više cijene vanjske proizvode, Basic Needs koji preporučam ako tražite jednostavan hardcore mod. Kad smo već kod preživljavanja, puknuo sam i Frostfall, ali nisam ga još aktivirao, tako da ne mogu dati ocjenu još.
-
= Citat =:
Izvorno postao Outmind
a-ha. Imaš pravo, to je hlaalu guard. Ja sam pak mislio na kuće koje izgledaju kao da su iz ald runa, a tamo su redoranovci.
URL screensota na službenoj stranici ga naziva Redoran Guardom tako da to nije Hlaaluevac.
= Citat =:
Što je ovo? Povratak u Morrowind?
Nope, samo Solstheim... koji je sada Dunmerska kolonija ;)
-
Kolko se otprilike dodatnih sati može izvuć iz Dawnguarda? Upravo mi je random internet osoba giftala igru i dobio sam novi povod da zaigram :D
-
= Citat =:
Izvorno postao StormCr0w
Kolko se otprilike dodatnih sati može izvuć iz Dawnguarda? Upravo mi je random internet osoba giftala igru i dobio sam novi povod da zaigram :D
Mislim da je prosjek 10-20 sati, ovisno o tome koliko brzo prolaziš i da li igraš samo Main Questove.
-
Baš sam gledao Colours of Magic prije par mjeseci...
http://steamcommunity.com/sharedfiles/f ... earchtext=
:pray: Čega se sve neće ljudi sjetiti, baš me iznenadilo.
-
Ja sam knjigu pročito nedavno :D
Postoji i Luggage :pray:
http://steamcommunity.com/sharedfiles/f ... uggage+mod
-
-
E, da imam PC sposoban za to...
-
Instalirao bi da totalno ne odudara od igrinog vizualnog stila.
-
Pa za neki deseti prolaz, kad ti već dosadi.
Neke fotke su jako realistične.
Recimo ova. Rekao bih da je slika prirode sa zrncem photoshopa.
-
Pre jebeno izgleda. Bez modova izgleda fenomenalno, a ovak zbilja nema konkurencije na tom polju.
-
Najgore kod toga što sam opet krenuo igrat s modovima je to šta već znam sve questove i sve mi je već viđeno.